Αστρολογία: Η Νέα σελήνη Απριλίου ευνοεί αυτά τα 3 ζώδια

Αστρολογία: Η Νέα σελήνη Απριλίου ευνοεί αυτά τα 3 ζώδια

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και αστοχίες. Αλλά πάντα υπάρχει η ευκαιρία να μάθουν από αυτά και να κάνουν καινούργιες απόπειρες για τους στόχους τους!

Ακόμα και ο κύκλος της Σελήνης έχει αυτή την πνευματιστική πτυχή…

Η τροχιά της αντιπροσωπεύει τους αέναους κύκλους της ζωής, που περιλαμβάνουν χαρές και δοκιμασίες και λάθη!

Κάποτε δουλεύετε σκληρά και φτάνετε στην επιτυχία. Άλλοτε βρίσκεστε μπροστά σε μια απογοήτευση ή μια αποτυχία. Αλλά κάθε Νέα Σελήνη μπορεί να σας παράσχει ένα καινούργιο πεδίο, για να κάνετε νέα εκκίνηση.

Και η Νέα Σελήνη του φετινού Απριλίου, αποτελεί το ιδανικό πεδίο για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω!

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί γι’ αυτούς την αφετηρία μιας ενθουσιώδους διαδρομής, που θα τους πάει σε υπέροχα μέρη. Σχηματίζεται μέσα στον αισθησιακό και εποικοδομητικό Ταύρο, που είναι ζώδιο της Γης. Άρα είναι φυσικό να αδράξουν τα πιο ισχυρά οφέλη αυτής της Νέας Σελήνης, τα υπόλοιπα ζώδια της Γης!

Ο Ταύρος εστιάζει στο αίσθημα της ασφάλειας, αποζητά τις βαθιές ρίζες. Γι’ αυτό η στιγμή είναι άρτια για να στραφείτε στη θεμελίωση της σταθερότητας, να κάνετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις και να τιμήσετε την πίστη και την αφοσίωσή σας!

Επίσης, ενδείκνυται για να θέσετε πρακτικούς στόχους: Να οργανώσετε εκ νέου τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες, να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις, να προσέξετε τη διατροφή σας. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θέλει να «φροντίσετε» τον εαυτό, με τρόπο που να νιώθετε καλά σε υλικό επίπεδο!

Αν και ο Ταύρος αγαπά τις προβλέψιμες συνήθειες, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και κάποιες συναρπαστικές εκπλήξεις με τη Νέα Σελήνη στα εδάφη του. Επί αυτού θα συμβάλλει η σύνοδός της με τον επαναστάτη και ατομιστή Ουρανό. Μπορεί να εμπνευστείτε να πάρετε μια κατεύθυνση, που διαφέρει παντελώς από τις συνήθεις επιλογές σας. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να ασκήσετε την ανεξαρτησία σας και να κατανοήσετε τη βαθύτερη αυθεντικότητά σας. Πώς να μην το λατρέψετε αυτό!

Ταύρος: Έχετε τη Δύναμη να Γίνετε Όπως Θέλετε!

Αυτή δεν είναι στιγμή για μετριοπαθείς σκέψεις, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί ενίοτε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, είτε να σας αναχαιτίζουν δύσκολες εμπειρίες του παρελθόντος. Αλλά τώρα δεν έχουν καμία σημασία όσα έγιναν και πέρασαν… Τώρα έχει σημασία το μέλλον σας και οι προοπτικές που σας επιφυλάσσει!

Απελευθερωθείτε από κάθε έγνοια για ό,τι δεν κατέχετε πλέον τον έλεγχο. Αυτά που εσείς ελέγχετε, είναι το μέσο σας να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η θέση ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι, δεν σημαίνει να γίνετε διαφορετικοί… Σημαίνει να κάνετε πιο αληθινό και δυνατό τον τωρινό εαυτό σας!

Παρθένος: Βλέπετε τη Ζωή από μια Διαφορετική, Όμορφη Οπτική!

Είναι εύκολο να νιώθετε περιορισμένοι, όταν εστιάζετε μόνο σε ένα κομμάτι της συνολικής εικόνας. Αγαπητοί Παρθένοι, αναλώνεστε πολύ με την παραμικρή λεπτομέρεια. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να δείτε όλη την εικόνα και πώς όλα έρχονται και ταιριάζουν τόσο όμορφα!

Η Νέα Σελήνη αποτελεί μια υπενθύμιση, ότι η πραγματικότητά σας καθορίζεται κυρίως από την οπτική σας. Το άχρηστο κάποιου, είναι το διαμάντι κάποιου άλλου. Τα άστρα θα σας δείξουν πόσα πολλά έχετε θεωρήσει δεδομένα… Πόσα ασήμαντα πετράδια στη ζωή σας, είναι κατ’ ακρίβεια διαμάντια. Είναι αμέτρητες οι δυνατότητες που σας περιβάλλουν, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τις!

Αιγόκερως: Η Έμπνευσή σας Παίρνει Καλλιτεχνική Μορφή!

Αγαπητοί Αιγόκερω, έχετε την τάση να κοιτάτε τα πάντα υπό το πρίσμα ενός στόχου. Μπορεί αυτή να σας κάνει έναν από τους πλέον διεκδικητικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου… Αλλά ενίοτε έχει κόστος στην ικανότητα να απολαύσετε κάτι, απλά για αυτό που είναι!

Αισίως, αυτή η Νέα Σελήνη σας συστήνει ξανά στο παιδί που έχετε μέσα σας. Θα σας θυμίσει ότι είστε ικανοί να βιώσετε την αγνή, ανόθευτη χαρά. Όταν ήσασταν παιδιά, δεν σας απασχολούσε το να χρωματίζετε τις εικόνες μέσα στις γραμμές. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ξανά καλλιτεχνικά, με την ελευθερία να λερώσετε τα πάντα… Έχετε το ελεύθερο να αγνοήσετε παντελώς τις «γραμμές»!