Αστρολογία: Ημερησιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερησιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Γενικά: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την δουλειά μπορεί να πάρουν πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Μπορεί να τις σχεδιάζετε ή να παρευρεθείτε. Ίσως δεν είναι μόνο μία. Θα αισθάνεστε πολύ εξωστρεφείς τώρα και πρέπει να κάνετε καλή εντύπωση. Ίσως κάνετε και κάποιους νέους φίλους. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά: Η γοητεία σας και οι καλοί σας τρόποι θα σας φέρουν καλές σχέσεις με τους συναδέλφους αλλά και τους ανωτέρους σας σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει πολύ. Τα άτομα με εξουσία ίσως σας φοβίζουν λίγο αλλά θα πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σας πάνε μπροστά. Είναι πιθανό αν προωθηθεί και η καριέρα σας. Προχωρήστε μπροστά.

Δίδυμοι

Γενικά : Ασχοληθείτε με τα δικά σας σχέδια που μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να είναι σπουδές ή τέχνες. Είναι πιθανό να σκέπτεστε καινοτόμους τρόπους να κερδίσετε χρήματα. Όλα δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που θα ξεκινήσουν ή θα προχωρήσουν σήμερα μάλλον θα επιτύχουν. Είναι σημαντικό να σκέπτεστε τα πάντα πολύ πριν τα παρουσιάσετε στους άλλους.

Καρκίνος

Γενικά: Οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις ειδικά όσες αφορούν ακίνητα μπορεί να αποδώσουν τώρα. Αν σκέπτεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι τώρα είναι καιρός να το κάνετε. Όλα δείχνουν ότι η υπομονή σας μάλλον θα αποδώσει καρπούς οπότε ένας από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας θα έχει επιτυχία τώρα. Αν σκέπτεστε να επενδύσετε χρήματα τώρα στο σπίτι σας τότε πρέπει να αρχίσετε να το σχεδιάζετε.

Λέων

Γενικά : Κάποιες καλές ιδέες ανάμεσα στους συναδέλφους σας μπορεί να σας οδηγήσουν να σχεδιάσετε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και να σας φέρουν κοντά σε σημαντικά άτομα ώστε να εξασφαλίσετε την συνεργασία σε φιλόδοξα σχέδια. Μπορεί να έχετε πολλές συναντήσεις ή να περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο. Το μυαλό σας είναι προσανατολισμένο στις δουλειές ήμερα και πρέπει να λειτουργήσετε πολύ αποτελεσματικά. Να είστε και ευγενικοί. Εκφράστε ευγενικό ενδιαφέρον στους γύρω σας ακόμα και αν δεν το αισθάνεστε.

Παρθένος

Γενικά : Ίσως έχετε πολύ γραφειοκρατική δουλειά που μπορεί να σχετίζεται με συμβόλαια και ίσως σας αποφέρει οικονομικό κέρδος στην δουλειά σας. Μπορεί να βγάλετε ή να εξοικονομήσετε πολύ χρήματα. Να περιμένετε κάποια αναγνώριση για τις προσπάθειές σας από τους ανωτέρους σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε αύξηση. Μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση όσον αφορά την αύξηση. Μην την περιμένετε αμέσως.

Ζυγός

Γενικά: Σήμερα ίσως θέλετε να ασχοληθείτε με ένα δικό σας σχέδιο και μπορεί να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε εκεί τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Είναι μια καλή ιδέα γιατί όλα δείχνουν πως ότι ξεκινήσετε σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μπορεί να βρεθείτε να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από ότι συνήθως. Μην συγκρατείστε αλλά να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός

Γενικά : Κάποιες ανακαλύψεις ενισχύουν την φαντασία σας και μπορεί να σας κάνουν να περάσετε την ημέρα στο σπίτι σας και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε. Όλα δείχνουν ότι δεν πρέπει να κάνετε κάτι άλλο αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα και να ασκήστε λίγο μέσα στην ημέρα. Κινώντας το σώμα σας κινείτε και το μυαλό σας.

Τοξότης

Γενικά : Μπορεί να έχετε σχέδια να βρεθείτε με φίλους και μάλλον ανυπομονείτε. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις αν και μάλλον δεν θα τις αφήσετε να σας εμποδίσουν. Η συγκέντρωσή σας είναι πιο έντονη από συνήθως οπότε μην αφήσετε στην άκρη ότι ξεκινήσετε σήμερα. Είναι μια καλή ημέρα να ξεκινήσετε ένα συνεχίσετε σχέδια που σημαίνουν πολλά σε εσάς.

Αιγόκερως

Γενικά : Η σκληρή δουλειά σας μπορεί να φαίνεται ότι αποδίδει ότι μια αύξηση, προαγωγή ή κάποια άλλη μορφή προόδου είναι στον δρόμο σας. Η φιλοδοξία και η συγκέντρωσή σας σας έχουν οδηγήσει σε σημαντικά επιτεύγματα και δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Πάρτε ικανοποίηση από τις επιτεύγματά σας και προχωρήστε.

Υδροχόος

Γενικά : Το να διαβάσετε μέσα στην μοναξιά μπορεί να σας έλκει σήμερα. Ένα νέο ενδιαφέρον έχει αιχμαλωτίσει την φαντασία σας και μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε σπίτι και να μάθετε περισσότερα. Η συγκέντρωσή σας είναι έντονη και ότι ξεκινήσει σήμερα θα έχει επιτυχία. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να κουραστείτε πολύ προσπαθώντας να επιτύχετε πολλά μαζί. Να είστε χαλαροί.

Ιχθύες

Γενικά: Οι αναμνήσεις σας συσσωρεύονται σήμερα και μπορεί να πυροδοτήσουν μια επιθυμία για έρθετε σε επαφή με παλιούς φίλους ή συγγενείς που δεν έχετε δει για καιρό. Κάποιες αναμνήσεις μπορεί να είναι γλυκόπικρες και ίσως φέρουν πόνο στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μπορεί να βιώσετε θλίψη. Μετά όμως θα είστε πιο χαλαροί.