Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο – Μία συναισθηματική αποκάλυψη

Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο – Μία συναισθηματική αποκάλυψη

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, είστε ασυνήθιστα ευερέθιστοι καθώς επεξεργάζεστε κάποια βαθιά συναισθήματα! Γι’ αυτό ευθύνεται το προκλητικό Τέταρτο της Σελήνης στον εσωστρεφή 8ο Οίκο σας. Θα σας βοηθήσει αν καταγράψετε τις σκέψεις σας ή μιλήσετε με έναν έμπιστο φίλο. Μπορείτε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια και σε μια καθαριότητα εκκαθάρισης. Αν βρείτε παλιά αναμνηστικά ή φωτογραφίες, διαθέστε τους λίγο χρόνο πριν τα πακετάρετε ή τα πετάξετε. Τιμήστε τον παλιό σας εαυτό, συνειδητοποιώντας πόσο έχει ωριμάσει. Είναι αποδεκτό να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμα κι αν φανείτε λίγο πιο ευάλωτοι!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θα κάνετε το επόμενο βήμα ή το βήμα εξόδου; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο σας των Σχέσεων, απαιτεί μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα. Όλοι κάνουν σφάλματα – αλλά μήπως εσείς αναζητάτε δικαιολογίες ή ανέχεστε την κακή συμπεριφορά κάποιων; Αν οι δύο πλευρές συζητήσετε με ειλικρίνεια, αυτές οι σχέσεις έχουν ακόμη ελπίδα. Αλλά αν προσποιείστε, σίγουρα θα καταρρεύσουν τελικά. Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε, είναι πόση θετική ενέργεια φέρνουν στη ζωή σας!

Δίδυμοι

Ώρα να γίνετε πιο συνετοί, αγαπητοί Δίδυμοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στο σχολαστικό 6ο Οίκο σας, θα σας δείξει ότι η οργάνωση είναι το κλειδί για την οικονομική σας βελτίωση. Μια τακτοποίηση θα αποκαλύψει ότι ίσως έχετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα νομίζατε, είτε μια επιταγή που δεν έχετε εξαργυρώσει. Επίσης, φροντίστε τον εργασιακό σας χώρο. Πετάξτε την άχρηστη χαρτούρα, τοποθετήστε φυτά και κρυστάλλους που θα έλξουν θετική ενέργεια. Και χωρίς να γίνετε εμμονικοί με νέα εγχειρήματα, καλό θα είναι να τους θέσετε χρονικά όρια!

Καρκίνος

Πρόκειται για αγάπη ή για ένα ξεμυάλισμα, αγαπητοί Καρκίνοι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον ρομαντικό τομέα σας, θα βοηθήσει να δείτε τις σχέσεις σας πιο ρεαλιστικά. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Έχει σημασία η σύμπνοια για τα μακροπρόθεσμα βήματα… Μόνο αν συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα καταλήξετε αν υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές!

Λέων

Κατεβάστε τις άμυνές σας, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, αναδύει την τρυφερή σας πλευρά με μια συναισθηματική αποκάλυψη. Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, μην μιλάτε ταυτόχρονα με τους άλλους. Μην αναβάλετε τις επαφές με την οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας. Είναι βέβαιο ότι έτσι θα τονωθεί το δέσιμο και η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας!

Παρθένος

Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι ανεκτίμητες «πηγές», αγαπητοί Παρθένοι! Αυτά τα δίκτυα φωταγωγούνται, με το Τέταρτο της Σελήνης στον 3ο Οίκο σας των συνεργασιών. Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Αν νιώθετε βαλτωμένοι, η συζήτηση θα σας ανοίξει καινοτόμες προοπτικές. Κάθε προσέγγιση είναι εύκολη και δωρεάν πλέον, οπότε αρχίστε να αναζητάτε την έμπνευσή σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ανεβάστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά! Το Τέταρτο της Σελήνης στον αποδοτικό 2ο Οίκο σας, υποδηλώνει ότι προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πολυπράγμονα εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, χωρίστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Να είστε οργανωμένοι και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δώστε στους προσωπικούς σας στόχους τη σημασία που τους αξίζει! Το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, επιφέρει ισορροπία σε όσα θα κάνετε στο εξής. Μικρά βήματα μπορούν να αποδώσουν περισσότερα κέρδη, όπως ένα μικρό ποσό για ένα στοίχημα. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη για συναισθηματική ειλικρίνεια: Δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους το πρώτο βήμα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι πολλές σας υποχρεώσεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης, επιτρέπει να αφήσετε λίγο τα πρακτικά θέματα και να φροντίσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας, μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που θα αναδυθούν… Συζητήστε όσα σας προβληματίζουν με έναν έμπιστο φίλο ή έναν ειδικό. Η συνειδητοποίηση και αποδοχή τους, είναι το πρώτο βήμα για την πραγματική ευτυχία!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μια φιλία σας μπορεί να μετατραπεί σε απρόσμενη σύμπραξη! Το Τέταρτο της Σελήνης στον ομαδικό τομέα σας, δείχνει ότι η γνωστοποίηση των σχεδίων σας θα φέρει συμμάχους. Μόνο να είστε επιλεκτικοί στη διαλογή, δεν αρκεί ο ενθουσιασμός κάποιου για να τον καταστήσει κατάλληλο… Επιθεωρήστε επίσης τις υπάρχουσες συνέργειές σας. Αν κάποιες δεν αποδίδουν, μην διστάσετε να τις απομακρύνετε. Σύντομα θα βρείτε τους ιδανικούς αντικαταστάτες, ώστε τα εγχειρήματά σας να πάρουν σάρκα και οστά!

Υδροχόος

Εστιάστε στο έπαθλο, αγαπητοί Υδροχόοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, βοηθά να προσεγγίσετε ένα σημαντικό εγχείρημά σας. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα, να αναθέτετε καθετί στο κατάλληλο άτομο. Παράλληλα, η έμπνευση θα καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη: Αυτή η μούσα θα σας βάλει στον πιο παραγωγικό ρυθμό!

Ιχθύες

Σας διεγείρουν οι πολιτικές, αγαπητοί Ιχθύες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον διεθνή 9ο Οίκο σας, είναι η ιδανική ώθηση για τον ακτιβιστή μέσα σας! Ενόσω θα αλλάζετε τον κόσμο, εφαρμόστε την ίδια φιλοσοφία και στη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής: Αντί να κριτικάρετε τους άλλους, κοιτάξτε τις δικές σας πράξεις. Θέστε εσείς το πρότυπο της καλής συμπεριφοράς και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Διατηρήστε μια θετική οπτική, γιατί κάποιος με ισχύ θα προσέξει την αίσια αύρα σας και ίσως ανοίξει πόρτες για σημαντικές αλλαγές!