Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία. Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός 

Οι προϋποθέσεις σας βελτιώνονται για να χειριστείτε κάθε οικονομικό θέμα, αγαπητοί Κριοί! Μια συνάντηση δόμησης του Ήλιου με τη Σελήνη, βοηθά να στήσετε τα πιο στιβαρά θεμέλια. Οι λεπτομέρειες και η οργάνωση είναι τα κλειδιά για να μειώσετε ταχύτητα και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να προωθήσετε τα σχέδιά σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε και τη συμβουλή ενός ειδικού!

Ταύρος

Η ανταγωνιστική πλευρά σας μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, αγαπητοί Ταύροι! Την κεντρίζει μια συνάντηση της Σελήνης στα εδάφη σας, με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και της φήμης. Αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε κάποια «παραδείγματα», σίγουρα θα βγείτε εκτός πορείας. Επίσης, απομακρύνετε κάθε ροπή προς τη ζήλια και εστιάστε στη λογική. Να κοιτάτε τα επιτεύγματα φίλων ή σπουδαίων ατόμων με σεβασμό… Και αντί να τα φθονείτε, εμπνευστείτε για να εξελιχθείτε περισσότερο!

Δίδυμοι

Κάποιες στιγμές πρέπει να πιέζεστε και άλλες να χαλαρώνετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Τώρα επιλέξτε το δεύτερο, καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη συμπράττουν στους τομείς σας της θαλπωρής και της ενδοσκόπησης. Αποφύγετε κάθε είδους μάχη, διαθέστε χρόνο για να ηρεμήσετε και να διαλογιστείτε. Αν νιώσετε πιο συναισθηματικοί αργότερα, μιλήστε με δικούς σας ανθρώπους για να ανταλλάξετε τα νέα σας. Μια συνάντηση για ένα χαλαρό δείπνο, θα κάνει θαύματα στην ενέργειά σας!

Καρκίνος

Σηκώστε λίγο το κεφάλι από τις πολλές υποχρεώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στις πιο ανθρωπιστικές πτυχές σας, ζητά καινούργια πρόσωπα και ευχάριστες επαφές. Θα είναι εύκολο να διευρύνετε τον κύκλο σας, ίσως και να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας. Να είστε ειλικρινείς και δεκτικοί, για να μην θεωρηθεί ότι προσεγγίζετε τους άλλους για να ωφεληθείτε!

Λέων

Αδημονείτε να βρείτε χρόνο για κάποιο εγχείρημα που σας παθιάζει, αγαπητοί Λέοντες; Κάντε το τώρα! Μια συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στους τομείς σας της δουλειάς και του χρήματος, θα σας φανεί σαν «μάννα εξ ουρανού». Στήστε το ανάλογο χρονοδιάγραμμα, απομακρύνετε από γύρω σας κάθε περισπασμό από τηλέφωνα και διαδικτυακές εφαρμογές. Θα είστε διπλά γρήγοροι και παραγωγικοί, κάνοντας άλματα στην πρόοδό σας!

Παρθένος

Διευρύνετε τους φακούς της προσωπικής σας οπτικής, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη του Ήλιου στο ζώδιό σας με τη Σελήνη στον διεθνή 9ο Οίκο σας, σας στρέφει να αναζητήσετε ανανεωτικές εμπειρίες. Αν μπορείτε να αποδράσετε, είναι η ιδανική στιγμή για λίγη περιπέτεια και εξερεύνηση. Αν το πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, κάντε έστω μια βόλτα σε σημεία της πόλης έξω από τα συνήθη σας. Οτιδήποτε διαφέρει από τη ρουτίνα σας, θα φορτίσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας!

Ζυγός

Μην βιαστείτε να θεωρήσετε συγκυριακές συμπτώσεις όσα σας προκύψουν, αγαπητοί Ζυγοί! Μια επαφή στήριξης του Ήλιου με τη Σελήνη, αφυπνίζει τις διαισθητικές και μυστικιστικές πτυχές σας. Ίσως να σκέφτεστε κάποιον και αίφνης να βρεθεί μπροστά σας, να θυμηθείτε κάτι που σας διέφευγε τις τελευταίες μέρες. Αναζητήστε λίγο βαθύτερα το μήνυμα που πρέπει να πάρετε, μειώστε ταχύτητα και αδειάστε το πρόγραμμά σας. Έτσι θα δώσετε χρόνο στη φαντασία σας να αναδυθεί, με τη βοήθεια της μουσικής ή ό,τι άλλου σας χαλαρώνει!

Σκορπιός

Μην πιέζεστε τόσο, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τον Ήλιο και τη Σελήνη να φωτίζουν τον ανθρωπιστικό σας οίκο, δεν χρειάζεται να προσπαθείτε για τα πάντα μόνοι σας. Ζητήστε τη συμβουλή ενός πιο σοφού ή μεγαλύτερου ανθρώπου, είτε κάποιου που έχει κάνει ήδη όσα επιδιώκετε. Η εμπειρία του θα βοηθήσει να βρείτε την πιο αποδοτική διαδρομή, ίσως με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση!

Τοξότης

Η δουλειά και το χρήμα θα είναι η πρώτη σας σκέψη μόλις ξυπνήσετε, αγαπητοί Τοξότες! Μια αίσια όψη του φιλόδοξου Ήλιου με τη Σελήνη στον εργατικό 6ο Οίκο σας, θα σας δώσει όραμα και εστίαση για να κάνετε επαγγελματικά άλματα. Μην αναμένετε άλλο τις απαντήσεις σε ηλεκτρονικά μηνύματα ή προσφορές σας, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως: Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας στις σχετικές ιστοσελίδες, όπως και τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κλειδί είναι να διαμορφώσετε εσείς την εικόνα που θέλετε να βλέπουν οι άλλοι!

Αιγόκερως

Μην προσπαθείτε τόσο να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τον ρομαντισμό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη, φορτίζει τους τομείς σας της ελευθερίας και της έκφρασης. Είναι καιρός να διευρύνετε την οπτική σας για να κοιτάξετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Αλλάξτε τα κριτήριά σας, μην πιέζεστε να ικανοποιήσετε εσείς τις ανάγκες των άλλων. Μείνετε εστιασμένοι στα δικά σας όνειρα και έχετε τη στρατηγική σκέψη για να συνδυάσετε ισότιμα τα «δούναι και λαβείν»!

Υδροχόος

Δώστε σημασία στα συναισθήματά σας και τιμήστε τα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το απαιτεί μια συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στους πιο ιδιωτικούς και τρυφερούς τομείς σας. Όπως κι αν νιώθετε, είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσετε και να μην το παραμερίσετε. Αν ακολουθήσετε τη διαδρομή του, σίγουρα θα μάθετε κάτι σημαντικό για τον εαυτό σας. Και αν κάτι σας πιέζει, μιλήστε με έναν έμπιστο φίλο σας!

Ιχθύες

Φροντίσετε μια σημαντική σχέση σας, αγαπητοί Ιχθύες! Αν νιώθετε ότι πλησιάζει σε μια καμπή, μειώστε άμεσα ταχύτητα. Αυτό συστήνει ένα τρίγωνο στήριξης του Ήλιου με τη Σελήνη στους κοινωνικούς τομείς σας. Μπορείτε να ανακτήσετε την ισορροπία κάθε συνέργειας, αρκεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Μια ευχάριστη έξοδος με το εν λόγω άτομο, θα αποσυμπιέσει και θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα!