Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μπορεί να νιώθετε ότι είστε «αφεντικό» σε μια ομάδα ή έναν χώρο… Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να επιβάλετε την εξουσία σας! Ο αλχημιστής Πλούτωνας στη γωνιά σας της καριέρας, θα βρεθεί σε αντίθεση με την Αφροδίτη της αρμονίας στην προσωπική ζώνη σας. Ίσως μια προσπάθειά σας να κερδίσετε συμπράξεις, να βρει αντιστάσεις ή να επιφέρει συγκρούσεις. Αντί να φέρεστε κυριαρχικά, πρέπει να λειτουργήσετε διπλωματικά με γνώμονα την ισορροπία!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ξεχάστε τα όποια σχέδιά σας να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ! Η πολιτιστική Αφροδίτη που σας κυβερνά, φωταγωγεί τον κοινωνικό και κοινοτικό 3ο Οίκο σας. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον μεγεθυντή Πλούτωνα στον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης. Λίγη περιπλάνηση μπορεί να σας οδηγήσει σε δρώμενα στο πάρκο ή μια συνάντηση με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Φορέστε τη βραδινή μάσκα σας και αρχίστε να διαλέγετε, από τις πολλές προτάσεις και προσκλήσεις που θα έχετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσο τα ετερώνυμα έλκονται! Θα σας το αποδείξει μια αντίθεση της τρυφερής Αφροδίτης με τον γητευτή Πλούτωνα, στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Παραμείνετε δεκτικοί στη χημεία που θα υπάρξει, με άτομα που διαφέρουν από τις συνήθεις επιλογές σας… Αλλά μην βιαστείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα, γιατί το δέλεαρ διαφέρει από τη στρατηγική προσέγγιση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, περάστε χρόνο με το ταίρι σας σε νέους προορισμούς για να κάνετε μαζί ανακαλύψεις!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πόση φροντίδα χρειάζεστε για να είστε πιο υγιείς και να νιώθετε πιο ελκυστικοί; Με την καλαίσθητη Αφροδίτη στα εδάφη σας, ίσως μπορείτε να κάνετε και κάποια τολμηρή κίνηση για την εμφάνισή σας. Ωστόσο, αναμένεται μια σύγκρουσή της με τον ελεγκτικό Πλούτωνα… Και μπορεί το ταίρι σας να εκφράσει ζήλια ή ανασφάλεια για την προσοχή που θα λαμβάνετε. Ανάλογα με το πόσο σημασία έχει για εσάς η γνώμη του, αποφασίστε αν θα μείνετε κοντά του ή θα απομακρυνθείτε!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η οξυμένη ευφυΐα σας μπορεί να μην εκτιμάτε από όλους! Όσο κι αν η φαντασία σας καλπάζει, η ατμόσφαιρα σας υπενθυμίζει ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες: Η Αφροδίτη στον οραματιστή 12ο Οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον απαιτητικό Πλούτωνα στον πρακτικό τομέα σας. Φροντίστε να εστιάσετε σε όσα είναι πραγματικά εφικτά από εσάς, μακριά από αμφισβητίες!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι ομαδικοί στόχοι παίρνουν προβάδισμα έναντι των προσωπικών φιλοδοξιών σας… Αρκεί να εντοπίσετε αυτή τη λεπτή γραμμή! Ενίοτε χαίρεστε να προσφέρετε ή και να διορθώνετε λάθη άλλων. Αλλά τώρα η συγκαταβατική Αφροδίτη συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Ίσως τα όνειρά σας να μην συγχρονίζονται με των υπολοίπων, γι’ αυτό κάντε μια παύση πριν αυτονομηθείτε: Βεβαιωθείτε ότι δεν ρισκάρετε την καλή σας φήμη για κάτι αμφίρροπο!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θέλετε να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εγχείρημα; Δεν θα τα καταφέρετε, αν δεν απομακρύνετε από νωρίς τους όποιους περισπασμούς! Η αλλαγή σκέψης θα σας ηρεμήσει και θα πετύχετε περισσότερα. Η αποτελεσματική Αφροδίτη που σας κυβερνά, είναι στη ζώνη σας της καριέρας και παράγει άπλετη δημιουργικότητα και αποδοτικότητα. Ωστόσο, ο απαιτητικός Πλούτωνας κεντρίζει τον τομέα σας του σπιτικού. Καμία αναταραχή δεν θα επιλυθεί από μόνη σας, γι’ αυτό φανείτε όσο προνοητικοί μπορείτε για να μην προκύψει καν!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα πρόκληση! Ένα άτομο που προκαλεί τις αντοχές σας, ίσως «συμβολίζει» κάτι ιδιαίτερο από το παρελθόν σας. Το υποδεικνύει μια αντίθεση της διακριτικής Αφροδίτης, με τον μεταφυσικό Πλούτωνα που σας κυβερνά στον τομέα σας της σοφίας. Θα λάβετε ενδείξεις για να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, αν πάψετε να βλέπετε τους άλλους ως «εχθρούς» και αντιληφθείτε ότι αποτελούν αντανάκλασή σας. Όλοι έχουν τις σκιερές πτυχές τους και θέματα που δεν θέλουν να διαχειριστούν… Αλλά ίσως αυτή είναι η στιγμή για εσάς να το κάνετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν ξέρετε αν θέλετε να προσεγγίσετε ή να απομακρυνθείτε! Η Αφροδίτη στον ερωτικό 8ο Οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα των «επικίνδυνων σχέσεων». Αν σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε μια έλξη, γεννώνται δύο ερωτήματα: Γιατί να ρισκάρετε και γιατί να μην ρισκάρετε. Η απόφαση είναι δική σας – αλλά καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε. Όσο θερμή κι αν είναι μια εμπειρία τώρα, πώς θα νιώθετε γι’ αυτήν δύο μέρες μετά;

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε μην γίνετε υπερβολικά εξουσιαστικοί με το ταίρι σας! Σας προειδοποιεί μια αντίθεση της ερωτικής Αφροδίτης με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, στους τομείς σας του «εγώ και εμείς». Μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία στις σχέσεις σας, αν δίνετε όσα παίρνετε. Και αν κάποιος απορρίψει ένα αίτημά σας, μην το πάρετε προσωπικά. Δικαιούται να έχει τις προτιμήσεις του!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε τους πειρασμούς από όσα δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να πάρετε! Σίγουρα ο απαγορευμένος καρπός είναι πιο γλυκός… Αλλά αξίζει την πικρία που μπορεί να φέρει μετά; Με την αισθησιακή Αφροδίτη σε αντίθεση με τον σκιώδη Πλούτωνα, η αντίσταση θα σας δικαιώσει. Σε κάθε περίπτωση, μην διαπραγματευτείτε καν κάποιο ρίσκο για την υγεία σας. Βάλτε την ασφάλεια σε προτεραιότητα, ακόμα κι αν παίξετε λίγο με τη φωτιά!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν είστε από αυτούς που προκαλούν τις εντάσεις… Αλλά αν κάποιος στρέφει την ομάδα σας σε λάθος κατεύθυνση, είναι καθήκον σας να μιλήσετε πριν να είναι αργά! Ο χειριστικός Πλούτωνας βρίσκεται σε αντίθεση με τη διαλλακτική Αφροδίτη, γι’ αυτό δεν πρέπει να σας νοιάξει τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς. Αν δεν νιώθετε άνετα να είστε η «φωνή βοώντος στην έρημο» συζητήστε κατ’ ιδίαν με τους συνεργάτες σας… Η ισχύς έρχεται από την ένωση!