Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, πατήστε το γκάζι και μην το αφήσετε μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας! Θα έχετε πληθώρα «καύσιμου», χάρη στη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον διεισδυτικό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Θα σας κατακλύσει η ορμή και το κίνητρο για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, ακόμα κι αν κάποια εγχειρήματα νομίζατε ότι κωλυσιεργούν. Να θυμάστε ότι έχει μεγάλη σημασία να εξασφαλίζετε τη σύμπραξη επιπλέον συμμάχων, που με χαρά θα προστρέξουν να συνεισφέρουν!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θα πείτε όλη την αλήθεια ή θα την «χρυσώσετε» λίγο; Σε αυτό το δίλλημα σας βάζει η ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάντε τώρα συζητήσεις που ίσως αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις… Αλλά να ακούσετε τι προτάσσουν επίσης το ένστικτο και η καρδιά σας!

Δίδυμοι

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Υπό μια αιχμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδέχεται να αντιδράσετε αυθόρμητα σε σχόλια ή συμπεριφορές που θα σας κεντρίσουν… Αλλά κάθε επίθεση, θα αφήσει εσάς εξαντλημένους όταν κατακαθίσει η αδρεναλίνη. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη σοφή λαϊκή ρήση, ότι χτυπούν το δέντρο που έχει καρπούς. Αν θεωρήσετε ότι δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, στραφείτε σε έναν έμπιστο φίλο που θα βοηθήσει να διαχειριστείτε τη συγκυρία!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σταματήστε να σκουπίζετε για να κρύψετε διάφορα κάτω από το παχυλό χαλί σας! Πρέπει πλέον να κάνετε τη συζήτηση, για εκείνο το θέμα που ευχόσασταν να εξαφανιστεί από μόνο του. Την απαιτεί η προκλητική σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Πρέπει να θίξετε τις προβληματικές πτυχές μιας σχέσης σας… Ασχέτως αν είναι προσωπική ή επαγγελματική, μην αφήσετε να κλιμακωθεί η μεταξύ σας ένταση. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, η προετοιμασία όσων έχετε να πείτε θα προσδώσει σαφήνεια στη σκέψη σας!

Λέων

Είναι αξιέπαινη η τάση σας να προσφέρετε βοήθεια όπου χρειάζεται, αγαπητοί Λέοντες! Αυτήν τονώνει μια έντονη σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στον τομέα σας της διαχείρισης λεπτομερειών. Αλλά όσο ευγενής κι αν είναι η πρόθεσή σας, όσο κι αν θα εξυπηρετήσει και εσάς, ίσως κάπου ελλοχεύει κάτι βαθύτερο: Η γενναιοδωρία σας μπορεί να εμποδίσει την άλλη πλευρά να πάρει ένα σημαντικό μάθημα… Μην ξεχνάτε ότι η εμπειρία φέρνει τη γνώση και αποκλείει τις εξαρτήσεις. Γι’ αυτό καλύτερα να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας και να μείνετε μακριά!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα ή απλά ένα ξελόγιασμα; Οι παλμοί σας θα αυξηθούν, υπό την παθιασμένη συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου. Και δεν θα προλάβετε καν να θέσετε τα παροιμιώδη φίλτρα σας της λογικής. Απολαύστε αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι, αρκεί να λειτουργεί και το μυαλό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, μην παραβλέψετε τα βλέμματα γεμάτα νόημα από το ταίρι σας… Ίσως χρειαστεί και να ακυρώσετε ό,τι άλλο υπάρχει στο πρόγραμμά σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, να είστε προετοιμασμένοι να λιώσετε σαν παγάκι… Θα σας παρασύρει η ένταση μιας ευθυγράμμισης, ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον παθιασμένο Πλούτωνα! Ακόμα και η δική σας αρμονική ιδιοσυγκρασία, ενίοτε δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα και τα πάθη. Θέματα που έχετε καταπνίξει θα τείνουν να βγουν στην επιφάνεια, ίσως χωρίς να κατανοείτε τι σας ενοχλεί. Πάρτε βαθιές ανάσες και κινηθείτε πιο διακριτικά, για να μην ξεσπάσετε σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Ένας έμπιστος φίλος θα σας καταλάβει και θα προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεστε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, απομακρύνετε τα λεκτικά σας πυρομαχικά! Μια ορμητική συνάντηση της εύθικτης Σελήνης με τον εκδικητικό Πλούτωνα που σας κυβερνά, σαρώνει τον εκφραστικό τομέα σας. Για να μην εμπλακείτε σε συγκρουσιακούς διαλόγους, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τη γνώμη σας σε άλλους. Ίσως καμία πλευρά να μην έχει απόλυτο δίκιο, ίσως έχουν και οι δύο. Πρέπει να ακουστούν τα ζητούμενα… Και πάντα μπορείτε ευγενικά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην σκέφτεστε καν να κάνετε «κοπάνα»! Μπορεί ενίοτε να ελίσσεστε κάπως από τις υποχρεώσεις σας αντί να ακολουθείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Αλλά μια σύμπραξη εστίασης της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φωτίζει τον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων. Η συγκυρία απαιτεί ουσιαστικές δράσεις και παρουσία στα σημαντικά εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη. Μην προσποιηθείτε για τίποτα, μην συγκαλύψετε τίποτα. Και αν δεν ξέρετε κάτι, ρωτήστε για χάρη της συνέπειας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ανεβείτε στο βήμα και εκφραστείτε! Το πλανητικό σκηνικό σας παραδίδει το μικρόφωνο και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Μην ταραχτείτε, μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Γνωρίζετε κάθε σπιθαμή ενός σημαντικού εγχειρήματος, θα μπορούσατε να το προωθήσετε ακόμα και στον ύπνο σας. Αν κάποιος ζητήσει περισσότερα στοιχεία ή έχει απορίες, μην το εκλάβετε ως αμφισβήτηση… Αντιθέτως, θα είναι άλλη μια ευκαιρία να διαπρέψει η τελειομανία σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην πιεστείτε να δείχνετε χαρωποί και ευτυχείς αν δεν το νιώθετε… Ακόμα και η δική σας ζωηρή φύση έχει τις κακές μέρες της, όπως η σημερινή: Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον εμμονικό Πλούτωνα, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και των λήξεων. Ακόμα και με μειωμένη διάθεση, κοιτάξτε την συγκυρία κατάματα. Χρειάζεστε έναν έμπιστο φίλο, που θα σας ακούσει χωρίς σχόλια και κριτική. Αν του ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή και σας τη δώσει, φροντίστε να την ακολουθήσετε!

Ιχθύες

Αποφύγετε την πολυκοσμία, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνάντηση της προσγειωμένης Σελήνης με τον ζηλόφθονο Πλούτωνα στον κοινωνικό σας τομέα, συστήνει να περιορίσετε τον κύκλο σας. Το καίριο σημείο είναι να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Μόνο έτσι θα αποφύγετε υπερβολικά αιτήματα και απαιτήσεις. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαμαρτυρίες, πείτε απλά ότι θα μιλήσετε κάποια στιγμή αργότερα!