Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια
Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η σιωπή μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη τακτική στις επικοινωνίες σας! Αυτό υποδεικνύει η ετήσια αντίθεση του εγωκεντρικού Ήλου με τον κυριαρχικό Πλούτωνα, στις ζώνες σας του σπιτιού και της καριέρας. Το τελευταίο που σας χρειάζεται, είναι να εμπλακείτε σε διαμάχες με συγγενείς ή ανωτέρους σας. Καλύτερα να παραμείνετε αθόρυβοι και διακριτικοί, παραμερίζοντας όποιο δράμα τεκταίνεται γύρω σας. Αλλά αν χρειαστεί να δώσετε εσείς «εξετάσεις» αφοσίωσης, κάντε ό,τι χρειαστεί για να τις περάσετε θριαμβευτικά!

Ταύρος

Είστε βέβαιοι ότι πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα, αγαπητοί Ταύροι; Η συνήθως ισορροπημένη κρίση σας μπορεί να θολώσει κάπως, εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Η παρορμητική ενέργεια που θα σας διέπει, μπορεί να σας παρασύρει να υποπέσετε σε σφάλματα. Παράλληλα, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε κανέναν και για τίποτα πριν να είστε απόλυτα γνώστες όλων των δεδομένων. Αφήστε τον χρόνο και τη γλώσσα του σώματος να αποδείξει ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας!

Δίδυμοι

Νιώθατε έτοιμοι να κάνετε μια τολμητή κίνηση, αγαπητοί Δίδυμοι; Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον επιβλητικό Πλούτωνα, μπορεί να θολώσει τα νερά στη λήψη αποφάσεων. Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετες δράσεις μπορεί να μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας ή να εγείρουν αμφιβολίες για τις θέσεις σας. Επειδή θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις χρυσές τομές, είναι πιο συνετό να αναβάλετε ό,τι μπορεί να αναβληθεί. Στραφείτε στους ανθρώπους που πάντα σας στηρίζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Αυτοί θα βοηθήσουν να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από αυτά τα ταραγμένα νερά!

Καρκίνος

Ως πού μπορεί να φτάσει η καλή σας διάθεση να φροντίζετε τους άλλους, αγαπητοί Καρκίνοι; Μια αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον αυταρχικό Πλούτωνα, μπορεί να σας εξαντλήσει! Οι άνθρωποι γύρω σας θα φουντώνουν το δράμα, εσείς θα προσπαθείτε να κατευνάσετε τα πνεύματα – αλλά είστε μόνο ένας άνθρωπος. Αντί να εμπλακείτε σε υποθέσεις και υποχρεώσεις άλλων, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Η ξεκούραση θα σας κάνει πιο αποδοτικούς για τη συνέχεια!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν είστε υποχρεωμένοι να ζείτε με γνώμονα τις επιταγές των άλλων! Αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους, αρκεστείτε στο να προτείνετε τρόπους δράσης ή να τους ενθαρρύνετε να προχωρήσουν. Αυτό συστήνει η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που κεντρίζει τον τομέα σας των υγιών ορίων. Μήπως ασχολείστε με τα προβλήματα άλλων, περισσότερο απ’ όσο οι ίδιοι; Είναι καιρός να μαζέψετε τα κοινωνικά σας φτερά και να εστιάσετε στη δική σας επαναφόρτιση!

Παρθένος

Κάτι που ξεκινά ως αθώο φλερτ μπορεί να πάρει ανέλπιστες διαστάσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό ευθύνεται η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον μεγαλομανή Πλούτωνα, στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, φροντίστε να ξέρετε πού είναι ο πυροσβεστήρας όπου βρεθείτε… Να είστε ειλικρινείς με τις πράξεις και τις προθέσεις σας για να μην παρερμηνευτούν… Το ζητούμενό σας είναι να σαγηνέψετε, όχι να σοκάρετε!

Ζυγός

Νιώθετε σαν να γίνεται μέσα σας μάχη στο πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, αγαπητοί Ζυγοί; Χρεώστε τη στην ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που διχάζει την παραγωγικότητα με τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας. Εκεί που προσεγγίζετε την κατανόηση των δεδομένων σας, η τελειομανία απαιτεί να την εντάξετε στην εξίσωση… Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας ώστε να εξαλείψετε τις όποιες αμφιβολίες. Εξίσου βοηθητική θα είναι και η απελευθέρωσή σας από κάποιες ευθύνες!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να ανεμίσετε το λάβαρο της ανεξαρτησίας σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Το ευνοεί η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά. Μιας και η παραγωγικότητά σας θα είναι πιο αργή, είναι καλή στιγμή για μια ανάπαυλα ώστε να κινηθείτε πιο αυθόρμητα. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε με έναν καινούργιο φίλο ή συνεργάτη. Αξιοποιήστε επίσης αυτή την ενέργεια για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με έναν φίλο ή γείτονα!

Τοξότης

Μην εμπιστεύεστε τους πάντες, αγαπητοί Τοξότες! Μια αιχμηρή αντίθεση του Ήλιου με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, θα προάγει την ανάγκη σας για απαντήσεις. Με το ένστικτό σας πιο δραστήριο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε τα ύποπτα κίνητρα ή αδικαιολόγητα κόστη από πλευράς τρίτων. Αναγκάστε τους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και ελέγξτε πολύ προσεκτικά τα νούμερα. Έτσι θα αποφύγετε να πληρώσετε κάτι παραπάνω απ’ όσο πρέπει!

Αιγόκερως

Προσέξτε τις μάχες ισχύος στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Την προειδοποίηση εγείρει η αντίθεση του Ήλου με τον αυταρχικό Πλούτωνα από το ζώδιό σας: Κυρίως, γιατί θα σας αναγκάσει να βγάλετε τη μάσκα του μάρτυρα. Αν πιέζεστε να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι σας, είναι επειδή εσείς δεν ήσασταν παρόντες όταν σας χρειάστηκαν οι άλλοι. Επιστρατεύστε την ευγένεια και την ταπεινότητα, για να απολογηθείτε όπου πρέπει και μετά να εκφράσετε τις ανάγκες σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, διχάζεστε ανάμεσα στη φροντίδα των υποχρεώσεων ή του εαυτού σας; Δεν το φαντάζεστε, είναι οι τομείς που επηρεάζει η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον απαιτητικό Πλούτωνα! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αναπληρώσετε όσο ύπνο σας λείπει για να επαναφορτιστείτε. Ενημερώστε τους συνεργάτες σας πώς θα σας βρουν αν προκύψει κάτι απρόβλεπτο… Και μετά χαρίστε σε εσάς την ξεκούραση που αξίζετε!

Ιχθύες

Μέχρι ποιου σημείου είστε διατεθημένοι να ταλαντεύεστε, αγαπητοί Ιχθύες; Δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας, που θα τα προκαλέσει μια αντίθεση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον κυριαρχικό Πλούτωνα! Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχασε τη διάθεση να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Είτε είστε εσείς το αντικείμενο του πόθου κάποιου, που δεν σας εμπνέει ακόμη εμπιστοσύνη. Προτιμήστε να αποφύγετε τα σοβαρά ξεκαθαρίσματα για σήμερα, λίγο χιούμορ θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα