Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Σήμερα θα δυσκολεύεστε να εντοπίσετε την αλήθεια, αγαπητοί Κριοί. Αιτία γι’ αυτό, είναι η ετήσια αντίθεση του λαμπερού Ήλιου με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Όσο κι αν λαχταράτε να ανακαλύψετε τα πραγματικά γεγονότα, μια ομίχλη μπορεί να κατακλύσει το μυαλό σας. Αντί να στραφείτε στη λογική, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που θα σας βάλει στην ενδεδειγμένη πορεία. Αν νιώσετε να διχάζεστε, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί αύριο όλα θα είναι πιο διαυγή!

 Ταύρος

Κλείστε την κάλπη της δημοσκόπησης, αγαπητοί Ταύροι! Σήμερα που ο εγωκεντρικός Ήλιος γυρίζει την πλάτη στον ασαφή Ποσειδώνα στον συνεργατικό τομέα σας, θα θολώσουν τα νερά στη λήψη αποφάσεων. Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετες απόψεις, μπορεί να μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας ή να σας κάνουν να αμφιβάλετε για τις δικές σας θέσεις. Επειδή θα δυσκολευτείτε να βρείτε χρυσές τομές, είναι πιο συνετό για εσάς να αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα όσα μπορούν να αναβληθούν. Στην αποψινή σας έξοδο, μην παρασυρθείτε και ξεφύγετε από τα όρια που έχετε θέσει – σε επίπεδο ατόμων και δαπάνης.

Δίδυμοι

Νιώθετε σαν να γίνεται μέσα σας μάχη στο πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Γι’ αυτή την ατμόσφαιρα ευθύνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που σας διχάζει ανάμεσα στην παραγωγικότητα και τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας. Εκεί που προσεγγίζετε την κατανόηση όλων των δεδομένων, νιώθετε να σας καλεί το συναίσθημα να το εντάξετε στην εξίσωση! Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας και μην κάνετε καμία κίνηση πριν εξαλείψετε κάθε αμφιβολία. Εξίσου διαφωτιστική θα είναι και η συμβουλή ενός ειδικού.

Καρκίνος

Ως πού μπορεί να φτάσει η καλή σας διάθεση να φροντίζετε τους άλλους, αγαπητοί Καρκίνοι; Με τη σημερινή αντίθεση του γενναιόδωρου Ήλιου με τον Ποσειδώνα της θυσίας, είναι πιθανό να εξαντληθείτε από την πρόθεση να αποτρέψετε το χάος στο εργασιακό ή το οικιακό σας περιβάλλον! Οι άνθρωποι γύρω σας θα φουντώνουν το δράμα, εσείς θα προσπαθείτε να κατευνάσετε τα πνεύματα – αλλά είστε μόνο ένας άνθρωπος. Αντί να εμπλακείτε σε υποθέσεις και υποχρεώσεις άλλων, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Η ξεκούραση θα σας κάνει πιο αποδοτικούς για τη συνέχεια!

Λέων

Πόσα συναισθήματα κρύβετε για να δείχνετε συγκροτημένοι και ηγετικοί, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή ετήσια αντίθεση του αισιόδοξου Ήλου και με τον υπερευαίσθητο Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να βγάλετε τη μάσκα. Ίσως να πιεστείτε, επειδή έχετε να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι σας… Όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι δίπλα σας αν δεν ήσασταν εσείς εκεί γι’ αυτόν ή αν δεν ζητήσετε τη στήριξή του. Επιστρατεύστε την ευγένεια και την ταπεινότητα και πείτε τις ανάγκες σας, αρκεί αυτή τη φορά να ανταποδώσετε τις χάρες στο μέλλον.

Παρθένος

Πού πάτε να εμπλακείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Η συνήθως ισορροπημένη κρίση σας μπορεί να θολώσει κάπως σήμερα, εξαιτίας της ετήσιας περίπλοκης αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα. Η παρορμητική ενέργεια που θα σας διέπει, μπορεί να σας παρασύρει και να εμπιστευθείτε τα λάθος άτομα. Μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε κανέναν και για τίποτα, πριν να είστε απόλυτα γνώστες όλων των δεδομένων. Αφήστε τον χρόνο να δείξει ποια άτομα αξίζουν τη φιλία – και τα λοιπά αισθήματά σας!

 Ζυγός

Θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά κάποιους ανθρώπους, αγαπητοί Ζυγοί; Αρκεστείτε στο να τους προτείνετε τρόπους δράσης ή να τους ενθαρρύνετε να προχωρήσουν, όχι να αναλάβετε εσείς το φορτίο τους! Η σημερινή ετήσια αντίθεση του αυτάρκη Ήλιου με τον Ποσειδώνα της προσφοράς, θα σας δυσκολέψει στη διατήρηση υγιών ορίων. Θέστε στον εαυτό σας το καίριο ερώτημα: μήπως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάποιου, περισσότερο απ’ όσο ενδιαφέρεται ο ίδιος; Η απάντηση θα σας αποδείξει ότι είναι άλλο πράγμα να νοιάζεστε, και άλλο να εξαντλήστε εσείς για να μην κοπιάσουν οι άλλοι!

Σκορπιός

Θέλετε να είστε στο κέντρο των προβολέων ή να κρυφτείτε στα παρασκήνια, αγαπητοί Σκορπιοί; Σήμερα θα παλεύει μέσα σας η μυστηριώδης πλευράς σας με την επιδειξιολατρεία σας, εξαιτίας της ετήσιας αντίθεσης του Ήλιου με τον γοητευτικό Ποσειδώνα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, κάντε την έκπληξη με τις πράξεις σας. Να είστε ειλικρινείς ως προς τις προθέσεις σας, για να μην παρερμηνευτούν… Το ζητούμενό σας είναι να διαπρέψετε, όχι να σοκάρετε!

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να βάλετε τάξη στους πάντες και τα πάντα, αγαπητοί Τοξότες; Καλύτερα να το αναβάλετε για σήμερα, που η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα θαμπώσει κάπως το οπτικό σας πεδίο! Μιας και η παραγωγικότητά σας θα είναι πιο αργή, είναι καλή στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και ανώδυνο. Ξεκαθαρίστε τις ντουλάπες σας και ονειροπολήστε αν πέσουν στα χέρια σας παλιές φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά!

 Αιγόκερως

Μέχρι ποιου σημείου είστε διατεθημένοι να μοιραστείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Οι προθέσεις σας θα είναι εκτός των ορίων σας σήμερα, εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχασε τη διάθεσή του για να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Είτε να είστε εσείς το αντικείμενο του πόθου κάποιου, που δεν σας εμπνέει ακόμη εμπιστοσύνη. Προτιμήστε να αποφύγετε τα σοβαρά ξεκαθαρίσματα για σήμερα, λίγη πρόληψη αξίζει πιο πολύ από κάθε θεραπεία!

 Υδροχόος

Μην εμπιστεύεστε τους πάντες, ούτε να τους αντιμετωπίζετε ως πιθανούς υπόπτους! Η σημερινή ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον ασαφή Ποσειδώνα, θα ρίξει παραπέτασμα καπνού στην ψυχολογία και την κρίση σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Επειδή το ένστικτό σας δεν θα είναι πολύ δραστήριο, προτιμήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση έναντι αμφίβολων σχέσεων. Αφήστε τους άλλους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, παρατηρήστε χωρίς να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα – και αύριο θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε με διαύγεια!

Ιχθύες

Καλή είναι η υπομονή, όταν οι άλλοι δεν σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο σας! Αν θέλετε μια ξεκάθαρη απάντηση, μην περιμένετε να ακούσετε όλο το λογύδριο επεξηγήσεων των άλλων. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον συμπονετικό Ποσειδώνα θα σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς – κάτι που είναι εξαιρετικά θετικό για την ιδιοσυγκρασία σας. Ζητήστε από τους άλλους να περάσουν στην ουσία του θέματος, η εκφραστική λιτότητα είναι ένδειξη οξύνοιας!