Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Μήπως νιώθετε μια σπάνια πτώση της αυτοπεποίθησής σας, αγαπητοί Κριοί; Το τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη από το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους απ’ όσο είστε συνήθως. Θα πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους στόχους σας, θυμίζοντας στον εαυτό σας πόσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Να θυμάστε ότι μόνο εσείς μπορείτε να σαμποτάρετε την πρόοδό σας, γι’ αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και το μυαλό σας!

 Ταύρος

Έχετε γύρω σας φιλίες ή λυκοφιλίες, αγαπητοί Ταύροι; Σήμερα που η Σελήνη από τον Κριό συγκρούεται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φροντίστε να θωρακιστείτε έναντι των κολάκων που θα σας προσεγγίσουν! Τα γλυκόλογά τους δεν πρέπει να σας πείσουν, ειδικά αν έχουν βλέψεις στις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σας ή των πόρων σας. Η απομάκρυνσή σας είναι η μόνη συνετή επιλογή. Να κρατήσετε στον κύκλο σας μόνο τους ανθρώπους που η εμπιστοσύνη τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο!

Δίδυμοι

Είναι δεδομένο ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί σήμερα να θολώσει λίγο την οπτική σας. Μήπως κάποια άτομα του στενού σας κύκλου κάνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας; Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους όρους της σύμπραξής σας, ασχέτως αν θα διατηρήσετε επαφές μαζί τους ή όχι στη συνέχεια. Μόνο έτσι θα είναι όλες οι πλευρές καθαρές και παραγωγικές, χωρίς αχρείαστες εντάσεις.

Καρκίνος

Ένας χορός έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να φτάσει τις συναισθηματικές διαφωνίες στα άκρα σήμερα. Να είστε σε επιφυλακή, γιατί ίσως κάποιος να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα σε εσάς και έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε παγίδα – αλλά αδράξτε και την ευκαιρία να εντοπίσετε τι κέντρισε αυτή τη συμπεριφορά εναντίον σας. Αν ακούσετε την άλλη πλευρά χωρίς κριτική διάθεση, ίσως αποκτήσετε έναν πιστό σύμμαχο!

Λέων

Μιλήστε και βγάλτε το βάρος από πάνω σας, αγαπητοί Λέοντες! Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, ενδέχεται να σας μετατρέψει σε ενεργό ηφαίστειο. Μην παραμερίζετε πλέον όσα σας ενοχλούν, κοιτάξτε μέσα σας και συνειδητοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες. Όσο δύσκολο κι αν είναι να θίγετε ευαίσθητα θέματα, επιστρατεύστε το θάρρος και πείτε με ειλικρίνεια αυτά που θέλετε. Φροντίστε να ακούσετε εξίσου προσεκτικά και την άλλη πλευρά, γιατί η διάθεσή σας να είστε δίκαιοι θα βοηθήσει περισσότερο στην εύρεση λύσεων.

Παρθένος

Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει νευρικά φλύαρους, αγαπητοί Παρθένοι. Μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε το άγχος σας μιλώντας, γιατί τελικά μόνο θα το εντείνετε. Πάρτε βαθιές ανάσες και συνειδητοποιήστε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να προσπαθείτε να κερδίσετε τους άλλους.Είναι διαπιστωμένο ότι όσο πιο μυστηριώδεις είστε, τόσο περισσότερους ανθρώπους μαγνητίζετε… Η σιωπή θα σας χαρίσει φλερτ αλλά τον σεβασμό φίλων και συνεργατών!

 Ζυγός

Προσέξτε τη δυναμική στο περιβάλλον σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί. Ένα τετράγωνο οξύτητας ανάμεσα στη Σελήνη από τον Κριό και τον ύπουλο Πλούτωνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με έναν συγγενή – ή μια ισχυρή γυναίκα που ξέρει πώς να πατάει τα κουμπιά σας. Αντί να εκραγείτε, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε το μάθημα που σας δίνει αυτή η συγκυρία… Μήπως πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί ή αντιθέτως να θέσετε πιο αυστηρά όρια; Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας και όσα σας ενοχλούν, χωρίς κριτική διάθεση.

Σκορπιός

Χρειάζεστε οργάνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Το σημερινό τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον ελεγκτικό Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να δείτε ως πού φτάνουν οι ικανότητές σας. Αφού δεν μπορείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις ή καθήκοντα που σας ανατέθηκαν, δώστε τα αλλού και μην ασχοληθείτε άλλο. Πρέπει να βάλετε τον εγωκεντρισμό σας στην άκρη αυτή την περίοδο, να παραδεχθείτε ότι οι άλλοι λειτουργούν πιο αποδοτικά και με καλύτερες μεθόδους.

Τοξότης

Αντιληφθείτε την αξία σας πριν την προωθήσετε, αγαπητοί Τοξότες! Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα σας αποκαλύψει τα σημεία που υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ και σταματήστε να κάνετε εκπτώσεις – τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα. Αξίζετε δίκαιης μεταχείρισης, που μπορεί να είναι οι εργασιακές σας απολαβές ή ο σεβασμός από τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μόλις τα συνειδητοποιήσετε αυτά, δεν θα σας σταματάει τίποτα!

Αιγόκερως

Άλλο η συνεργασία, άλλο η τυραννία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το σημερινό εκκεντρικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον αυταρχικό Πλούτωνα, θα βγάλει στην επιφάνεια το πρόβλημά σας αν είστε επιθετικοί με όσους συνεργάζεστε. Όσο ξεκάθαρη ιδέα κι αν έχετε για το πώς θέλετε να είναι τα πάντα, αντί να αρχίσετε τα παράπονα ακούστε και τις απόψεις των άλλων. Αν επιστρατεύσετε την καλή διάθεση και την ψυχραιμία σας, είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι η αρχική σας επίθεση ήταν αχρείαστη.

 Υδροχόος

Τι θα έκανε ένας υπερήρωας, αγαπητοί Υδροχόοι; Κάποια δυσχερή θέματα ενδέχεται να βγουν σήμερα στην επιφάνεια, στο περιβάλλον του σπιτιού ή της εργασίας, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ακόμα κι αν εσείς δεν έχετε μαγικά σύνεργα, διαθέτετε πολύ μυαλό και δεν χρειάζεστε υπερδυνάμεις για να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Αξιοποιήστε το, προκειμένου να προσαρμόσετε την οπτική σας επί του θέματος αντί να εκτοξεύετε κατηγορίες.

 Ιχθύες

Κάτι σας πιέζει, αγαπητοί Ιχθύες; Μπορείτε να το χειριστείτε, αν είστε πρόθυμοι να ζητήσετε βοήθεια από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να βλέπετε βουνό τα καθήκοντά σας. Πριν χάσετε τον έλεγχο, προτιμήστε να απευθυνθείτε στους ανθρώπους που έχουν τις ικανότητες και τις γνώσεις να διεκπεραιώσουν. Τα μέσα μαζικής δικτύωσής σας μπορούν να γίνουν το κλειδί για να τους εντοπίσετε, με ανοικτό μυαλό και γενναιόδωρη διάθεση!