Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Αρχίστε να προμηθεύεστε φρούτα και λαχανικά, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό οι επόμενες τέσσερεις εβδομάδες θα αφορούν την ευημερία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα, απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε. Παράλληλα, αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Απελευθερώστε τα και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια καινούργια δημιουργικότητα!

Ταύρος

Ανοίξτε το στόμα και την καρδιά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος περνά από σήμερα στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Τα περισσότερα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, κάνοντας ιδανική την περίοδο για να εξωτερικεύσετε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε.

Αν θέλετε να αρχίσετε τις προετοιμασίες για μια φθινοπωρινή ανανέωση, να μελετήσετε τις ανάλογες σελίδες των περιοδικών και του διαδικτύου. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να εκφραστεί, μιλήστε για τα συναισθήματά σας – και δεν αποκλείεται να έχετε απίστευτες εξελίξεις!

Δίδυμοι

Νιώθετε να κεντρίζεται η ευαίσθητη πλευρά σας, όταν βλέπετε όμορφα σπίτια και ασυνήθιστα μενού; Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, θα φωτίσει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και θα σας μετατρέψει σε φιλόξενους σπιτόγατους, αγαπητοί Δίδυμοι! Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ανανεώσετε τους χώρους σας και να χαρείτε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα απολαμβάνουν τις περιποιήσεις σας ως οικοδεσπότες και θα θέλουν να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε σε προτεραιότητα ό,τι αφορά την οικογένεια, όπως να κάνετε την έρευνά σας αν σκέφτεστε να αλλάξετε στέγη!

Καρκίνος

Το κοινό σας αδημονεί να σας ακούσει, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, θέτοντάς σας στο επίκεντρο της προσοχής του περιβάλλοντός σας. Μην εκπλαγείτε από την θερμή ανταπόκριση που θα έχουν οι απόψεις και οι ιδέες σας, ούτε από το πόσο θα αυξηθεί η λίστα επαφών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης… Είναι η ιδανική στιγμή να αναρτήσετε τις σκέψεις σας και να αποδεχθείτε τις προκλήσεις για τα τελευταία πάρτυ του φετινού καλοκαιριού!

Λέων

Αρχίστε να μαζεύετε τα άδεια μπουκάλια σαμπάνιας, αγαπητοί Λέοντες! Η εποχή των γενεθλίων σας έφτασε στο τέλος της, με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Τώρα σηκώστε τα μανίκια σας και περάστε στην παραγωγή. Είστε πανέτοιμοι για μια αποδοτική περίοδο, θέλετε να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις σπουδαίες ιδέες που έχετε ήδη στήσει στο μυαλό σας. Μιας και ο Ήλιος φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών διευθετήσεων, ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη διαχείριση της τραπεζικής σας κατάστασης… Ίσως να έχει υποστεί κάποιο πλήγμα, μετά από έναν μήνα εορτασμών!

Παρθένος

Ευτυχισμένη γενέθλια περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον Ήλιο να περνά στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και τον 1ο Οίκο σας των ενάρξεων, έχετε μια φρέσκια ευκαιρία να γιορτάσετε με ανανεωτική διάθεση. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σας ζόρισε αρκετά, όμως τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε πιο δραστήριοι. Αν κάτι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αποβάλετέ το και βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας! Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου έχετε την άδεια των άστρων να ενδώσετε ακόμα και σε κάποιες σπάταλες παρορμήσεις!

Ζυγός

Η λέξη «διακοπές» δεν είναι βρισιά, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος τρυπώνει από σήμερα στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, καλώντας σας να οργανώσετε τις πιο γλυκές σας αποδράσεις. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου να εστιάσετε την προσοχή σας στη χαλάρωση και την ανανέωσή σας, την αναζωογόνηση του σώματος και του μυαλού σας. Θα νιώσετε να σας φεύγει ένα μεγάλο βάρος, αν επεξεργαστείτε τις πικρίες που κρατάτε μέσα σας… Ακόμα κι αν δεν ξεχάσετε, ίσως μπορείτε να συγχωρήσετε. Θα είναι ένα δώρο στον εαυτό σας, θα καθαρίσει την ενεργειακή σας σφαίρα και θα σας προετοιμάσει για την ολόδική εποχή που έπεται!

Σκορπιός

Σε ποιους μπορείτε να στηριχτείτε πραγματικά, αγαπητοί Σκορπιοί; Αξιοποιήστε το φυσικό σας ταλέντο στην προσέγγιση αλλά και την αφοσίωσή σας, για να στήσετε την ομάδα των ονείρων σας. Με τον Ήλιο να φιλοξενείται στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, οι συνεργασίες θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αυτές θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας, μέσα από το αίσιο κύμα της ευφυούς συνύπαρξης. Χωρίς να χαθείτε μέσα στο πλήθος, κάθε διεύρυνση των δικτύων σας θα καταλήξει στην ενδυνάμωση της θέλησης και της αποτελεσματικότητάς σας για να κάνετε σπουδαία άλματα!

Τοξότης

Δε χρειάζεστε παραίνεση για να γίνετε κοινωνικοί, αγαπητοί Τοξότες! Ωστόσο, με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου καλείστε να επιστρατεύσετε και τη στρατηγική σας προς αυτή την κατεύθυνση. Η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Θα πρέπει να χειριστείτε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν στην ηγεσία ή την προαγωγή που λαχταράτε. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον φόρτο εργασίας, σε σημείο να παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Αιγόκερως

Είναι δεδομένο ότι πάντα αποζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αλλά αν υπάρχει κάποια στιγμή που πρέπει να βγείτε από τη ζώνη της βολής σας και να πάρετε ρίσκα, είναι τώρα! Με τον Ήλιο να μπαίνει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, η ανάγκη σας θα είναι να βαδίσετε σε νέα ταξιδιάρικα μονοπάτια. Αν θέλετε να γνωρίσετε απόμερες γωνιές του κόσμου, αξιοποιήστε κάθε μέσο για να το κάνετε πράξη. Από τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες μέχρι και τις επαφές στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, η αποφασιστικότητα είναι αυτή που μπορεί να σας ταξιδέψει όπου φτάνει η φαντασία σας!

Υδροχόος

Αν δεν έχετε καλό κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρά σας, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να βάλετε… Με τον Ήλιο να επισκέπτεται την Παρθένο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, η ερωτική σας ζωή θα ανεβάσει θερμοκρασία κατακόρυφα! Απολαύστε την έκσταση, χωρίς να χάσετε την επαφή σας με το περιβάλλον. Φροντίστε να συλλέγετε πληροφορίες για τα άτομα που θα βάλετε στον κύκλο (και το σπίτι σας), για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αν είστε δεσμευμένοι, να ξέρετε ότι κάπου καραδοκεί το τέρας της ζήλιας. Δώστε στο ταίρι σας ό,τι χρειάζεται για να νιώθει ασφάλεια και αποκλειστικότητα!

Ιχθύες

Απελευθερώστε την ανάγκη σας για φλερτ, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης, από σήμερα και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μην εκπλαγείτε αν το αντικείμενο του πόθου σας από το Facebook σας ζητήσει συνάντηση – και μην διστάσετε να πάτε… Ίσως να είναι η πρώτη από πολλές που θα ακολουθήσουν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η συζήτηση για το επόμενο σοβαρό σας βήμα μπορεί να μην απέχει πολύ. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επαγγελματική ή φιλανθρωπική κίνηση μαζί, αυτή είναι η ιδανική στιγμή.