Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Θέλετε να βάλετε τάξη σε όλους και όλα σήμερα, αγαπητοί Κριοί. Η σύγκρουση του οργανωτικού Κρόνου με τη Σελήνη στον τομέα σας των φιλοδοξιών, σας κατακλύζει με εργασιακή ενέργεια. Ίσως να έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή να σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, γι’ αυτό γίνεστε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πριν το σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Γενικά: Γνωρίζετε την παροιμία «η τύχη χτυπά την πόρτα, όταν η ευκαιρία συναντά την ετοιμότητα»; Σήμερα θα την εμπεδώσετε, καθώς ο αίσια Σελήνη συναντά τον πειθαρχημένο Κρόνο στον οίκο σας των οραμάτων. Όσα περισσότερα επενδύετε στον εργασιακό τομέα, τόσο περισσότερα θα βλέπετε να σας αποδίδουν. Βγείτε από το καβούκι σας, εστιάστε στη μάθηση και την εξερεύνηση. Μην αρκεστείτε στην ονειροπόληση των στόχων σας, περάστε στη δράση!

Δίδυμοι

Γενικά: Σήμερα δεν θα αρκεστείτε σε καμία επιφανειακή δραστηριότητα. Ο αποφασιστικός Κρόνος συναντά τη Σελήνη στον τομέα του ενστίκτου σας, που σας κατευθύνει να βουτήξετε στην ουσία των πραγμάτων. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, τώρα που τα λόγια σας θα έχουν επιπλέον βαρύτητα.

Καρκίνος

Γενικά: Η ειλικρίνεια δεν είναι απλώς η καλύτερη πολιτική όσο αφορά τις πιο σοβαρές σχέσεις σας, είναι η μόνη πολιτική! Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον ακέραιο Κρόνο στον τομέα των συμπράξεών σας, απορρίπτοντας όλα τα μισόλογα. Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί η δική σας απελευθέρωση μπορεί να έχει μια χροιά αυστηρότητας.

Λέων

Γενικά : Αν έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας τον τελευταίο καιρό, θα καταφέρετε να βρείτε ξανά τον προσανατολισμό σας. Η ωθητική Σελήνη συναντά σήμερα τον αποδοτικό Κρόνο, δίνοντάς σας την ώθηση να κάνετε στιβαρά βήματα. Προσδιορίστε εκ νέου τα σχέδιά σας, εστιάστε στη φροντίδα του εαυτού σας, στοχεύστε στην πνευματική και τη σωματική σας ευημερία. Αρχίστε να υλοποιείτε τις υποσχέσεις σας και να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Γενικά: Μην καταπίνετε την κριτική σας, τολμήστε να πείτε την άποψή σας. Η συνάντηση της Σελήνης με τον επιμελή Κρόνο, μπορεί να σας κάνει σήμερα διστακτικούς να εκφραστείτε και να μειώσει κάπως την πειθαρχία που σας χαρακτηρίζει. Μην ενδώσετε σε αυτή την τάση, επιστρατεύστε την ενέργειά σας και προχωρήστε. Αν δεν το κάνετε για τον εαυτό σας, κάντε το για όσους δεν έχουν το βήμα να εισακουστούν.

Ζυγός

Γενικά: Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον πάτερ – φαμίλια Κρόνο, θα εστιάσει την προσοχή σας στο σπιτικό και την οικογένειά σας. Μια γυναικεία φιγούρα που θεωρείτε σημαντική στη ζωή σας, θα αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μην απορρίπτετε όσα έχει να πει, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά σας αυτή τη στιγμή. Περιορίστε την περηφάνια σας, ανοίξτε τα αυτιά σας και ρουφήξτε κάθε λέξη της… Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με κάτι από όσα θα ακούσετε.

Σκορπιός

Γενικά : Αν νιώθετε την ώθηση να κάνετε κινήσεις για μια συγκεκριμένη σχέση σας αλλά δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε αυτά που λέτε αλλά σε αυτά που κρύβετε. Ίσως να είστε υπερβολικά αινιγματικοί ή προστατευτικοί με τον εαυτό σας, κάτι που δεν διευκολύνει έναν διάλογο. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η ειλικρίνεια, είναι οι μόνες επιλογές για να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο.

Τοξότης

Γενικά: Μήπως τα χρήματά σας κάνουν φτερά από τις τσέπες σας; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον επιμελή Κρόνο, θα σας διευκολύνει να εντοπίσετε την αιτία αυτής της απώλειας. Απαιτείται αρχικά ένας ρεαλιστικός έλεγχος των δαπανών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σε ορθή πορεία σταδιακά.

Αιγόκερως

Γενικά : Η συνάντηση της Σελήνης με τον οραματιστή Κρόνο, θα φέρουν τους προσωπικούς σας στόχους στο προσκήνιο σήμερα. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Χρειάζεστε ένα δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε.

Υδροχόος

Γενικά: Μήπως αναβάλετε εδώ και καιρό κάποια αναπόφευκτη «διάσπαση» σε κάποιον τομέα της ζωής σας; Η σημερινή συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, θα σας δώσει το θάρρος να περάσετε στη λήξη αυτής της κατάστασης και την επούλωση της πληγής. Με το συναίσθημα και το μυαλό σας ευθυγραμμισμένα, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε και να κάνετε. Να θυμάστε ότι όταν μία πόρτα κλείνει, κάπου ανοίγει μια άλλη και πιο αίσια!

Ιχθύες

Γενικά: Σας αρέσει να συλλέγετε εμπειρίες και να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας; Η σημερινή συνεύρεση της Σελήνης με τον Κρόνο των ορίων, θα απαιτήσει από εσάς να επιλέξετε πλέον την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να αποφασίσετε ρεαλιστικά ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και όσοι αξίζουν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Ακόμα κι αν σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες», σκεφτείτε πόσο περίσσευμα χρόνου και ενέργειας θα έχετε για όσους αξίζουν της προσοχής σας!