Αστρολογία: Ημερήσιο ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιο ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν έχεις άγχος με τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, τότε η προσοχή σου σε οτιδήποτε άλλο στη ζωή σου, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Πιθανώς η Σελήνη στο ζώδιό σου, να εντείνει τις έντασεις ή τα αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, η μπάλα είναι πραγματικά στο δικό σου γήπεδο, σχετικά με το να καταστείλεις τις εντάσεις στο ξεκίνημά τους. Η ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου, για το τί σκέφτεσαι ή για το πώς αισθάνεσαι, είναι το κλειδί για να απαλλαγείς, από κάθε συναισθηματικό βάρος που κουβαλάς.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταύρος

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μπερδεμένες καταστάσεις στα ερωτικά σου, αν οι πράξεις με τα λόγια σου, δεν συμβαδίζουν. Παρόλο που θέλεις ν’ανοιχτείς σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σου αυτή τη στιγμή, ίσως να παλεύεις με περισσότερα από ένα ζητήματα στην ερωτική σου ζωή . Και πρέπει να είσαι σίγουρη για το πώς να τα αντιμετωπίσεις. Με τη Σελήνη, που επηρεάζει την απομάκρυνση, ίσως χρειάζεσαι το χρόνο σου, για να ασχοληθείς μ’ αυτά που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι!

Διδυμοι

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια…στον εραστή σου φυσικά. Γιατί αυτό που πρέπει να πεις, όχι μόνο θα είναι κατανοητό αλλά θα αντηχήσει βαθιά μέσα του. Παρόλο που θέλεις να κάνεις τις εκμυστηρεύσεις σου για το μέλλον, στον εραστή σου, ξέρεις πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν με μια ειλικρινή και ανοιχτή σε όλα, συζήτηση. Αν θέλεις να σε συνοδεύσει σ’αυτό το ταξίδι ο εραστής σου, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία

Καρκίνος

Μπορεί να εκπλαγείς με τον εαυτό σου, που δε θέλεις εκδηλώσεις αγάπης μπροστά σε κοινό, αυτό το διάστημα. Θέλεις να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τον εραστή σου, αλλά νιώθεις ανήσυχη με τον τρόπο του, που κάνει τους άλλους, να θέλουν να σας συζητάνε. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, είναι δική σου και του εραστή σου και θα πρέπει να είσαι αποφασισμένη να διασφαλίσεις, ότι τα πράγματα θα είναι όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά. Κράτησε τις κοινωνικότητες, μακριά από τα ερωτικά σου.

Λέων

Θα πλημμυρίσεις με σέξι σκέψεις το μυαλουδάκι σου, σχετικά με το πάθος που μοιράζεσαι με τον εραστή σου, αυτό το διάστημα. Θα καλλιεργήσεις κάποιες δυνατές φαντασιώσεις, και η επιθυμία σου να τις πραγματοποιήσεις θα ενταθεί τώρα. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα, να θέλεις να λειτουργήσεις όπως σου αρέσει και να μην ανησυχήσεις για τις συνέπειες. Προσπάθησε να ανακαλέσεις τις έντονες επιθυμίες σου, επειδή η ανυπομονησία ή η ορμητικότητά σου, μπορεί να σε ωφελήσουν αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Η συναισθηματική σου ένταση μπορεί να αυξηθεί και ίσως να μιλήσεις με τον εραστή σου, για να δεις αν αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο. Ακόμα κι αν όλα φαίνονται πολύ επιθετικά στην ερωτική σου ζωή, θα επιθυμήσεις, κάτι βαθύτερο και πιο παθιασμένο. Ίσως και να σπάσεις ένα ρομαντικό κανόνα ή μια σχέση, αν αυτό σημαίνει, ότι η σχέση σου κατευθύνεται σε ανεξερεύνητα πεδία. Το να παίζεις εκ του ασφαλούς δεν είναι πλέον επιλογή!

Ζυγός

Η πρόοδος στα ερωτικά σου, θα συμβεί μόνο αν βγάλεις το εμπόδιο που υπάρχει, και είναι το ότι έχεις παραμείνει ως έχει μέχρι τώρα, στη σχέση σου. Αν αισθάνεσαι κάποιον ηλεκτρισμό ανάμεσά σας, θεώρησέ το σαν σημάδι, για να δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου. Αν ανοιχτείς συναισθηματικά, αυτό, θα μπορούσε να οδηγήσει στο ν’ανταλλάξεις με τον εραστή σου, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιθυμίες!

Σκορπιός

Η Σελήνη επηρεάζει την αυτο-βελτίωση και μπορεί να σε βάλει να ν’ακολουθήσεις μια φιλόδοξη ιδέα, που συνδέεται με μια ερωτική σχέση. Θα νιώσεις πιο σίγουρη από το συνηθισμένο και θα κάνεις ό, τι χρειάζεται για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου, γενικά ή ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ο εραστής σου, μπορεί να σ’αρέσει επειδή είναι αμερόληπτος και ειλικρινής, αλλά υπάρχει και κάτι αναμφισβήτητα σέξι και πειστικό που σε αναστατώνει.

Τοξότης

Είσαι ευλογημένη, με ένα φανταστικά αλαζονικό και παιχνιδιάρικο νεύρο, που θα σε μετατρέψει σε μάγισσα της αγάπης, αυτό το διάστημα. Εκείνοι που βρίσκονται γύρω σου, θα νιώσουν άμεσα τη θετική σου ενέργεια. Γι ‘αυτό εφάρμοσέ την, για να προσελκύσεις κάποιους, ή κάποιον συγκεκριμένο! Όποιον κι αν επιθυμείς να εντυπωσιάσεις, θα γνωρίζει ότι η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου και η ευφυΐα σου, είναι αυθεντικά. Και με τα δύο αυτά χαρακτηριστικά σου, έχεις βρει, το τέλειο αφροδισιακό!

Αιγόκερως

Αν είχες κάποιες ερωτικές φιλοδοξίες που σιγόβραζαν στο μυαλό σου, για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε θα οδηγηθείς από την παρορμητικότητά σου, να τις ακολουθήσεις.‘Ενα μέρος του εαυτού σου, ίσως να αναρωτιέται, αν είναι καλύτερα να παραμείνεις εκεί που είσαι. Αλλά θα μπορούσες επίσης να νιώσεις μεγάλο ενθουσιασμό, για τα μέρη που θα μπορούσαν να σε πάνε, τα παρορμητικά πάθη σου. Θα μπορούσε επίσης, να είναι μια εποχή, που κάποια ερωτικά σου όνειρα, θα μπορούσες να τα μεταφέρεις σ’ενα νέο επίπεδο ή ίσως να δημιουργήσεις, μερικά καινούργια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείς να εμπιστευτείς την καρδιά σου, για να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υδροχόος

Η ικανότητά σου να προβλέπεις ή να δέχεσαι τις εκπλήξεις, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή τη στιγμή. Αν το ένστικτό σου, σου λέει πως βρίσκονται σε εξέλιξη αλλαγές, που αφορούν τα ερωτικά σου, τότε να το εμπιστευτείς. Ευτυχώς, που είναι απίθανο να θέλεις να αντισταθείς σε οποιαδήποτε αλλαγή. Και είσαι διατεθιμένη ν’ακολουθήσεις ό,τι εκτυλλίσεται, ακόμη κι αν αυτό σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου ειδικότερα…και απαιτεί την άμεση αντίδρασή σου.

Ιχθύες

Θα μπορούσες να καταλαβαίνεις όλο και περισσότερο πως έχεις κολλήσει στην ερωτική σου ζωή. Είτε πρόκειται για μια ανάμνηση, είτε για κάτι συναισθηματικό. Ωστόσο, η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από την προθυμία σου, να είσαι λιγότερο εξαρτημένη, από ό,τι συνέβει στο παρελθόν. Το σύμπαν σε βοηθά ν’αφήσεις πίσω σου ό,τι ή όποιον, δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στο μέλλον σου. Η πράξη αυτή της απελευθέρωσης, θα μπορούσε να προσφέρει μια αποκάλυψη. Θα είναι τέτοια, που θα μπορέσεις να εμπνευστείς απ’αυτήν!