Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας να χώνετε το κεφάλι στην άμμο, αγαπητοί Κριοί! Από την άλλη πλευρά, μήπως θέλετε να αποτρέψετε κάποια σύγκρουση; Η σημερινή περίπλοκη όψη του ευαίσθητου Χείρωνα με τον επικοινωνιακό Ερμή, θα στηρίξει κάθε ειλικρινή προσπάθειά σας. Κάποιοι θα φτάσετε στο σημείο να προσποιηθείτε ότι «δεν είδατε, δεν ακούσατε»… Θα σας ωφελήσει να αντιδράσετε τη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος, αφού θα έχετε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία!

Ταύρος

Απομακρυνθείτε από κάθε τοξικότητα, αγαπητοί Ταύροι! Γνωρίζετε την παροιμία: «ένα σάπιο μήλο μπορεί να τα χαλάσει όλα». Σήμερα ο Χείρων της επούλωσης προκαλεί τον πρόσχαρο Ερμή, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε είδους ανάρμοστες συμπεριφορές. Κάποιος στο στενό σας περιβάλλον ενδέχεται να εμμένει στον εγωκεντρισμό του – αλλά μην αναλάβετε το ρόλο του κηδεμόνα του… Προτιμήστε να απομακρυνθείτε, έχετε πολλούς ανθρώπους με αίσια ενέργεια για να σχετίζεστε!

Δίδυμοι

Πατήστε φρένο σε μια επαγγελματική σχέση που ανεβάζει ταχύτητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μπορεί να θεωρείτε ότι έχετε τον πιο άρτιο δίαυλο συνεννόησης… Ωστόσο τα άστρα σας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να βιαστείτε να δείξετε εμπιστοσύνη. Η σημερινή συνάντηση του διανοητικού Ερμή με τον Χείρωνα του κατευνασμού, θα βοηθήσει το υποσυνείδητό σας να προφυλαχτεί. Ίσως να μην είναι όλα όπως φαίνονται, γι’ αυτό δώστε χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν!

Καρκίνος

Η ευστροφία και η διάνοιά σας αναλαμβάνει τα ηνία του 2019, αγαπητοί Καρκίνοι! Όλα θα εξελιχθούν προς το καλύτερο, χάρη στη συνάντηση του αγγελιαφόρου Ερμή με τον «προφήτη» Χείρωνα στον 9ο Οίκο σας των οραματισμών. Μαζί θα σας δείξουν τον τρόπο να κάνετε διορθώσεις στην πορεία σας: Να πάψετε να μειώνετε τη δική σας λάμψη για να φωτιστούν και άλλοι… Όπως δεν υποτιμάτε την αξία κανενός, μην αφήνετε πλέον άλλους να παραμερίζουν τη δική σας!

Λέων

Είναι πιθανό να νιώσετε σπίθες στην ατμόσφαιρα σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Αλλά αυτές δεν αρκούν για να προχωρήσετε γρήγορα μια καινούργια γνωριμία. Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον συναισθηματικό Χείρωνα με τον επικοινωνιακό Ερμή, ενδέχεται να μεγεθύνει τα αισθήματά σας. Επειδή σας κολακεύει κάθε προσοχή που λαμβάνετε, δικαιούστε να την απολαύσετε… Αλλά η επιφανειακή χημεία δεν είναι αρκετή για να φτάσετε στα βάθη της αγάπης και της στοργής!

Παρθένος

Νιώθετε άβολα να είστε αυτοί που χρειάζονται βοήθεια, αγαπητοί Παρθένοι; Συνήθως προστρέχετε για να εξυπηρετήσετε τους άλλους… Αλλά η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον θεραπευτή Χείρωνα με τον υπερβολικό Ερμή, θα σας επιτρέψει να γείρετε στον ώμο ενός δικού σας ανθρώπου! Επειδή δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή τη συνθήκη, προσέξτε να μην ξεχαστείτε στην εξάρτηση: Όταν νιώσετε κάτι τέτοιο, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια έντονη δραστηριότητα.

Ζυγός

Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά, αγαπητοί Ζυγοί. Φυσικά, κανείς δεν χρειάζεται να το θυμίσει αυτό στους λάτρεις της «προσωπικής πινελιάς» στο καθετί. Η σημερινή συνάντηση του λεπτολόγου Ερμή με τον Χείρωνα της ίασης, θα σας ωθήσει να κάνετε τις επιπλέον κινήσεις για υλοποίηση των στόχων σας. Αξιοποιήστε το σπιρτόζο πνεύμα σας, για να αυξήσετε τους οπαδούς σας και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μια ευχητήρια κάρτα ή ένα προσωπικό μήνυμα, είναι καλύτερες επιλογές από τις ομαδικές αποστολές των ημερών!

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να εστιάσετε στην εμφάνισή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Σε αυτό θα σας βοηθήσει η συνεύρεση του διαισθητικού Κένταυρου Χείρωνα με τον συνετό Ερμή. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να είστε ευπαρουσίαστοι, επιστρατεύστε την ευστροφία σας. Θα σας αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτοί που πρέπει, όταν η εικόνα σας συνάδει με όσα θέλετε να προωθήσετε!

Τοξότης

Σήμερα θα νιώθετε πιο άνετα στον δικό σας χώρο, αγαπητοί Τοξότες! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να το δείτε με διαφορετική ματιά και με αγάπη. Η ενθουσιώδης ευθυγράμμιση του ευφυούς Ερμή από το ζώδιό σας, με τον μέντορα Χείρωνα, θα σας ωθήσει να φροντίσετε το σπιτικό σας. Θα αποζητήσετε τη καθαριότητα, την τάξη και την θαλπωρή, να νιώσετε πραγματικά οικοδεσπότες. Λίγη αναβάθμιση, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά!

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται να είναι στρατηγικός ο κάθε διάλογός σας, αγαπητοί Αιγόκεροι… Η σημερινή συνάντηση του εξισορροπητικού Χείρωνα με τον επικοινωνιακό Ερμή, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι κάνετε λάθος. Επειδή αποζητάτε πάντα την ασφάλεια, βάζετε σε δεύτερη μοίρα τις αξίες και σε πρώτη την ευκολία σας. Είναι καιρός να θέσετε πλέον κριτήρια και να βγάλετε από τη ζωή σας τα άτομα που μόνο τόπο πιάνουν!

Υδροχόος

Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε ένα ομαδικό εγχείρημα, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει πρώτα να το επεξεργαστείτε με όλα τα άτομα της ομάδας, στο πλαίσιο των δημοκρατικών διαδικασιών. Η σημερινή συνάντηση του ευέλικτου Ερμή με τον θεραπευτή Χείρωνα, θα σας θυμίσει ότι δεν παίρνετε μόνοι τις τελικές αποφάσεις… Η διατήρηση της ομαδικής σύμπραξης είναι πιο σημαντική από την προώθηση ενός σχεδίου σας!

Ιχθύες

Ο επουλωτικός Χείρωνας από το ζώδιό σας συναντά σήμερα τον εκφραστικό Ερμή, αναγκάζοντάς σας να στρέψετε την προσοχή στα προσωπικά σας προβλήματα. Όσο κι αν λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα θα χάσετε και τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να σας στηρίξουν. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να αποζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Μόνο έτσι θα καταφέρετε στο μέλλον να βιώσετε νίκες, ακόμη και έναντι του ίδιου σας του εαυτού!