Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μπορεί να γίνει δάσκαλος ο μαθητής, αγαπητοί Κριοί; Σήμερα θα δείτε ότι εσείς μπορείτε να περάσετε τις γνώσεις σας, σε άτομα που κινούνται στους τομείς σας. Μοιραστείτε την εμπειρία σας, για να μην νιώθουν μόνοι αυτοί οι πιθανοί σας σύμμαχοι. Παράλληλα, θα λάβετε εσείς την ικανοποίηση ότι δεν κοπιάσατε άδικα. Απόψε χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής δικτύωσής σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας!

Ταύρος

Να έχετε έτοιμοι μια τσάντα με τα απαραίτητα σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η διάθεσή σας θα είναι ταξιδιωτική, προκειμένου να εξερευνήσετε καινούργια εδάφη. Μια απόδραση θα είναι το ιδεώδες – αλλά αν δεν μπορείτε να λείψετε, κινηθείτε εντός των πυλών. Κάποιες καινούργιες διαπολιτισμικές γνωριμίες, ενδέχεται να έχουν και ρομαντικές προοπτικές!

Δίδυμοι

Ο Όσκαρ Ουάιλντ έλεγε ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να του παραδοθείς! Μια σαγηνευτική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα απενεργοποιήσει κάθε αντίστασή σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι. Ειδικά όσο αφορά την ερωτική αρένα, παραμερίστε τους ενδοιασμούς σας μαζί με την μάσκα… Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε!

Καρκίνος

Πεταρίστε τα πανέμορφα φτερά της κοινωνικής πεταλούδας που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα σας καταστήσει σήμερα φάρο και πόλο έλξης. Ξεχάστε τους περιορισμούς και αφήσετε ανοικτές τις πόρτες σας για να μπουν καινούργιοι άνθρωποι. Παροτρύνετε και φίλους σας να φέρουν δικούς τους φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε από πού θα προκύψουν οι πιο θερμές προοπτικές, τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για δημιουργικές συνεργασίες!

Λέων

Μην τα παρατάτε λίγο πριν το «θάμα», αγαπητοί Λέοντες! Ακόμα κι αν κάποιοι σας παραμερίσουν, λίγη επιπλέον δουλειά μπορεί να επιφέρει μεγάλη διαφορά. Η ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τη Σελήνη έχει τη δυναμική να σας δώσει πλεονεκτήματα, ακόμα και σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Αν χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο, θα ανταμοιφθείτε οικονομικά. Για το βράδυ, προτιμήστε χαλαρές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε την έντασή σας.

Παρθένος

Σήμερα θα είστε στις προτεραιότητες όλων, αγαπητοί Παρθένοι! Θα θέλατε να μπορούσατε να γίνετε κομμάτια, για να ικανοποιήσετε περισσότερους… Αλλά πρέπει να κρατήσετε την καλύτερη πτυχή σας για ένα ιδιαίτερο άτομο. Μην λειτουργήσετε συντηρητικά, μιας και μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα την σταθερότητα και τον ενθουσιασμό. Εξερευνήστε καινούργια πεδία, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες, μην διστάσετε να αυτοσχεδιάσετε παρορμητικά!

Ζυγός

Μπήκατε με ορμή στην εβδομάδα και αρχίσατε ήδη να κουράζεστε, αγαπητοί Ζυγοί; Σήμερα που ο Ήλιος και η Σελήνη επισκέπτονται τα ενδότερά σας, δείτε κατά πόσο μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει απομόνωση, καθώς δεν αποκλείεται να έχετε τη συντροφιά δικών σας ανθρώπων. Ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας από νωρίς, ώστε να σας μείνει και ελεύθερος χρόνος για χαλαρές συζητήσεις. Αργότερα βυθιστείτε στον καναπέ με μια ταινία και «καλή» παρέα και μετά κοιμηθείτε πολύ και καλά!

Σκορπιός

Όσο βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα, θα απομακρύνετε και άτομα που δεν θα έπρεπε από τη ζωή σας! Αγαπητοί Σκορπιοί, πρέπει να μάθετε να δίνετε ευκαιρίες στα άτομα που σχετίζεστε καθημερινά. Ακόμα και οι πιο αφανείς, έχουν να σας πουν σημαντικά πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει για τους ανθρώπους της οικογένειάς σας όπως και για το ταίρι σας!

Τοξότης

Μήπως έχετε απομακρυνθεί από ένα άτομο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες; Η σημερινή όψη του Ήλιου με τη Σελήνη, σας δίνει την ευκαιρία για μια ουσιαστική επαναπροσέγγιση. Μην αμελήσετε να απολογηθείτε για τα δικά σας σφάλματα, τουλάχιστον για να εξομαλυνθεί η ατμόσφαιρα. Το μέλλον παραμένει άγνωστο, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν μπορείτε να ξαναζήσετε τις παλιές σας δόξες. Επί του παρόντος, θα σας ανακουφίσει να βγάλετε αυτή την πικρία από μέσα σας!

Αιγόκερως

Σήμερα θα σας κατακλύσουν οι σπουδαίες ιδέες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε ένα αίσιο τρίγωνο, η δημιουργικότητα και η ευφυΐα σας θα δουλεύουν υπερωριακά. Αξιοποιήστε τη μέρα για να σημειώσετε πρόοδο στα σχέδιά σας και να προωθήσετε κάθε καινούργιο όραμά σας. Απόψε οφείλετε να κάνετε μια δημόσια εμφάνιση, για να σας δουν και να σας θαυμάσουν!

Υδροχόος

Φωτοστέφανο είναι αυτό πάνω από το κεφάλι σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Σήμερα θα κάνετε με χαρά μια θυσία για έναν άνθρωπο που αγαπάτε ή για χάρη της ομάδας. Ενίοτε, προτιμάτε να στηρίζετε τους άλλους από το να παίρνετε τα ηνία της ηγεσίας. Ωστόσο, γνωρίζετε τα όριά σας… Για πόσο μπορείτε να προσφέρετε, χωρίς να το μετανιώσετε αν δεν υπάρχει ανταπόδοση; Φροντίστε να ενθαρρύνετε τους άλλους, όχι να τους αδρανοποιείτε!

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να δράσετε ομαδικά και όχι «παρεΐστικα», αγαπητοί Ιχθύες! Εντάξτε τα καινούργια ικανά άτομα στις δράσεις σας, ζητήστε τη γνώμη και των πιο αφανών του εργασιακού σας χώρου. Αργότερα, επιλέξτε δράσεις με κοινωνική προσφορά και μην εκπλαγείτε αν η παρέα αυξηθεί κατακόρυφα… Κάπου εκεί μπορεί να κάνετε και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία!