Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Στοχεύστε ψηλά σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος συμπράττει με τον ακαταμάχητο Πλούτωνας στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της καριέρας. Πρόκειται για όψη που θα στρέψει εσάς αλλά και κάποιους ανθρώπους με κύρος, στα πιο κρυφά ταλέντα σας. Αν αποζητάτε ένα πιο υπεύθυνο πόστο, αυτή η πλανητική σύμπνοια θα έχει θετικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές προοπτικές σας. Η στιγμή είναι αίσια για να ζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο προσέξτε να συμβαδίζουν οι στόχοι με την ηθική σας… Ο Πλούτωνας μπορεί να σας κάνετε πιο ανταγωνιστικούς απ’ όσο χρειάζεται!

Ταύρος

Συγκρατήστε την ορμή σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Όσο κι αν έχετε πρόθεση να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, το πιο πιθανό είναι να ακουστείτε επιθετικοί ή και εχθρικοί. Γι’ αυτό ευθύνεται μια δόλια όψη, ανάμεσα στον Ήλιο και τον χειριστικό Πλούτωνα στον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Έχετε τη φήμη των υπομονετικών, αρκεί να μην προκληθείτε πέρα από τα όριά σας… Προσπαθήστε να παραμείνετε συνειδητά ψύχραιμοι, αφήστε στους άλλους ένα περιθώριο αμφιβολιών. Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο!

Δίδυμοι

Προσέξτε τα νώτα σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος και ο διεισδυτικός Πλούτωνας θα ρίξουν εκτυφλωτικό φως στις καθόλου κολακευτικές πτυχές κάποιων ατόμων. Ο Πλούτωνας είναι ο ηγέτης του Κάτω Κόσμου, των μυστηρίων και των παρασκηνιακών δράσεων.Γι’ αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε καταστάσεις που κάτι σας ενοχλεί… Κάντε ενδελεχή έρευνα – αλλά μην βιαστείτε να εκτοξεύσετε κατηγορίες πριν συλλέξετε όλες τις ρεαλιστικές αποδείξεις. Όλοι δικαιούνται μιας δίκαιας δίκης!

Καρκίνος

Το τέρας της ζήλιας ενδέχεται να σας κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό είναι αποτέλεσμα της ευθυγράμμιση του ορμητικού Ήλιου με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, αν θεωρήσετε ότι το ταίρι σας κινείται ύποπτα: Να το θέσετε ευθέως, να κάνετε ερωτήσεις και να περάσετε τις απαντήσεις από το φίλτρο του ενστίκτου σας. Φανταστείτε πόσο θα εκτεθείτε, αν προετοίμαζε μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς! Γι’ αυτό μην υποθέτετε τίποτα, μέχρι να έχετε συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Λέων

Μην βιαστείτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε την τάση να αποκαλύπτετε όσα σκέφτεστε, ακόμα κι όταν έχετε απλώς την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα που ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον «μυστικό πράκτορα» Πλούτωνα, ίσως να εντοπίσετε κάποιες αρνητικές παρασκηνιακές κινήσεις. Ακόμα κι αν έχετε τις πιο αγαστές προθέσεις, ενδέχεται να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Γι’ αυτό σήμερα αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις άλλων!

Παρθένος

Οι συμπράξεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τους Ιχθύες κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών διδύμων και φωτίζει τις ελλείψεις σας… Αν η προσωπική σας ζωή δεν κυλάει όπως θέλετε, δεν ευθύνεται κάποιος άλλος. Το ταγκό χρειάζεται δύο, εκ των οποίων ο ένας ηγείται. Πάρτε τα ηνία και ετοιμάστε μια ρομαντική έκπληξη για το ταίρι σας, ίσως και μια απόδραση για το σαββατοκύριακο. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως πρέπει να αλλάξετε τα κριτήρια της αναζήτησής σας. Η δική σας αλλαγή οπτικής θα αλλάξει και τα δεδομένα σας!

Ζυγός

Νιώθετε το αίμα σας να βράζει, αγαπητοί Ζυγοί; Η κατά τα άλλα ισορροπημένη φύση σας, εξεγείρεται αν κάποιος ενοχλήσει ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Η σημερινή σύνδεση του παθιασμένου Ήλιου με τον κτητικό Πλούτωνας στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, μπορεί να σηκώσει κόκκινες σημαίες! Αν κάποιος ξεπεράσει τα όριά σας, ίσως να είναι «επικίνδυνο» να τον αντιμετωπίσετε μόνοι υπό τόση ένταση… Καλύτερα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ουδέτερου τρίτου, που θα σας δώσει κατευθυντήριες. Έτσι κι αλλιώς, το δικό σας ζητούμενο είναι η αρμονική σύμπραξη όλων!

Σκορπιός

Θυμάστε την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει», αγαπητοί Σκορπιοί; Σήμερα καλείστε να δώσετε αξία σε κάθε λέξη σας, που θα είναι πιο ισχυρή κι από λεπίδες! Ο δραστικός Πλούτωνας, που είναι και προστάτης σας, συντονίζεται με τον Ήλιο στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σας ώστε να εκφράσετε τις αλήθειες σας. Παραμερίστε τις δολοπλοκίες και τους χειρισμούς, η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σας χρίσει νικητές σήμερα. Φροντίστε μόνο να έχετε κατασταλάξει στα θέλω σας, γιατί τα απωθημένα μπορεί να αμαυρώσουν την ουσία του μηνύματος.

Τοξότης

Μελετήστε όλα τα ψηφία στις λογιστικές σας καταστάσεις, αγαπητοί Τοξότες! Η σημερινή αίσια σύμπραξη του λαμπερού Ήλιου με τον έντιμο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανές αμέλειες. Ίσως έχετε ξεχάσει να ακυρώσετε κάποια χρέωση σε λογαριασμούς ή να ανανεώσετε κάποια συνδρομή. Να είστε προσεκτικοί στις χρηματικές συνδιαλλαγές σας και μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες… Αυτό που εσείς ορίζετε ως ευγένεια, κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν ευκολοπιστία σας!

Αιγόκερως

Ο μαγνητισμός σας θα είναι στο ζενίθ σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος συμβαδίζει με τον σαγηνευτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θέτοντάς σας σε θέση ισχύος. Διακριτικά αλλά αποφασιστικά μπορείτε να επιστρατεύσετε πολλούς με το μέρος σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την συγκυρία. Η ηγετική σας ικανότητα μπορεί να αμαυρωθεί, αν την χειριστείτε με αγένεια!

Υδροχόος

Δώστε λίγο χρόνο στην επιλογή των έμπιστών σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σε μπελάδες. Ακόμα κι αν δεν σχετίζεστε με παραπτώματα άλλων, μπορεί να σας «πάρει η μπάλα» και να χαλάσει η καλή σας φήμη. Να ανταλλάξετε πληροφορίες ή σημαντικά καθήκοντα, μόνο με άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο!

Ιχθύες

Δεν ενδείκνυται να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αγαπητοί Ιχθύες! Το σημερινό μπέρδεμα του Ήλιου με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα στη ζώνη της ομαδικής εργασίας, σας καλεί να είστε πιο ανοικτόμυαλοι. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να αποκαλύψετε όλα τα χαρτιά σας, διατηρήστε τα κριτήριά σας ψηλά ως προς τους συνεργάτες σας. Καταγράψτε όσα πρέπει να γίνουν και τα προσόντα που απαιτούν, ώστε να εντοπίσετε τους πλέον κατάλληλους. Μην εκπλαγείτε αν είναι οι πιο ήρεμοι και διακριτικοί!