Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Είναι υπέροχο να λέτε τις αλήθειες σας και να είστε ειλικρινείς, αγαπητοί Κριοί! Φροντίστε μόνο να μην υπερβάλετε, σε σημείο να φανείτε αλαζόνες ή αδιάφοροι. Ο πύρινος κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι’ αυτό ίσως νιώθετε τόση υπερδιέγερση. Ο επικοινωνιακός Ερμής σας κουνά προειδοποιητικό σημαιάκι για να μειώσετε την ταχύτητά σας. Θέλετε να προσεγγίζετε ή να απομακρύνετε τους άλλους; Αν δεν χαμηλώσετε τον τόνο της φωνής σας, δεν θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματά σας!

Ταύρος

Ζωηρέψτε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον υπερκινητικό Άρη με τον επιλεκτικό Ερμή, σας τραβά προς αντίθετες κατευθύνσεις μεταξύ διαίσθησης και επέκτασης. Πληροφορίες και έμπνευση μαζί προσεγγίζουν και δεν πρέπει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Ετοιμάστε σώμα και πνεύμα, εισπνεύσετε και κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να μπορείτε να απορροφάτε γρήγορα τα δεδομένα… Αντί να πιέζετε να πάρετε απαντήσεις, παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί για να τους διανοίξετε τον δρόμο!

Δίδυμοι

Μήπως σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα στους κύκλους σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Ο ενθουσιώδης Άρης συγκρούεται με τον έντιμο Ερμή, στη ζώνη των συνεργασιών και των έντονων συναισθημάτων. Ίσως μια σχέση να φουντώσει, σε βαθμό που καμία πλευρά δεν είναι προετοιμασμένη να χειριστεί… Αν εσείς λειτουργήσετε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες, οι προθέσεις της άλλης πλευράς θα αποκαλυφθούν πιο γρήγορα!

Καρκίνος

Ίσως να μην καταφέρνει πάντα η αγάπη να επικρατήσει έναντι όλων, αγαπητοί Καρκίνοι. Ο αναλυτικός Ερμής συγκρούεται με τον παρορμητικό Άρη, ωθώντας σας να δείτε την ευρύτερη εικόνα σε μια σημαντική σχέση σας. Επειδή η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ρίχνετε μόνο αιχμές… Κάντε την προσέγγισή σας και να είστε σαφείς και κάθετοι με τα όριά σας. Μιλήστε ήρεμα για το μέλλον, ώστε να θέσει η κάθε πλευρά τα όνειρα και τα ζητούμενά της!

Λέων

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι τα πάντα κινούνται σε αργή κίνηση σήμερα, αγαπητοί Λέοντες; Γι’ αυτό ευθύνεται η διέλευση του υπερκινητικού Άρη, από τον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Αντί να αναμένετε να σας προφτάσουν οι άλλοι, μειώστε εσείς την ταχύτητά σας και συντονιστείτε μαζί τους: Ο ευφυής Ερμής θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά και αρχίστε να τις χειρίζεστε διαδοχικά, για να μην προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας!

Παρθένος

Πόσο μπορείτε να επηρεαστείτε από την κολακεία των άλλων, αγαπητοί Παρθένοι; Θα είναι πολλοί αυτοί που θα έλκονται μαγικά προς το μέρος σας… Αλλά εσείς αξιοποιήστε το επιλεκτικό χάρισμα της Αφροδίτης, για να ξεχωρίσετε τα «χλωρά» από τα ξερά! Ο γοητευτικός Άρης από τον Κριό, μπορεί να σας προκαλέσει να δαγκώσετε το δόλωμα. Στη διάσωσή σας θα συμβάλλει ο προστάτης σας ο Ερμής, που θα μειώσει τον παρορμητισμό σας. Κατανοείτε ότι αυτή η μέρα είναι έντονη για εσάς. Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να «κοιτάτε» μόνο τις βιτρίνες και να μην κάνετε παρορμητικές αγορές

Ζυγός

Μην περιορίζετε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα διαμένει στον εύγλωττο 3ο Οίκο σας μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, θέτοντάς σας σε ομιλητική διάθεση. Είναι καλή στιγμή για να συναντήσετε όσους δεν προλάβατε, μέσα στο πιεστικό πρόγραμμά σας κατά την γιορτινή περίοδο. Τώρα θα έχετε και ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Αν είστε δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την τρυφερή Αφροδίτη για να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας σε πιο «στενό» επίπεδο!

Σκορπιός

Είναι βέβαιο ότι υφίσταται θέμα κακής συμπεριφοράς, αγαπητοί Σκορπιοί! Σε ποιον αξίζει να γίνεται αντικείμενο έρευνας, χωρίς να του δοθεί το πλεονέκτημα της αμφιβολίας; Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες. Ο ορμητικός Άρης και ο ευφυής Ερμής σχηματίζουν ένα στρατηγικό τετράγωνο, που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη ρίζα του κακού. Κρατήστε ασφαλείς αποστάσεις και παρατηρήστε, γιατί δικαιούνται τον σεβασμό που απαιτείτε για τον εαυτός σας.

Τοξότης

Τα χρήματα μπορεί να γλιστρούν από τα χέρια σας πριν το καταλάβετε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Από τη μία πλευρά ο ορμητικός Άρης θα σας προκαλεί να κάνετε υπερβολές, από την άλλη ο συνετός Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρατηθείτε. Κάντε έναν συνειδητό έλεγχο στα οικονομικά σας, σε συνδυασμό με τα φιλόδοξα όνειρά σας. Όταν νιώσετε αδύναμοι μπροστά στον πειρασμό, σκεφτείτε ότι απέχετε ελάχιστα από τη γραμμή τερματισμού… Και προτιμήστε να κρατήσετε το δεύτερο συναίσθημα!

Αιγόκερως

Πρέπει να αντιδράσετε αν σας προκαλέσει κάποιος ή είναι καλύτερα να προσπεράσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η σημερινή σύγκρουση του φλύαρου Ερμή με τον εριστικό Άρη, θα σας δυσκολέψει να συγκρατηθείτε! Συνειδητά πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ευαίσθητους διαλόγους, ειδικά με άτομα που ξέρουν τα κουμπιά σας… Επειδή κι εσείς ξέρετε τα δικά τους, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ανταποδώσετε και προτιμήστε να απομακρυνθείτε

Υδροχόος

Δεν μπορούν να συμφωνούν πάντα όλοι με όλους, αγαπητοί Υδροχόοι! Σήμερα που ο επιμελής Ερμής συναντά τον λογικό Άρη, ίσως δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για να φέρετε όλες τις πλευρές στο τραπέζι του διαλόγου. Αν προλάβετε έναν εκτροχιασμό των καταστάσεων, θα αποφύγετε και τις μεγάλες συγκρούσεις. Αν χρειαστείτε βοήθεια, να στραφείτε μόνο σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας!

Ιχθύες

Κάντε μια παύση πριν θίξετε αυτό το ευαίσθητο θέμα, αγαπητοί Ιχθύες! Όχι μόνο δεν είναι υπέρ σας οι πλανητικές όψεις, έχετε μέσα σας θυμό που θέλετε τρόπο να εξωτερικεύσετε. Καλύτερα να τον επεξεργαστείτε κατ’ ιδίαν, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε πικρόχολα σχόλια. Ο χαρωπός Ερμής συγκρούεται με τον αποφασιστικό Άρη, γι’ αυτό είναι καλύτερα να ακούσετε αντί να μιλήσετε… Αφήστε τις απαντήσεις για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε πιο παραγωγική διάθεση!