Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Δεν υπάρχει λόγος να πονάει η αλήθεια, αγαπητοί Κριοί! Αυτό θα σας υπενθυμίσει η σημερινή συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνη και την διπλωμάτη Αφροδίτη, στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Όσο κι αν θέλετε να περάσετε ξεκάθαρα τα μηνύματά σας, καλό θα είναι να το κάνετε σε σύνεση… Επιλέξτε με προσοχή τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε και μπείτε για λίγο στη θέση του άλλου: Πώς θα ακούγατε εσείς τα λεγόμενά σας; Να θυμάστε ότι δεν έχετε πρόθεση να εξαπατήσετε κάποιον, αποζητάτε έναν αποδοτικό διάλογο!

Ταύρος

Είναι ξεμυάλισμα ή πραγματικό συναίσθημα, αγαπητοί Ταύροι; Τα ερωτικά μηνύματα θα είναι κάπως ιδιόρρυθμα σήμερα! Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά την αισθησιακή Αφροδίτη που σας κυβερνά, στον 8ο Οίκο σας των συναισθημάτων. Η ειρηνοποιός ιδιοσυγκρασία σας γνωρίζει πώς θέλουν να σας βλέπουν οι άλλοι. Ωστόσο, αυτή η εικόνα μπορεί να μην οδηγεί σε ουσιαστικές προσεγγίσεις με διάρκεια. Σήμερα αποποιηθείτε τη μάσκα, ακόμα κι αν σας στοιχίσει κάποιες επαφές. Τουλάχιστον μία θα αξίζει πραγματικά, πριν τελειώσει η σημερινή μέρα!

Δίδυμοι

Προσέξτε τι εύχεστε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια όψη ακριβείας ανάμεσα στη διαισθητική Σελήνη και την εύστροφη Αφροδίτη, κεντρίζει τον τομέα σας των συμπράξεων. Αυτό προμηνύει ότι οι ελπίδες και τα όνειρά σας έχουν τη δυναμική να πραγματωθούν εύκολα. Θα είστε πιο ικανοί να θίξετε ευαίσθητα θέματα που δεν ξέρατε πώς να τα θέσετε ως τώρα. Παράλληλα, θα ακούτε χωρίς να γίνεστε αμυντικοί, χάρη στην αναλυτική προσέγγιση της Αφροδίτης. Αλλά πριν κάνετε κάθε προσέγγιση, φροντίστε να αφήσετε έξω από την πόρτα κάθε θυμό ή πικρία!

Καρκίνος

Το παρόν είναι η καλύτερη στιγμή για να ασκήσετε την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Δεν αρκεί να θέλετε να βελτιωθεί η φυσική σας κατάσταση… Πρέπει να κινηθείτε, να ασκηθείτε και να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση! Σήμερα πρέπει να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας και να μην αμελήσετε τις δεσμεύσεις για την ευημερία σας. Το όνομα αυτού του παιχνιδιού είναι η αγάπη για τον εαυτό σας, για να αρχίσετε να μετράτε πλεονεκτήματα!

Λέων

Παραμερίστε το δράμα και εστιάστε στην αυθεντικότητα, αγαπητοί Λέοντες! Η συναισθηματική Σελήνη συμπράττει σήμερα με την διπλωματική Αφροδίτη, στον 5ο Οίκο σας του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Αλλάξτε συνειδητά τη ροή των πραγμάτων, αρνούμενοι να πιέζεστε για μικροπράγματα. Κάντε μια ανάπαυλα αποτοξίνωσης από πρόσωπα ή πράγματα που σας πιέζουν. Συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορούν δύο άνθρωποι να συμφωνούν στα πάντα. Η ωριμότητα του καθενός κρίνεται από το πόσο ήρεμα και ανεπηρέαστα μπορεί να θέσει τα ζητούμενά του!

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να κλείσετε κεφάλαια πικρίας ή διαφωνιών, αγαπητοί Παρθένοι! Το ερώτημα είναι κατά πόσο είστε εσείς πρόθυμοι να συγχωρήσετε, αν όχι και να ξεχάσετε. Δεν θα δυσκολευτείτε να τείνετε κλάδο ελαίας, υπό την ειρηνευτική συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη. Αυτό που ίσως σας δυσκολέψει, είναι να απελευθερωθείτε από πιθανές πληγές. Η συμβουλή των άστρων είναι να πάψετε να προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους. Επιλέξτε αν θα αποδεχθείτε τα ελαττώματα τους, θέτοντας όρια για να μην πληγωθείτε ξανά!

Ζυγός

Είστε βέβαιοι ότι διαθέτετε τα σωστά κανάλια επικοινωνίας σε καίριες σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί; Αν δεν είστε, μην βιάζεστε να ρίξετε ευθύνες σε άλλους! Η ρομαντική σας φύση λατρεύει να την διεκδικούν. Αλλά όταν κάποιος προσεγγίζει πολύ, η αναποφάσιστη πλευρά σας παίρνει τα ηνία. Η συναισθηματική Σελήνη συναντά σήμερα την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη, προκαλώντας σας να αξιολογήσετε τα επίπεδα της δεκτικότητάς σας. Πόσο διαχυτικοί είστε – ή δεν είστε; Θέλετε περισσότερα από τους άλλους; Η γενναιοδωρία απαιτεί γενναιοδωρία, γι’ αυτό να δώσετε για να λάβετε!

Σκορπιός

Είναι καιρός να βγείτε από την χειμερία νάρκη σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει πλέον να αλλάξετε πρακτικές και να γίνετε πιο δραστήριοι, αν θέλετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα, τα οικονομικά σας θα ωφεληθούν αν σπαταλάτε λιγότερα και δουλεύετε περισσότερο. Η σημερινή διαφωτιστική συνάντηση της διαισθητικής Σελήνης με την Αφροδίτη της αξιολόγησης, ίσως σας αφυπνίσει. Σε κάθε περίπτωση, αρχίστε να κάνετε βήματα!

Τοξότης

Μήπως νιώθετε κάπως στάσιμοι ή ότι οι άλλοι σημειώνουν περισσότερη πρόοδο από εσάς; Αγαπητοί Τοξότες, γι’ αυτό ευθύνονται κυρίως οι υπερβολικές προσδοκίες που έχετε από τον εαυτό σας! Παράλληλα, ίσως να μην έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας την πορεία που θέλετε να πάρετε. Υπό τη σημερινή φωτεινή συνάντηση της Σελήνης του ενστίκτου με την Αφροδίτη της δημιουργίας, εστιάστε. Όνειρα, οράματα και στόχοι πρέπει να καταγραφούν και να κάνετε μόνο σταθερά και αργά βήματα για την πραγμάτωσή τους!

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να πιέσετε καμία κατάσταση να επιλυθεί πριν την ώρα της, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μην παρερμηνεύετε την μείωση των δράσεων ως έλλειψη ενδιαφέροντος. Εξέλιξη υπάρχει, απλώς δεν είναι ακόμη εμφανής. Η σημερινή συνάντηση ίασης ανάμεσα στη Σελήνη και την ευγενική Αφροδίτη, απαιτεί να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Αποδεχθείτε τα πράγματα ως έχουν και ακολουθήστε τη ροή τους, για να μην καταλήξετε με ανατροπές!

Υδροχόος

Απλώστε τα φτερά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Όσο αποδοτική κι αν είναι ο ομάδα σας, θα σας ωφελήσει λίγη ανανέωση. Πρέπει να κάνετε καινούργιες προσεγγίσεις και να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Θα σας βοηθήσει σε αυτό η σημερινή σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης με την ευφράδη Αφροδίτη, στον 11ο Οίκο σας του κοινοτικού πνεύματος. Βγείτε και αναμιχθείτε με κόσμο, κατά προτίμηση ανθρώπους που μπορούν να σας συστήσουν σε πολλούς άλλους!

Ιχθύες

Στοχεύστε στην κορυφή σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη συναντά την πλανεύτρα Αφροδίτη, στον 10ο Οίκο σας της καριέρας και της επιτυχίας. Πολλοί θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τα σχέδιά σας, γι’ αυτό φροντίστε να είναι τελειοποιημένα και εμπεριστατωμένα. Επιλύστε τις όποιες διαφωνίες σας με άτομα του εργασιακού σας κύκλου. Φροντίστε μόνο να μην διαλαλήσετε αργότερα τα άπλυτά τους!