Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Σήμερα δεν σας επιτρέπεται η αργή κίνηση, αγαπητοί Κριοί! Ο αποδοτικός Ήλιος και ο Κρόνος των μακροπρόθεσμων σχεδίων, επιτίθενται μαζί στη ζώνη της καριέρας σας. Επιστρέφοντας στην εργασία, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε σε νέο πόστο. Οι επιπλέον ευθύνες θα συνοδευτούν από επιπλέον απολαβές και επιπλέον κύρος. Να απολαύσετε τους επαίνους και την προσοχή, έχετε εργαστεί σκληρά για να φτάσετε ως εδώ!

 Ταύρος

Προς τι αυτή η υπαρξιακή κρίση, αγαπητοί Ταύροι; Από πού βάλλεται η συνήθως πραγματιστική οπτική σας για τη ζωή; Από τη συνάντηση του ζωοδότη Ήλιου με τον Κρόνο, στον φιλοσοφικό Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Σήμερα ενδέχεται να αμφισβητείτε τα πάντα: Δεν σας αρκεί να είστε πολυτεχνίτες, αποζητάτε την δεξιοτεχνία! Η στιγμή είναι ιδανική για να διευρύνετε τα ταλέντα σας, να αναζητήσετε έναν μέντορα… Και γιατί όχι, να μεταλαμπαδεύσετε τη δική σας σοφία και γνώση!

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα απαιτεί την αδιάσπαστη προσοχή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο αποδοτικός Ήλιος συναντά τον επιφυλακτικό Κρόνο, στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας των «κοινοπραξιών». Δεν αποκλείεται να τεθούν θέματα ορίων. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι βαρεθήκατε να συμβιβάζεστε πάντα εσείς. Σε ευρύτερο επίπεδο, ίσως νιώσετε ότι κάποιοι σας κρύβουν πράγματα. Όπως κι αν νιώθετε, πρέπει να το συζητήσετε με ψυχραιμία και λογική. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να επιλύσετε τα προβλήματα.

Καρκίνος

Αναρωτιέστε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν κάποια δεδομένα, αγαπητοί Καρκίνοι; Μέχρι να διαβάσετε ένα μήνυμα, μια χαλαρή σύμπραξη μπορεί να μετατραπεί σε θυελλώδης! Σήμερα ο Ήλιος συμπράττει με τον αυστηρό Κρόνο, στον Αιγόκερω και τον τομέα σας των δυναμικών διδύμων. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε την ανάγκη να θέσετε πιο ξεκάθαρα όσια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας – και να εντείνετε την αναζήτησή σας οι αδέσμευτοι!

 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, έχει φτάσει η στιγμή να απομακρύνετε τους πειρασμούς από το περιβάλλον σας! Οι υπερβολές των τελευταίων ημερών πρέπει να μετατραπούν πλέον σε ενέργεια… Αυτό απαιτεί η συνάντηση του ζωοδότη Ήλιου με τον Κρόνο της πειθαρχίας, στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Θα σας φανεί πιο εύκολο να στήσετε και να ακολουθήσετε ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες για να βρείτε πιο γρήγορα την φόρμα σας!

Παρθένος

Μειώστε λίγο τις εντάσεις και τις ταχύτητες, αγαπητοί Παρθένοι! Σήμερα θα έχετε ανάγκη να εστιάσετε στην εσωτερική σας μούσα, μακριά από περισπασμούς. Ο δημιουργικός Ήλιος συναντά τον Κρόνο της δομής, στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης. Μην θεωρείτε δεδομένα τα ταλέντα σας, χρειάζεται και να τα φροντίζετε. Αρχίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις δεξιοτεχνίες σας σε καθημερινή βάση. Σε ρομαντικό επίπεδο, διασφαλίστε ότι το αντικείμενο του πόθου σας νιώθει την ίδια έξαρση με εσάς!

Ζυγός

Ποιος κρατά τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η λογική ή τα συναισθήματά σας; Σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον συγκρατημένο Κρόνο στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας, ρίξτε κέρμα! Συνήθως κρατάτε τα έντονα συναισθήματα προσεκτικά τακτοποιημένα, μακριά από την κοινή θέα… Αλλά αυτό το πλανητικό ζευγάρωμα μπορεί να σας κάνει ευκολοσυγκίνητους χωρίς προειδοποίηση. Αφεθείτε σε αυτά που νιώθετε – αλλά μην ξαποστείλετε κάποιους εκεί που νιώθετε!

Σκορπιός

Βλέπετε την ομίχλη αλλά όχι ότι διαλύεται, αγαπητοί Σκορπιοί; Χρεώστε το στη σύμπραξη του αποδοτικού Ήλιου με τον ορθολογιστή Κρόνο, στον 3ο Οίκο σας της περίσκεψης. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις, μπορείτε να αλλάξετε τις αντιδράσεις σας σε αυτές… Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε βήματα προόδου, ώστε να αποφύγετε τους σκοπέλους. Αν δεν τα καταφέρνετε, είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

Τοξότης

Μια νέα σελίδα για το ταμείο σας ανοίγει, αγαπητοί Τοξότες! Ο φωτεινός Ήλιος συμπράττει με τον Κρόνο της δόμησης στη ζώνη σας των χρημάτων: Μπροστά σας στροβιλίζονται καταστάσεις τραπεζικών λογαριασμών και εξελόφυλλα! Ασχοληθείτε επισταμένως με τον τρόπο που ξοδεύετε, όποια κι αν είναι η αιτιολογία των εξόδων σας. Κλείστε άμεσα συνάντηση με έναν οικονομικό σύμβουλο,

Αιγόκερως

Όλα τα μάτια θα στραμμένα πάνω σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ζωοδότης Ήλιος συναντά τον κυβερνήτη σας – και αυταρχικό – Κρόνο στο ζώδιό σας. Είναι η δική σας στιγμή να λάμψετε, ακόμα κι αν επιλέξετε να διαπρέψετε στις επιλογές που έχετε κάνει. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες, προωθήστε και γνωστοποιήστε τη δουλειά σας. Η ανταπόκριση θα είναι πιο θετική απ’ όσο φαντάζεστε, γιατί και η κριτική είναι εποικοδομητική!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να προσφέρετε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η φιλανθρωπική σας διάθεση θα είναι σε έξαρση, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ρεαλιστή Κρόνο στον 12ο Οίκο σας της θεραπείας. Θα έχετε ανάγκη να διαθέσετε χρόνο, χρήματα ή συμβουλές σε ανθρώπους που χρίζουν βοήθειας. Φροντίστε μόνο να μην ξεπεράσετε το όριο, ανάμεσα στη συμπόνια και την αλληλεξάρτηση. Και να θυμάστε ότι η γενναιοδωρία είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης: Όταν επιτρέπετε σε κάποιον να σας βοηθήσει, του κάνετε το δώρο να βελτιώσει το κάρμα του!

Ιχθύες

Είστε βέβαιοι ότι έχετε υγιή όρια στις σχέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες; Σήμερα που ο διαφωτιστής Ήλιος συγκρούεται με τον Κρόνο των δομών, ίσως διαπιστώσετε ότι χρειάζονται καινούργιες γραμμές! Μην διστάσετε να πείτε σε κάποιους ότι σας ενοχλούν οι συμπεριφορές τους… Γιατί αν δεν το κάνετε, πώς θέλετε να το καταλάβουν;