Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μπείτε με ορμή στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, αγαπητοί Κριοί… Μόνο μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας για το τέλος της χρονιάς! Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, απ’ όπου θα φλογίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Χωρίς να γίνετε εργασιομανείς, είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία. Το φυσικό σας χάρισμα της πρωτοπορίας θα βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τις φιλοδοξίες σας. Ακολουθήστε τις καινούργιες πορείες σας, με τους ανθρώπους που σας αγαπούν στο πλάι σας.

Ταύρος

Νιώθετε ένα κέντρισμα για περιπλανήσεις, αγαπητοί Ταύροι; Με τον Ήλιο να αρχίζει την ετήσια διαδρομή του στον Αιγόκερω και τον επεκτατικό 9ο Οίκο σας, η οπτική σας θα διευρυνθεί σε παγκόσμιο επίπεδο! Αναζητήστε φίλους σε κάθε γωνιά του κόσμου που έχουν τη δυνατότητα να σας φιλοξενήσουν και αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η περίοδος είναι ιδανική και για πιο μόνιμες μετακινήσεις, γι’ αυτό αδράξτε κάθε ευκαιρία να εργαστείτε σύντομα μακριά από τα γνωστά σας λημέρια

Δίδυμοι

Η ομορφιά σας χτυπά την πόρτα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο φλογερός Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω και ρίχνει τις ακτίνες του στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας. Μην ζητήσετε την άδεια κανενός για το πώς θα χειριστείτε τις κοινωνικές υποχρεώσεις της περιόδου… Με ανεβασμένη την ερωτική σας θερμοκρασία, θέλετε καινούργιες προσωπικές εμπειρίες. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το ταίρι που θα σας προσφέρει όλο το ζητούμενο πακέτο. Οι δεσμευμένοι θα χαρείτε στιγμές το ταίρι σας πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Καρκίνος

Δώστε υποσχέσεις δέσμευσης, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στον Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο σας των επίσημων σχέσεων. Είναι το σινιάλο του σύμπαντος να βγείτε από το προστατευτικό σας καβούκι και να πάρετε ρίσκα: Τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε τις δημιουργικές συμπράξεις. Κάποιοι μπορεί να σπαταλούν τον χρόνο τους με άτομα που ίσως να μην τους ταιριάζουν, εσείς έχετε αρκετά πιο ψηλά τον πήχη σας… Προσεγγίστε κάθε πιθανό «σύμμαχο», θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας

Λέων

Θέστε την μετριοπάθεια ως προτεραιότητά σας για την γιορτινή περίοδο, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος θα διασχίζει τον Αιγόκερω για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, κεντρίζοντας τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Είστε έτοιμοι να διατηρήσετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το μυαλό σας, ακόμα κι αν χρειάζονται μικρές θυσίες… Φροντίστε τη διατροφή σας αποφεύγοντας τα πολλά μελομακάρονα, μην δοκιμάσετε τα πάντα στο τραπέζι των γιορτών, μην αμελήσετε την άσκησή σας. Με το βλέμμα στο μέλλον που αποζητάτε, κατευθυνθείτε προς ό,τι προάγει την ευημερία σας!

Παρθένος

Όμορφοι έξω και μέσα, αγαπητοί Παρθένοι; Ναι, αυτός είναι ο στόχος σας για την γιορτινή περίοδο! Ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω και θέτει πρωταγωνιστή τον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Προετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε σε μαγνήτη του έρωτα και της χαράς, να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής μέχρι τις 19 Ιανουαρίου. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας ορίζουν τα άστρα, που ευνοούν επίσης τη φήμη και την προβολή σας. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κοινωνική δράση, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για πολλές συναντήσεις!

Ζυγός

Το σπίτι σας θα είναι η φωλιά της καρδιάς σας την γιορτινή περίοδο, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον οικιακό 4ο Οίκο σας. Ενδείκνυται να μαζέψετε τις κοινωνικές σας φτερούγες και να κουρνιάσετε στη βολική σας θαλπωρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθείτε την γοητευτική ιδιοσυγκρασία σας: Ασχοληθείτε με το σπίτι αλλά φρεσκάρετε και τα «καλά» σας, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος οικοδεσπότης από έναν Ζυγό. Περάστε τις πιο όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Σκορπιός

Επιστρέψτε στην εξωστρεφή ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τον δημιουργικό Ήλιο στον Αιγόκερω για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, ανακτά την αίγλη του ο επικοινωνιακός σας 3ος Οίκος. Θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Μην ξεχάσετε να τους δίνετε περιθώριο να εκφράσουν και τις δικές τους απόψεις, κανείς δεν θα απειλήσει την ευφυΐα σας!

Τοξότης

Αδημονείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Τοξότες; Θα το κάνετε από σήμερα, που λήγει ο κύκλος των γενεθλίων σας με την αποχώρηση του Ήλιου από το ζώδιό σας. Θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Η υπερβολική ψυχαγωγία και οι ατέρμονες συζητήσεις φτάνουν στο τέλος τους, ώρα να συντονιστείτε ξανά με την καθημερινότητα. Βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, πληρώστε εκκρεμότητες και ετοιμάστε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις!

Αιγόκερως

Ο γενέθλιος κύκλος σας ανοίγει από σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο μεγαλοπρεπής Ήλιος σας επισκέπτεται και σας καθιστά το επίκεντρο της προσοχής. Μετά από μια περίοδο συλλογισμού και ίσως κάποιων δυσχερειών, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Ασχοληθείτε με όσα σας δίνουν χαρά, χωρίς να χρειάζεστε την άδεια κανενός. Καθ’ οδόν φροντίστε να παίρνετε τα κεράσματά σας από τον πλούσιο μπουφέ της ζωής, σας αναμένουν καινούργιες εμπειρίες και όλα θα είναι πιο εφικτά!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπαίνετε σε μια πιο ήρεμη και δημιουργική φάση από σήμερα! Ο λαμπερός Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σας της περισυλλογής, σηματοδοτώντας τον τελευταίο μήνα του προσωπικού σας ζωδιακού κύκλου. Είναι η εποχή που μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεωθείτε, πριν το πέρασμα του Ήλιου στα δικά σας εδάφη στις 20 Ιανουαρίου. Παραμερίστε για λίγο τα άγχη και αφεθείτε στα γαλήνια νερά του σουρεαλισμού… Ακολουθήστε την καρδιά – και τη μούσα σας, οτιδήποτε σας δίνει έμπνευση και σας χαλαρώνει!

Ιχθύες

Σας απονέμετε ο τίτλος της πιο ευχάριστης προσωπικότητας, αγαπητοί Ιχθύες! Η δημοτικότητά σας θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα, από σήμερα που ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και τον 11ο Οίκο σας της κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να απλωθείτε, να γνωρίσετε καινούργια μέρη και καινούργια άτομα. Ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, για να εντοπίσετε ευκαιρίες και προοπτικές για τα όνειρά σας!