Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Τα μάτια σας στο σχέδιό σας και το έπαθλο σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Θα νιώσετε να σας προσεγγίζει κάτι πραγματικά σπουδαίο, καθώς η Σελήνη συμπράττει με τον Ήλιο στους τομείς σας της οργάνωσης και της καριέρας.Η αυτοπεποίθησή σας θα αποτελέσει ώθηση για να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας. Μην ενδώσετε στους πειρασμούς κάποιων προσκλήσεων για ψυχαγωγία, προέχει να είστε βέβαιοι ότι έχετε καλύψει όλες τις προοπτικές σας.

Ταύρος

Μήπως αναζητάτε την αγάπη σε ακατάλληλα μέρη για εσάς, αγαπητοί Ταύροι; Σήμερα τολμήστε να αλλάξετε διαδρομές και να κινηθείτε σε άλλες περιοχές. Κλείστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και ελάτε σε διαπροσωπική επαφή με πολλούς ανθρώπους. Για να μην υπάρξει καμία ένταση η ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους σας. Ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, ακόμα κι εσείς θα δείτε τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι που θέλετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας, ακούστε το ταίρι σας με ανοικτό μυαλό και συμβιβαστική διάθεση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε τις προϋποθέσεις να χειριστείτε κάποιες διχόνοιες στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Δίδυμοι. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο στους τομείς της ευαισθησίας και του εσωτερικού σας κόσμου, θα σας δείξει την καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε στην ορμή, στην προσπάθειά σας να είστε ειλικρινείς. Όσο κι αν έχετε βαθιά συναισθήματα για τους δικούς σας ανθρώπους, ίσως προτιμάτε να αποφεύγετε την επεξεργασία τους… Ο στόχος σας είναι να επιφέρετε τη γαλήνη, κερδίζοντας μόνο φίλους και συμμάχους στην πορεία!

Καρκίνος

Συνηθίζετε να μην αποκαλύπτετε όλα τα «χαρτιά» σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Μπορεί σήμερα να βιώσετε αποκαλύψεις, με την ευνοϊκή συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης στις διαπροσωπικές σας ζώνες! Επιτέλους θα νιώσετε ότι δεν υπάρχουν λόγοι να συγκρατηθείτε, σε σχέση με έναν φίλο ή ένα ιδιαίτερο άτομο. Η μία πλευρά θα αποφασίσει να ρίξει τα τείχη, καθώς οι σπίθες θα εκτοξεύονται στην ατμόσφαιρα… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να «προχωρήσετε» τις συζητήσεις σας!

Λέων

Ποιος λέει ότι δεν συνδυάζεται η δουλειά με τη διασκέδαση, αγαπητοί Λέοντες; Κάθε ευγενική χειρονομία εντός ορίων, έχει σήμερα τη δυναμική να θωρακίσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ξέρετε ότι δεν κερδίζει κανείς αν δεν ενταχθεί στο «παιχνίδι», γι’ αυτό κάντε το επιπλέον βήμα… Επικοινωνήστε με καίριους συνεργάτες για να τους ευχηθείτε, τηλεφωνικά ή με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Η αναβάθμιση των επαγγελματικών σας προφίλ, μπορεί να κάνει θαύματα στο να σας εντοπίζουν και να σας ξεχωρίζουν!

Παρθένος

Πολλές υποχρεώσεις και λίγος ο χρόνος σας, αγαπητοί Παρθένοι; Κι όμως, η παραγωγικότητα και η χαλάρωση θα είναι το δίδυμο της επιτυχίας σήμερα, χάρη στη χαρωπή συνάντηση της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Ήλιο. Επειδή είστε οι λεπτολόγοι του ζωδιακού κύκλου, ακόμα και στις πιο προκλητικές υποχρεώσεις θα βάλετε από μια χροιά διασκέδασης. Διαθέστε ένα ποσό για την προσωπική σας περιποίηση ή την αγορά ενός επώνυμου ρούχου… Αν πιέζεστε οικονομικά, είναι ιδανική ευκαιρία να αλλάξετε το πουλόβερ που σας χάρισαν – αλλά σας ενοχλούν τα μάλλινα!

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι σας κερδίζουν οι φιλικές συμπεριφορές, αγαπητοί Ζυγοί… Αλλά σήμερα μην βιαστείτε να ανοίξετε τις αγκάλες σας – ή το πορτοφόλι σας! Πίσω από κάθε οικείο χαμόγελο υπάρχει ένας άνθρωπος, που μπορεί να έχει απώτερα κίνητρα. Μην ξεχαστείτε σε θερμές καινούργιες γνωριμίες και παραμελήσετε άλλες υποχρεώσεις, η εμπιστοσύνη θέσει χρόνο για να χτιστεί. Αφήστε τον να κυλήσει και όλοι θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Σκορπιός

Υποδεχθείτε γνωστούς και αγνώστους, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος και η Σελήνη ανταλλάσουν χαιρετισμούς από τους πιο κοινωνικούς τομείς του χάρτη σας σήμερα. Αυτή η όψη θα διαχέει τη λάμψη της προσωπικότητάς σας σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε. Το σύμπαν ανορθώνει το κύρος σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να γίνετε περιζήτητοι. Μπορείτε να αποτραβηχτείτε με το αντικείμενο του πόθου σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχει χημεία ανάμεσά σας… Αν είστε δεσμευμένοι, τολμήστε να ανανεώσετε την ενέργεια στη σχέση σας!

Τοξότης

Το μυαλό σας εστιάζετε στο χρήμα σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, θα μεγεθύνει κάθε επιχειρηματική σας φιλοδοξία. Υπάρχει κάποιο κενό στην αγορά που μπορείτε να το καλύψετε; Θα έχετε τις φαεινές ιδέες που απαιτούνται, για να οργανώσετε την πιο αποδοτική στρατηγική εξέλιξης. Ενδώστε στην κοινωνική σας διάθεση, επιλέγοντας να πιείτε τον καφέ σας στα στέκια που συχνάζουν οι έχοντες και κατέχοντες. Με την ορμή που θα σας διέπει, ακόμα και μια απλή συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε κερδοφόρα συνεργασία!

Αιγόκερως

Πηδήξτε και θα εμφανιστεί το δίκτυ ασφαλείας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος διασχίζει το ζώδιό σας και σας ραντίζει με καλή τύχη, κάτι που αυξάνει η Σελήνη από τον επεκτατικό 9ο Οίκο σας. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας… Όσο θεαματική κι αν είναι η αποφασιστικότητά σας, καλό θα είναι να μην το παρακάνετε με τα ρίσκα. Οι υπολογισμένες κινήσεις είναι καλύτερες από τον τζόγο!

Υδροχόος

Θέλετε να επαναφέρετε την αρμονία σε μια στενή σας σχέση, αγαπητοί Υδροχόοι; Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, με το τρίγωνο του Ήλιου και της Σελήνης στις ευαίσθητες ζώνες του χάρτη σας. Δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τα αισθήματά σας κάτω από το χαλί, ενώ θα καταφέρετε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Με γνώμονα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, κάντε ερωτήσεις για να σχηματίσετε τη συνολική εικόνα. Αν βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα, τώρα μπορείτε να θέσετε εκ νέου πιο στιβαρά θεμέλια.

Ιχθύες

Η ειλικρίνεια αρχίζει από το να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό σήμερα μπορεί να σημαίνει να ακυρώσετε μια δραστηριότητα, που ουσιαστικά δεν θέλατε να πάτε. Ποιος ο λόγος να παρίσταστε, αν θα είστε δυστυχείς; Η Σελήνη από την Παρθένο ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, στους τομείς των προσωπικών και κοινωνικών σας επαφών. Επειδή θα βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν οι άλλοι, μην αγνοήσετε αυτές τις δονήσεις… Επιλέξτε τη συντροφιά σας με ουσιαστικούς γνώμονες!