Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ετοιμαστείτε για τα απρόβλεπτα! Ο Ερμής της επικοινωνίας θα κινείται μέχρι τις 15 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία μέσα στο ζώδιο σας, προειδοποιώντας σας ότι πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί. Ενώ εσείς θα θεωρείτε ότι μιλάτε με σαφήνεια, οι άλλοι θα σας κοιτούν με απορία. Τα σχέδιά σας είναι πιθανό να παρουσιάσουν κωλύματα, όσο κι αν τα έχετε μελετήσει. Αντί να πανικοβληθείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας αυτή την περίοδο και γίνετε πιο ελαστικοί στις αλλαγές… Έτσι θα έχετε δυνάμεις και καινούργιες σκέψεις χειριστών, μόλις ο Ερμής γυρίσει στην ορθή πορεία του!

Ταύρος

Γενικά: Κάντε δοκιμές πριν προχωρήσετε! Η πορεία των σχεδίων σας μπορεί να μειώσει την ταχύτητά της από σήμερα, που ο Ερμής της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης μέχρι τις 15 Απριλίου. Δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου, είναι μόνο μια απαραίτητη στάση για να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς. Δώστε σημασία στα όνειρά σας και τα πιθανά κρυφά μηνύματά τους, που τώρα θα τα δείτε πιο καθαρά… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κινηθείτε με αποδοχή και κατανόηση

Δίδυμοι

Γενικά: Ξεκουράστε λίγο τα φτερά σας, εσείς οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου! Ο συμπαντικός προστάτης σας ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου, μειώνοντας κατά πολύ τον ρυθμό των δραστηριοτήτων σας. Ίσως τώρα να αντιληφθείτε ότι κάποιες φιλίες σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή, αν τις αντικρύσετε χωρίς τα ροζ γυαλιά της καλοπροαίρετης φύσης σας… Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξεριζώσετε τα «ζιζάνια» από τον κύκλο, για να χαρείτε στη συνέχεια την παρέα που πραγματικά σας αξίζει!

Καρκίνος

Γενικά : Μήπως δεν αντέχετε να σας εξουσιάζουν; Τα θέματα ηγεσίας μπορεί να σας απασχολήσουν από σήμερα, που ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέσα στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Να είστε προσεκτικοί με την εριστική διάθεση που μπορεί να σας διέπει, για να μην αποκτήσετε εχθρούς στα ανώτερα επαγγελματικά κλιμάκια. Ακόμα κι αν το πείσμα σας κάποιες φορές σας χαρίσει νίκες, δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε και τον πόλεμο… Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας, για να ανασκοπήσετε τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε την μελλοντική πορεία σας!

Λέων

Γενικά : Ο Ερμής της επικοινωνίας και της τεχνολογίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από σήμερα μέχρι και τις 15 Απριλίου, μέσα στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της μάθησης και της επέκτασης. Είναι η στιγμή να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας όσο αφορά την πρόοδο και τις εξερευνήσεις σας, χωρίς να ακυρώσετε κανένα από τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να μελετήσετε όλα τα στοιχεία τους αλλά και κάποια παλαιότερα εγχειρήματά σας… Κάτι που βάλατε στην άκρη πριν καιρό, μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για το μέλλον σας!

Παρθένος

Γενικά: Στη μακρά λίστα της ανοιξιάτικης καθαριότητάς σας, προσθέστε και τη συναισθηματική σας φροντίδα! Ο ενδοσκοπικός Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της εσωστρέφειας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με κάποιους «κόμπους» του ψυχισμού σας. Ίσως να σας προβληματίζει ένα μυστικό που κρατάτε για καιρό, ίσως θα θέλατε να δείξετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο τα συναισθήματά σας. Αξιοποιήστε το διάστημα για να διαχειριστείτε αυτά τα ζητούμενά σας, συζητώντας με ένα άτομο εμπιστοσύνης ή έναν ειδικό… Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, μόλις ο Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία!

Ζυγός

Γενικά: Άλλα λέτε κι άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι; Οι παρεξηγήσεις θα είναι στοιχείο της καθημερινότητας μέχρι και τις 15 Απριλίου, που ο Ερμής της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Κριό. Πριν πανικοβληθείτε, αναρωτηθείτε αν υπάρχουν χρυσές τομές συνεννόησης με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Προσέξτε τις εντάσεις, γιατί έχουν τη δυναμική να φέρουν στην επιφάνεια θέματα κρυμμένα κάτω από το χαλί… Ίσως είναι η ευκαιρία σας να αναθεωρήσετε ρόλους και ισορροπίες του παρελθόντος – χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας παλιάς φλόγας!

Σκορπιός

Γενικά : Ώρα για εαρινή καθαριότητα! Η ανάδρομη πορεία του αποτελεσματικού Ερμή στη ζώνη της αποδοτικότητάς σας μέχρι τις 15 Απριλίου, θα σας ωθήσει να «σαρώσετε» κάθε γωνιά του ρεαλιστικού και του νοητού κόσμου σας. Πετάξτε τα άχρηστα, δωρίστε ότι δεν φοράτε και δεν χρησιμοποιείτε πια, τακτοποιήστε μέχρι και τα ηλεκτρονικά σας ταχυδρομεία. Επειδή είστε άμαθοι σε αυτές τις πρακτικές, φροντίστε να μην πετάξετε και σημαντικά έγγραφα ή αντικείμενα μαζί με τα άχρηστα… Και να κοιτάτε δυο φορές τον παραλήπτη και τις διευθύνσεις, σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που στέλνετε!

Τοξότης

Γενικά: Ανοιξιάτικη έξαρση ή κάποια εποχική ίωση; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15 Απριλίου στον 5ο Οίκο σας της αγάπης, είναι πιθανό να σας στείλει περίπλοκα μηνύματα από την αρένα του έρωτα. Καλό θα είναι να συμβουλεύεστε τους έμπιστους ανθρώπους σας πριν κάνετε κάποια κίνηση, ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, επειδή η δύναμη της θέλησής σας θα είναι αισθητά μειωμένη. Εσείς οι δεσμευμένοι, μην ψάξετε αυτή την περίοδο κεντρίσματα για να ανορθώσετε το ενδιαφέρον στη σχέση σας… Το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε!

Αιγόκερως

Γενικά : Να κλειδώσετε την πόρτα σας ή να την ανοίξετε διάπλατα; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15 Απριλίου στον τομέα του σπιτικού σας, δεν ευνοεί τις πολλές συναντήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις και ανεπανόρθωτη ρήξη στις σχέσεις σας. Επειδή είναι αδύνατον να μην συναντήσετε κανένα από τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη με εσάς, προτιμήστε να διαμοιράσετε ισότιμα και ήρεμα τις υποχρεώσεις του καθενός για αυτό το διάστημα… Έτσι θα γίνετε όλοι πιο παραγωγικοί και θα έχετε πολλά να πείτε μετά το πέρας της δύσκολης φάσης!

Υδροχόος

Γενικά : Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου, στον Κριό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Ό,τι πείτε ή γράψετε ή στείλετε, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε θέσεις ή σχέδιά σας και προτιμήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο με δημιουργικό περιορισμό. Μειώστε τις εξόδους σας και απολαύστε το περιβάλλον του σπιτιού σας, με τα άτομα του στενού σας κύκλου… Να ξέρετε ότι ευνοούνται οι επανενώσεις με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε!

Ιχθύες

Γενικά: Προσοχή με τα χρήματά σας! Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου στον τομέα τον οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει σε ολική κατασπατάληση των χρημάτων σας χωρίς να το καταλάβετε καν. Για να αποφύγετε μια καταστροφή, προτιμήστε να ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και μόνο από μετρητά. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να αναζητήσετε κάποιες πρόσθετες πηγές εισοδήματος… Οι επαφές σας στα μέσα επαγγελματικής σας δικτύωσης, έχουν τη δυναμική να σας προσφέρουν ανάλογες ευκαιρίες