Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ολική επαναφορά! Με τον Ήλιο να διαμένει στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας μέχρι και τις 19 Απριλίου, έχετε μια φρέσκια ευκαιρία να γιορτάσετε τα φετινά σας γενέθλια με την πιο ανανεωμένη διάθεση. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σας ζόρισε αρκετά, όμως τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε πιο δραστήριοι. Αν κάτι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αποβάλετέ το και βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας!

Ταύρος

Γενικά : Μήπως νιώθετε πολύ νυσταγμένοι; Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης μέχρι τις 19 Απριλίου, σας καλεί να ανανεώσετε τις πηγές ενέργειας του οργανισμού και του μυαλού σας. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα, απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε. Παράλληλα, αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Απελευθερώστε τα και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια καινούργια δημιουργικότητα!

Δίδυμοι

Γενικά : Μετατρέψτε τα ατομικά σας εγχειρήματα σε κοινές αποστολές! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας του ομαδικού πνεύματος μέχρι τις 19 Απρίλιου, οι συνεργασίες θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Αυτές θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας, μέσα από το αίσιο κύμα της ευφυούς συνύπαρξης. Χωρίς να χαθείτε μέσα στο πλήθος, κάθε διεύρυνση των δικτύων σας θα καταλήξει στην ενδυνάμωση της δικής σας θέλησης και αποτελεσματικότητας!

Καρκίνος

Γενικά: Χαρείτε την λάμψη σας! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας της φιλοδοξίας μέχρι τις 19 Απριλίου, η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη. Να είστε σε ετοιμότητα και ανοικτοί να χειριστείτε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν στην ηγεσία ή την προαγωγή που λαχταράτε. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον φόρτο εργασίας που θα χρειαστεί να χειριστείτε, σε σημείο να παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Λέων

Γενικά : Ετοιμάστε βαλίτσες! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης μέχρι τις 19 Απριλίου, η προσοχή σας θα στραφεί σε νέα ταξιδιάρικα μονοπάτια. Ο κόσμος είναι το δικό σας στρείδι και θέλετε να ανακαλύψετε όλα τα μαργαριτάρια μέσα σ’ αυτόν, γι’ αυτό αξιοποιήστε κάθε μέσο για να το κάνετε πράξη. Από τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες, την ανταλλαγή της κατοικίας σας με μια σε έναν μακρινό προορισμό, μέχρι και τις διαφυλετικές επαφές μέσα στο περιβάλλον σας, η αισιοδοξία σας μπορεί να σας ταξιδέψει μέχρι εκεί που φτάνει η φαντασία σας!

Παρθένος

Γενικά : Η θερμοκρασία ανεβαίνει, και φταίτε εσείς γι’ αυτό! Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 19 Απριλίου, φαίνεται να παίρνετε φωτιά και ο κόσμος να έλκεται προς εσάς όπως τα μυγάκια στο φως. Μόνο φροντίστε να κατευθύνετε τη λάμψη σας εκεί που σας ενδιαφέρει, γιατί δεν έχετε καμία ανάγκη από αυλή κολάκων. Μια σχέση σας μπορεί να βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα μιας δέσμευσης, κάτι που θα ευνοήσουν αυτές οι ηλιακές ακτίνες. Η μαγεία συντελείται πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να έχει σημασία αν είναι στο σπίτι σας ή στο ταξίδι – έκπληξη που θα οργανώσετε για το ταίρι σας!

Ζυγός

Γενικά : Η αγάπη πάντα κερδίζει! Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης μέχρι τις 19 Απριλίου, ρίχνοντας τις φλογερές του ακτίνες εκεί που αγαπάτε: τις σχέσεις. Τον τελευταίο καιρό σας απασχόλησε τόσο η δουλειά και το φορτωμένο σας πρόγραμμα, που παραμελήσατε πολύ τον εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι και να πάρετε μια βαθιά ανάσα, καθώς θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των κόπων και της επιτυχίας σας. Τα πρακτικά θέματα θα κυλούν πλέον από μόνα τους σαν καλολαδωμένη μηχανή, για να έχετε όλο τον χρόνο να επαναφέρετε την υγιή ελευθερία και συνύπαρξη στη σχέση σας!

 

Σκορπιός

Γενικά : Κινηθείτε με μέτρο και ηρεμία. Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της επάρκειας μέχρι τις 19 Απριλίου, καλώντας σας να μειώσετε κατά πολύ την ταχύτητά σας. Το τελευταίο διάστημα βιώσατε χαρές, λάμψη και δράση στον μέγιστο βαθμό, άρα πρέπει πλέον να παραχωρήσετε τους προβολείς σε άλλους. Εστιάστε την ενέργειά σας στο παρασκήνιο και τις υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει, φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, στραφείτε στη γαλήνη. Θα σας ευνοήσει πολύ να αρχίσετε να γυμνάζεστε στην ύπαιθρο!

Τοξότης

Γενικά : Μήπως σκέφτεστε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε παραγωγικό πεδίο; Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό μέχρι τις 19 Απριλίου, θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου. Τα περισσότερα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, κάνοντας ιδανική την περίοδο για να εξωτερικεύσετε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε. Αν έχετε διάθεση για μια ανοιξιάτικη ανανέωση, αρχίστε να μελετάτε τις ανάλογες σελίδες των περιοδικών και του διαδικτύου. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να εκφραστεί, μιλήστε για τα συναισθήματά σας και να ξέρετε ότι ο τολμών ανταμείβεται!

Αιγόκερως

Γενικά: Άραγε μυρίζει η ατμόσφαιρα άνοιξη; Αν και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, εσείς θα μετατραπείτε σε σπιτόγατο μέχρι τις 19 Απριλίου. Έτσι είναι η ζωή, γι’ αυτό αξιοποιήστε την ευκαιρία να φωλιάσετε στο σπιτικό σας και να απολαύσετε τη θαλπωρή της άνεσής σας. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα είναι δίπλα σας για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, καθώς είναι η ιδανική περίοδος να θέσετε σε προτεραιότητα ό,τι αφορά την οικογένεια!

Υδροχόος

Γενικά : Το κοινό σας σάς καλεί! Ο Ήλιος θα διαμένει στον Κριό και στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικής προσφοράς μέχρι τις 19 Απριλίου, χρίζοντάς σας και πάλι τους βασιλείς του περιβάλλοντός σας. Τις πιο όμορφες περιπέτειες σας θα τις βιώσετε μέσα στον στενό τοπικό κύκλο, παρά τη νομαδικότητα που σας χαρακτηρίζει. Μην εκπλαγείτε από τη συνέργεια που θα νιώσετε με τα παιδιά στο καφέ της γειτονιάς ή τους ταμίες της τράπεζας που σας εξυπηρετεί – παρόλο που δεν περιλαμβάνονται στη μακρά λίστα επαφών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει πόσο μπορεί να ανθίσει, ακόμα και ανάμεσα σε λίγους αλλά εκλεκτούς!

Ιχθύες

Γενικά: Αρχίστε να μαζεύετε τον διάκοσμο του πάρτυ! Η εποχή των γενεθλίων σας και των διασκεδάσεων φτάνει στο τέλος της, με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας της εργασίας μέχρι τις 19 Απριλίου. Διπλώστε τα κόκκινα χαλιά, σηκώστε τα μανίκια σας και περάστε στην παραγωγή. Είστε πανέτοιμοι να μπείτε στην αποδοτική σας περίοδο, θέλετε να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις σπουδαίες ιδέες που έχετε ήδη στήσει στο μυαλό σας. Στήστε τα πιο στιβαρά θεμέλια για τα φιλόδοξα σχέδιά σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και πορευτείτε προς την επιτυχία που σας περιμένει λίγο πιο κάτω στη διαδρομή