Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ο καθένας έχει τον τρόπο του για να κάνει το καθετί, έτσι κι εσείς έχετε τον δικό σας. Ακόμα κι αν κάποιες ανορθόδοξες προσεγγίσεις σας εγείρουν αμφιβολίες ή προκαλούν αρνητική κριτική αρχικά, να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος αυτές θα επικρατήσουν. Αυτό εμπίπτει και στην ανάγκη σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να επεκτείνετε το επίπεδο γνώσεών σας. Αν κάποιοι δεν κατανοούν τη σημασία των κινήσεών σας, το πρόβλημα είναι δικό τους.

Ταύρος

Γενικά : Είναι πιθανό να μην λαμβάνετε τον τελευταίο καιρό την ίδια προσοχή ή στήριξη που είχατε παλαιότερα. Αυτό δεν πρέπει να αναστείλει την έστω μοναχική διεκδίκηση των στόχων σας, κάτι που θα σας δώσει τελικά μια πιο βαθιά αίσθηση ικανοποίησης. Έχετε το πλεονέκτημα να πορευτείτε με τους ρυθμούς και το χρόνο που εσείς θα ορίσετε, χωρίς την παρέμβαση άλλων. Ίσως αυτή η απομόνωση να είναι περισσότερο υποβοηθητική παρά απογοητευτική.

Δίδυμοι

Γενικά: Ίσως σήμερα να σας διέπει μια επιπλέον ανάγκη να έχετε τον έλεγχο, τόσο έναντι καταστάσεων όσο και έναντι ανθρώπων. Αν δεν διατηρήσετε μια ισορροπία και μέτρο στην τάση σας, αν δεν εξηγήσετε γιατί θέλετε να λειτουργήσετε με αυτό τον τρόπο, οι άλλοι θα δείξουν τον εκνευρισμό τους. Αν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης ή θεωρείτε ότι κάποιοι θα σας απογοητεύσουν, πρέπει να το συζητήσετε… Όλοι θα λειτουργήσουν πιο άνετα και χαλαρά όταν ξέρουν πού πατούν!

Καρκίνος

Γενικά : Επειδή ενδέχεται να σας κατακλύσουν πολλές ιδέες για κάθε τομέα της ζωής σας με απρόβλεπτη ταχύτητα, θα είναι καλό να μην αφήσετε άλλους να εμπλακούν σε αυτή την περίπλοκη πνευματική σας διεργασία. Αφήστε τις σκέψεις σας να ρέουν χωρίς επίβλεψη και μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας προς το παρόν, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να τύχουν σχολιασμών… Ωστόσο, ενδείκνυται να μετάσχετε σε κάθε ομαδική συζήτηση, γιατί πολλοί θέλουν να ακούσουν τις δικές σας απόψεις!

Λέων

Γενικά: Η λίστα των υποχρεώσεών σας μεγαλώνει, σε μέγεθος και περιπλοκότητα! Θα σας βοηθήσει το να πάψετε να θεωρείτε ότι δικαιούστε να βάλετε τα πάντα σε τάξη σε αυτό τον κόσμο, εκτός από εσάς. Το σύμπαν θα σταθεί στο πλάι σας, αν αρχίσετε να ασχολείστε με τα δικά σας θέματα για να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας… Η περίοδος αυτή είναι απαιτητική, γι’ αυτό αρχίστε να εστιάζετε στους σωστούς τομείς.

Παρθένος

Γενικά : Αν σας προσφερθεί μια συναρπαστική ευκαιρία αλλά δεν ξέρετε αν μπορείτε να την διεκπεραιώσετε, δεχθείτε τη. Στην πορεία θα βρείτε και τον τρόπο χειρισμού της! Ίσως να έχετε μειωμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης αυτή την περίοδο, αν και ξέρετε να το καλύπτετε άρτια και να δείχνετε ότι κινήστε με επίγνωση των κινήσεών σας… Η χρονοτριβή μέχρι να εντοπίσετε τους σωστούς χειρισμούς, θα αποβεί προς όφελός σας!

Ζυγός

Γενικά : Είστε οι πιο σκληροί κριτές του εαυτού σας αυτή την περίοδο! Μπορεί να παλεύετε να φανείτε επαρκείς στο να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, όμως φαντάζετε απόλυτα ικανοί και αποτελείτε θετική επιρροή για πολλά άτομα στο περιβάλλον σας. Αφεθείτε λίγο και δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο, χωρίς να σας απασχολεί το αν θα ευχαριστήσετε τους πάντες… Αυτό θα τύχει πιο ευχάριστης ανταπόκρισης απ’ όσο φαντάζεστε!

 

Σκορπιός

Γενικά : Οι γνήσιοι ηγέτες δεν φωνάζουν ποτέ! Αποπνέουν μια αύρα σιωπηρής αυτοπεποίθησης, που έλκει και εμπνέει τα υπόλοιπα άτομα του περιβάλλοντός τους. Ενώ κάποιοι μπορεί να χάσουν τον αυτοέλεγχό σας αυτή την περίοδο, εσείς έχετε περίσσευμα από αυτόν – ακόμα και στις περιπτώσεις που αποτυγχάνετε… Συνεχίστε να ελέγχετε με τον ίδιο τρόπο τις πράξεις και τα λόγια σας!

Τοξότης

Γενικά : Ο τρόπος που επιλέγετε να κάνετε κάτι, είναι ο σωστός τρόπος; Αν εσείς τον νιώθετε σωστό, εμπιστευθείτε τον ακόμα κι αν προκαλεί αμφιβολίες και προβληματισμό στους άλλους. Δεν έχετε κανέναν λόγο να εξηγήσετε ή να δικαιολογήσετε τη μεθοδολογία σας… Να θυμάστε ότι όσοι λειτουργούν με ασυνήθιστες πρακτικές, επιτυγχάνουν τα πιο ασυνήθιστα αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Γενικά: Μεγάλο μέρος των σχεδίων σας για το μέλλον, θα αρχίσει πλέον να βρίσκει τη θέση και την πορεία του! Μην μπείτε στη διαδικασία να βιαστείτε ή να πιέσετε καταστάσεις αυτή την περίοδο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να ζοριστείτε χωρίς λόγο. Εστιάστε σε όσα μπορείτε να προχωρήσετε και αφήστε τα υπόλοιπα να πάρουν τον δρόμο τους… Θα διεκπεραιώσετε πολλά περισσότερα, αν κινηθείτε με λογική και ρεαλισμό!

Υδροχόος

Γενικά : Κάτι εξαιρετικά προκλητικό θα παρουσιαστεί στην πορεία σας, προς μια άγνωστη κατεύθυνση για εσάς! Αφού διασφαλίσετε ότι ο ενθουσιασμός σας δεν θα μετατραπεί σε άγχος, τολμήστε να πάρετε αυτό το ρίσκο. Αξιολογήστε εκ των προτέρων όσα χρειάζεται να επενδύσετε, για να μην βρεθείτε μπροστά στην ανάγκη να πιεστείτε σωματικά ή και οικονομικά!

Ιχθύες

Γενικά: Είναι καλύτερα να λέτε όσο το δυνατόν λιγότερα ή περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται; Αυτή την περίοδο ενδείκνυται να είστε λίγο πιο φλύαροι, προκειμένου να μην γεννηθούν αμφιβολίες σε κάποιους για τα αισθήματα ή τις ικανότητές σας. Θα έχει σημασία για εκείνους να θεωρήσουν ότι όσα λέτε είναι ειλικρινή και εφικτά… Εξάλλου, εσείς γνωρίζετε τα όριά σας και τον τρόπο που θα χειριστείτε κάθε πρόκληση.