Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Σας δελεάζουν οι πολιτικές, αγαπητοί Κριοί; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης εξισορροπεί τον 9ο Οίκο σας, ωθώντας σας να αναδείξετε τον ακτιβιστή που κρύβετε μέσα σας! Ενόσω θα αλλάζετε τον κόσμο, κρατήστε λίγο χρόνο και για βελτίωση της προσωπικής σας ζωής: αντί να κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα, κοιτάξτε τις δικές σας πράξεις. Δείξτε εσείς τα κριτήρια της καλής συμπεριφοράς, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι… Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί κάποιος με ισχύ θα προσέξει την αίσια αύρα σας και ίσως ανοίξουν δρόμοι για σημαντικές αλλαγές!

Ταύρος

Γενικά : Μήπως νιώθετε κάποια ασυνήθιστη ευαισθησία; Το προκλητικό Τέταρτο της Σελήνης στον εσωστρεφή 8ο Οίκο σας, θα σας προκαλέσει σήμερα να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο! Ίσως πρέπει να καταγράψετε την αναταραχή σας σε ένα παλιομοδίτικο ημερολόγιο ή να τη διοχετεύσετε σε μια πρώιμη ανοιξιάτικη καθαριότητα. Αν βρεθείτε μπροστά σε κάποια αναμνηστικά ή φωτογραφίες, είναι αποδεκτό να τους αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει… Γιορτάστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει, ανοίξτε την καρδιά σας στη ζωή και αποδεχθείτε την τρωτότητά σας.

Δίδυμοι

Γενικά : Μήπως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν θα έπρεπε; Το τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο σας των Σχέσεων, θέλει σήμερα να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους και να ανέχεστε την κακή τους συμπεριφορά. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι, το τέλος είναι βέβαιο… Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε για κάθε σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια εισάγει στη ζωή σας!

Καρκίνος

Γενικά : Ώρα να οργανωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον σχολαστικό 6ο Οίκο σας, θα σας δείξει ότι η αποτελεσματικότητα είναι το κλειδί για την οικονομική σας επιτυχία. Μια τακτοποίηση ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι έχετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα νομίζατε ή να ανακαλύψετε μια επιταγή που δεν έχετε εξαργυρώσει! Φροντίστε επίσης το γραφείο σας, πετάξτε όλη την άχρηστη χαρτούρα, βάλτε κρυστάλλους στα ράφια σας για να έλξουν θετική ενέργεια… Χωρίς να γίνετε εμμονικοί με αυτό το εγχείρημα, καλό είναι να θέσετε κάποιο χρονικό όριο!

Λέων

Γενικά : Τι σχέση έχει η αγάπη; Απ’ ότι αποδεικνύεται, μεγάλη! Το Τέταρτο της Σελήνης στον ρομαντικό σας τομέα, θα σας βοηθήσει σήμερα να βάλετε τις σχέσεις σας σε σειρά προτεραιότητας και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη… Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει τέτοια προοπτική – και αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά!

Παρθένος

Γενικά : Γκρεμίστε τις άμυνές σας και δώστε μια θερμή αγκαλιά! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης θα αναδείξει την τρυφερή σας πλευρά, με προοπτική να βιώσετε μια συναισθηματική αποκάλυψη. Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, μην μιλάτε ταυτόχρονα με τους άλλους, μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας για την προσωπική σας ζωή… Φροντίστε μόνο να είναι εχέμυθο το άτομο που θα εμπιστευθείτε τα μυστικά σας!

Ζυγός

Γενικά: Είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, αγαπητοί Ζυγοί! Τα προσωπικά σας κοινωνικά δίκτυα μπορεί να γίνουν σημαντικά εργαλεία σήμερα, που το Τέταρτο της Σελήνης κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας των Συνεργασιών. Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Αν νιώθετε βαλτωμένοι, συζητήστε τις καινοτόμες ιδέες σας… Κάθε έμπνευση είναι αποδεκτή και δωρεάν, γι’ αυτό αναζητήστε τη!

Σκορπιός

Γενικά: Ανεβάστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 2ο Οίκο σας της Δουλειάς, σας προειδοποιεί ότι προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πολυπράγμονα εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα… Πρέπει να είστε ξεκάθαροι, οργανωμένοι, προετοιμασμένοι για τις συναντήσεις σας και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!

Τοξότης

Γενικά: Δώστε σημασία στους προσωπικούς στόχους σας! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στο ζώδιό σας και επιφέρει ισορροπία στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε στο εξής. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερα κέρδη, όπως ένα μικρό ποσό για ένα στοίχημα. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη σας για συναισθηματική ειλικρίνεια… Γνωστοποιήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους κινήσεις τρυφερότητας!

Αιγόκερως

Γενικά : Η μεγάλη λίστα καθηκόντων σας θα πάρει μια ανάσα σήμερα! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της Ονειροπόλησης, θα σας επιτρέψει να αφήσετε λίγο τα πρακτικά θέματα για να φροντίσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας και μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που θα αναδυθούν. Συζητήστε όσα σας προβληματίζουν με ένα έμπιστο φιλικό άτομο ή έναν ειδικό… Η έκφραση των ανησυχιών σας, θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση λύσης!

Υδροχόος

Γενικά: Η ανάδυση του Τέταρτου της Σελήνης στον ομαδικό σας τομέα σήμερα, ενδέχεται να μετατρέψει μια κοινωνική γνωριμία σε μια απρόσμενη σύμπραξη! Αν γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας, πολλοί θα προστρέξουν να σας στηρίξουν. Να είστε επιλεκτικοί στη διαλογή, γιατί δεν αρκεί ο ενθουσιασμός κάποιου για να τον καταστήσει και κατάλληλο. Αν κάποιοι δεν αποδίδουν, μην διστάσετε να τους βγάλετε από την ομάδα σας… Είναι πολλοί οι ικανοί αντικαταστάτες, που αδημονούν να βρεθούν στο πλευρό σας!

Ιχθύες

Γενικά : Μην εγκαταλείψετε τους στόχους σας, αγαπητοί Ιχθύες! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, μπορεί να σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα, αφήστε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη… Αυτή η μούσα θα σας βάλει στον καλύτερο παραγωγικό ρυθμό!