Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Μήπως οι πολύ κοντινοί σας άνθρωποι έχουν παράπονα από τον χρόνο και την προσοχή σας που τους διαθέτετε; Σήμερα πρέπει να μαζέψετε τα κοινωνικά σας πλοκάμια και να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργεια σας σε χιλιάδες κατευθύνσεις, προκειμένου να εστιάσετε ξανά στα άτομα του σπιτικού σας. Δώστε τους την ίδια αγάπη που σκορπάτε σε αγνώστους που προσπαθείτε να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε!

Ταύρος

Γενικά : Ανεβάστε το λάβαρο της ανεμελιάς! Η Σελήνη βρίσκεται στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και ο διαχυτικός Δίας στον τομέα των σχέσεών σας, ανορθώνοντας τον παράγοντα φλερτ στα ύψη. Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία ή να εξαλείψουν την ένταση με το υπάρχον ταίρι σας. Αξιοποιήστε και την αίσθηση του χιούμορ, καθώς το γέλιο είναι το καλύτερο μέσο για να επιλύονται οι διαφορές… Είναι δύσκολο να σας ταράξει ή να σας πιέσει κάποιος, όταν του χαμογελάτε!

Δίδυμοι

Γενικά : Με τη Σελήνη και τον Δία της προσφοράς, να συναντώνται στη ζώνη σας της αφθονίας, σήμερα θα διαθέτετε το άγγιγμα του Μίδα! Στοχεύστε τα μαλαματένια χέρια σας σε στόχους που να έχουν αξία – ακόμα καλύτερα να τους ποθεί και η ψυχή σας εκτός από το πορτοφόλι σας. Ίσως η απάντηση να βρίσκεται σε κάποιο «πάρεργο», ένα πιο ανεξάρτητο εγχείρημα μέσα από την εργασία που απασχολήστε τώρα… Απ’ όπου κι αν εισπράττετε το εισόδημά σας, από σήμερα εστιάστε στη δράση του να κλείσετε κάποιες καινούργιες συμφωνίες!

Καρκίνος

Γενικά : Η εβδομάδα σας αρχίζει δυναμικά, με την εκφραστική Σελήνη να συναντά τον επιδεικτικό Δία και να σας βάζουν στο κέντρο της σκηνής! Κρατήστε τον ενθουσιασμό και τη λάμψη σας σε υψηλά επίπεδα, ξεχάστε όσα θεωρούσατε υπερβολικά και εκφράστε ανοικτά όσα σκέπτεστε. Η μέρα είναι ιδανική για να θέσετε ακόμα και θέματα που σας προκαλούν νευρικότητα… Σημαντικά ερωτήματά σας θα λάβουν ηχηρά «ναι»!

Λέων

Γενικά: Υπό την επιρροή της σημερινής συνάντησης της ευαίσθητης Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία, οι πιο αγαπητοί σας άνθρωποι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν ένα χέρι βοήθειας από εσάς. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, συναντήστε τους φίλους σας, απολαύστε τη χαρά που μπορεί να σας προσφέρουν οι στενότεροι δεσμοί… Αν βρίσκεστε σε ένα καινούργιο περιβάλλον, φροντίστε να προσεγγίσετε τα άτομα που δεν γνωρίζετε για να κάνετε τουλάχιστον έναν καινούργιο φίλο!

Παρθένος

Γενικά: Η ομάδα σας μπορεί να ανανεωθεί σήμερα, με τη συνάντηση της εποικοδομητικής Σελήνης με τον προσοδοφόρο Δία να φέρνουν επιτυχία σε κάθε συνεργατική προσπάθεια. Φροντίστε μόνο να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τη νικητήρια ομάδα, δεν υπάρχει χώρος για αλτρουισμούς σήμερα. Φρεσκάρετε την ενέργειά σας, αναζητήστε τους συμμάχους σας ακόμα και σε νέους κοινωνικούς κύκλους… Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσουν οι καινούργιες γνωριμίες!

Ζυγός

Γενικά: Μια αρμονική συνάντηση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, σήμερα θα σας μετατρέψει σε εμπνευσμένους χειριστές καταστάσεων! Κάντε χειραψίες, φιλήστε μωρά, η ζωή σας σήμερα εξαρτάται από τη δικτύωσή σας. Θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε άτομα με ισχύ, γι’ αυτό στοχεύστε ψηλά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας… Μην υποτιμήσετε την επιρροή των ανθρώπων, λίγη εστίαση μπορεί να σας φτάσει στην πηγή της επιτυχίας!

Σκορπιός

Γενικά : Σήμερα τζογάρετε με ένα όνειρό σας! Ο Δίας της τύχης βρίσκεται στο ζώδιό σας και συναντά τη Σελήνη, σε μια ονειρική όψη για κάθε ρίσκο που θα πάρετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε, σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε πιο μακριά απ’ όσο νομίζατε ότι φτάνετε… Ευνοούνται οι επαφές με άτομα στο εξωτερικό, τα ταξίδια αλλά και οι διαφυλετικές συνεργασίες!

Τοξότης

Γενικά : Ο κυβερνήτης σας ο Δίας συναντά σήμερα τη Σελήνη σε μια δυναμική όψη, μετατρέποντάς σας στους οραματιστές ή και τους ανεπίσημους ψυχολόγους του κύκλου σας! Αφήστε ανοικτή την πόρτα σας, ίσως να εκπλαγείτε από τα άτομα που θα την διαβούν αποζητώντας τη σοφία σας. Αγκαλιάστε αυτό το ρόλο, μπορεί οι συμβουλές σας να βοηθήσουν στην αποτροπή στραβοπατημάτων… Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αφήσετε τους άλλους να έρθουν σε εσάς και όχι να επέμβετε εσείς στη ζωή τους – αυτό μπορεί να τους κάνει αμυντικούς και να πάει χαμένη η καλή σας θέληση!

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Οι φίλοι γίνονται εραστές, οι εραστές γίνονται φίλοι: η σημερινή μέρα είναι από εκείνες που οι γραμμές γίνονται λίγο δυσδιάκριτες! Για εσάς όμως, ποτέ ένα φιλί δεν είναι απλά ένα φιλί, γι’ αυτό μην ανοίξετε την πόρτα σας σε ρομάντζα που φαίνονται ότι θα είναι περίπλοκα. Αναζητήστε τα άτομα του στενού σας κύκλου, που είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενα… Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυξήστε τα άτομα της αποψινής σας παρέας γιατί οι πολλοί θα σας αναζωογονήσουν!

Υδροχόος

Γενικά: Προσφέρετε στον κόσμο με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει αν είστε αλτρουιστές! Χωρίς να παριστάνετε τον μάρτυρα σε εξελισσόμενα δράματα των άλλων, αναζητήστε εκείνες τις ευκαιρίες που μπορείτε πραγματικά να συμβάλετε με θετικό τρόπο. Όχι μόνο θα νιώσετε εσείς καλά, θα ανέβετε πολύ και στην εκτίμηση των ατόμων του κύκλου σας… Φροντίστε μόνο να συμπεριφερθείτε και σε ξένους, με την ίδια στοργή που αντιμετωπίζετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ιχθύες

Γενικά : Βάλτε τα μαύρα σας γυαλιά και προχωρήστε μπροστά σήμερα, δημοσιοποιώντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας! Μια ισχυρή συνάντηση της Σελήνης και του επιδεικτικού Δία, θα σας προσδώσει ποιότητα αστέρων. Μην σκιάσετε τη λάμψη σας για να εξυπηρετήσετε άλλους ή επειδή νιώθετε άβολα να είστε το επίκεντρο της προσοχής… Η οξεία διαίσθησή σας θα σας χρίσει τους καλύτερους υποψήφιους για να αναλάβετε τα ηνία