Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου οι ρηχές συναναστροφές αυτή την περίοδο. Προτιμάτε να περνάτε χρόνο μόνοι σας, αντί να παρευρίσκεστε σε συζητήσεις που δεν εξάπτουν τη φαντασία και το πνεύμα σας. Η επιλεκτικότητα στα άτομα που επιλέγετε για συντροφιά σας, δεν σας κάνει βαρετούς ή αντικοινωνικούς… Αντιθέτως, ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να ερεθίσει τόσο το μυαλό σας, που να του δώσετε την ευκαιρία να σας προσεγγίσει πολύ περισσότερο.

Ταύρος

Γενικά: Επαγγελματικά θέματα ή ανησυχίες, περνούν σε κατώτερη θέση στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Ενδιαφέρεστε πιο πολύ για την απολαυστική παρέα ατόμων με ιδιαίτερες απόψεις, που μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους. Είναι εύκολο να εντοπίσετε αυτά τα άτομα, αρκεί να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα ή να έχετε ανάλογη καλλιτεχνική ή δημιουργική κλίση… Οποιοσδήποτε άνθρωπος σχετίζεται με αυτά ή προέρχεται από διαφορετική κουλτούρα, θα είναι το τέλειο τονωτικό σας,

Δίδυμοι

Γενικά : Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας επηρεάσει με αρκετό δυναμισμό έναντι των υπολοίπων του κύκλου σας. Δεν αποκλείεται να ανορθώσει τόσο την ορμητικότητά σας, που να νιώθετε ότι όλοι υποκλίνονται σε κάθε αίτημά σας. Αυτό θα είναι υπέροχο από μία άποψη, αρκεί η προθυμία τους να μην έγκειται στο ότι απλά δεν θέλουν να δημιουργήσουν σκηνές… Γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τα χαρίσματα της περιόδου με σύνεση και σεβασμό προς τους άλλους.

Καρκίνος

Γενικά : Το σπιτικό σας θα είναι η έδρα σας αυτή την περίοδο, καθώς θα νιώθετε να αποπνέει τη θαλπωρή και την άνεση που χρειάζεστε. Ακόμα κι αν θέλετε να δώσετε πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας ή αδημονείτε να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχετε απομακρυνθεί τελευταία, είναι βέβαιο ότι δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε το κάστρο σας… Αρκεστείτε απλά στο να κάνετε τον χώρο σας φιλόξενο και φιλικό, κάτι που θα ανορθώσει τη διάθεσή σας και θα διευρύνει τον κύκλο των επισκεπτών σας!

Λέων

Γενικά : Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλές, για ένα θέμα που σας έχει προβληματίσει. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι πέφτει η αυτοπεποίθησή σας από αυτή την κίνηση, δεν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι και πρέπει να αποδεχθείτε ότι χρειάζεστε καθοδήγηση… Καλύτερα να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα, παρά να συνεχίζετε να παιδεύεστε χωρίς αποτέλεσμα!

Παρθένος

Γενικά : Ένα χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο – κατά πάσα πιθανότητα από τον οικογενειακό σας κύκλο, φαίνεται να επιλύεται από μόνο του προς μεγάλη σας ικανοποίηση. Το μάθημα που σας αφήνει, είναι το πώς θα χειριστείτε κάτι ανάλογο στο μέλλον. Το πνεύμα της συνεργασίας που επικρατεί αυτή την περίοδο είναι δυναμικό και σας βοηθά να εστιάσετε τις προσπάθειές σας προς επίλυση κάθε άλλης δυσχερούς εκκρεμότητας που υπάρχει στη ζωή σας.

Ζυγός

Γενικά : Μια βελτίωση που θα παρουσιάσει η οικονομική σας κατάστασης, ενδέχεται να φέρει μαζί της κάποιες επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη για εσάς συνήθως, αφού ξέρετε ότι η οικονομική σταθερότητα χρειάζεται θυσίες αλλά και μια πιο συνετή προσέγγιση των δαπανών σας… Όποιες κι αν είναι οι αλλαγές που θα αρχίσετε να βιώνετε στο εξής, είναι βέβαιο ότι θα σας αποφέρουν οφέλη πιο σύντομα από όσο αναμένατε.

Σκορπιός

Γενικά : Μπορεί να θεωρείτε ότι η ζωή σας φέρνει επίτηδες αντιμέτωπους με προβλήματα, ειδικά αν βιώνετε μια περίοδο που δεν σημειώνετε πρόοδο στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να χειριστείτε αυτές τις αναποδιές ως μια νύξη του σύμπαντος, ότι χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω για να συνειδητοποιήσετε πού πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας. Όσα φαντάζουν προβληματικά τώρα, σύντομα θα αποτελέσουν τη δύναμή σας για να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τη ζωή με πιο αντικειμενική και ρεαλιστική οπτική!

Τοξότης

Γενικά : Είναι πιθανό να νιώθετε πιεσμένοι και χωρίς κάποιο στήριγμα αυτή την περίοδο, εξαιτίας της παρουσίας της Σελήνης στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας. Ίσως η αβεβαιότητα που βαραίνει κάποιους τομείς της ζωής σας, να σας κάνει πιο ευαίσθητους έναντι καταστάσεων που θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε με δυναμισμό.Επειδή υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν, αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως

Γενικά : Είναι πιθανό να νιώθετε ότι η άποψή σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα δεν λαμβάνεται υπόψιν. Αυτό που εσείς θεωρείτε σημαντικό και σοβαρό, κάποιος άλλος ίσως το θεωρεί δευτερεύον γι’ αυτό δεν αντιδρά όπως θα θέλατε στις πιέσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι είπατε και κάνατε αρκετά για να θέσετε τη δική σας άποψη… Η καλύτερη στρατηγική για τη συνέχεια, είναι να αποδεχθείτε ότι πλέον η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του άλλου!

Υδροχόος

Γενικά: Οι προσπάθειές σας να πετύχετε μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας – κατά πάσα πιθανότητα σε οικονομικό επίπεδο, δεν έγιναν με μόνο σας σκεπτικό το ατομικό σας συμφέρον. Θέλετε να ωφεληθούν και άλλοι από αυτό που επιδιώκετε, ωστόσο δεν πρόκειται να το καταφέρετε αν δεν τους εντάξετε στο όραμα και τις κινήσεις που κάνετε. Πρέπει να ενημερώσετε όσο είστε ακόμα στα αρχικά στάδια και να ενθαρρύνετε το ομαδικό πνεύμα, ώστε όλοι μαζί να απολαύσετε στη συνέχεια τα κέρδη της στρατηγικής σας!

Ιχθύες

Γενικά: Τα άβολα όρια που υπάρχουν στο να περνάτε καλά με άλλους ανθρώπους, τα έχετε θέσει εσείς οι ίδιοι. Ακόμα και αν προτιμάτε αυτή την περίοδο να είστε ακροατές και όχι στο επίκεντρο της προσοχής, δεν πρέπει να φαίνεστε σαν να μην ενδιαφέρεστε για όσα συμβαίνουν. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι αυτή που αδικεί το πώς σας προσλαμβάνει ο περίγυρός σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο κοινωνικοί και να μετέχετε στις δραστηριότητες της παρέας