Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Ενώ απέχετε μόνο οκτώ μέρες από την έναρξη του νέου ηλιακού σας έτους, η Αφροδίτη σας γυρνά πίσω σε ένα νοσταλγικό κομμάτι του αστρολογικού σας χάρτη. Χωρίς να απομακρυνθείτε από τον κοινωνικό και πολύβουο κύκλο που σας έχει δημιουργήσει η θεά της αρμονίας, θα έχετε τη διάθεση να μείνετε και λίγο μόνοι. Αυτό μπορείτε να κάνετε και μέσα στην πολυκοσμία, καθώς δραπετεύετε στις ονειροπολήσεις σας και σε μια διαδρομή με αναμνήσεις.

Ταύρος

Γενικά : Η Αφροδίτη εγκαταλείπει σήμερα τον τομέα των επαγγελματικών σας, αφήνοντάς σας πλήρεις από πλευράς αυτοπεποίθησης και επιθυμιών και προσδοκιών. Είστε έτοιμοι να μιλήσετε για όσα σας ενδιαφέρουν. Η παραμονή του Ήλιου και του Ερμή στον οίκο της καριέρας σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας, θα εστιάσουν την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα των σχεδίων σας. Προς το παρόν ξεχάστε τη δουλειά και ενδώστε στην ψυχαγωγική ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου!

Δίδυμοι

Γενικά: Η Αφροδίτη επιστρέφει στον επαγγελματικό σας τομέα και στρέφει την προσοχή σας σε εργασιακά θέματα, παρά την ευφορία του σαββατοκύριακου. Ωστόσο, έχετε λίγο ακόμη περιθώριο για να σοβαρέψει η κατάσταση, όταν θα δεχτείτε στους κόλπους σας τον Ερμή και τον Ήλιο. Η θεά της ομορφιάς συναντά στον οίκο της καριέρας σας τον Ποσειδώνα (που βρίσκεται εκεί από το 2010), ενώ θα βρει εκεί και τον Δία της τύχης μετά από 12 χρόνια… Το πρώτο που θα παρατηρήσετε, θα είναι μια ώθηση στα επαγγελματικά σας θέματα και την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος

Γενικά : Με αδυσώπητο συγχρονισμό, η Αφροδίτη επιστρέφει στον τομέα σας της περιπέτειας, των ταξιδιών, της μάθησης και των ανακαλύψεων! Από τους 12 Οίκους που περνά κάθε χρόνο, αυτός είναι ο καλύτερος για εσάς για να δεχθεί τη θεά του ρομαντισμού. Θα νιώσετε να αναφλέγεται η λαχτάρα σας για περιηγήσεις, και θα τις πραγματοποιήσετε πατά το φορτωμένο σας πρόγραμμα… Με τη ζωή να γίνεται όλο και πιο απαιτητική, δεν μπορείτε να ζητήσετε κάτι καλύτερο!

Λέων

Γενικά : Υπάρχει μια θριαμβευτική χροιά στην επιστροφή της Αφροδίτης στα δικά σας λημέρια… Από τις αρχές Δεκεμβρίου βρισκόταν πίσω από τον Ήλιο και τον Ερμή, όμως έκτοτε τους πρόλαβε και τους ξεπέρασε! Με τον οικονομολόγο Ερμή και τον ρεαλιστή Ήλιο να επισκέπτονται σε λίγες μέρες τον Οίκο σας των Οικονομικών, η Αφροδίτη αποκτά ένα μεγάλο προβάδισμα… Συμπράττει με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα γεμίζει καύσιμα τα όνειρά σας για τα οικονομικά, τις προσδοκίες και τις ελπίδες σας!

Παρθένος

Γενικά: Οι ρομαντικές σας δονήσεις δεν θα μπορούσαν να δεχθούν καλύτερη επιρροή, από αυτή της Σελήνης και της Αφροδίτης που επιστρέφουν στον Οίκο σας του Έρωτα! Η μία θα φέρει τη δράση, η άλλη είναι η φύλακας – άγγελος των σχέσεών σας – γι’ αυτό να αναμένετε μία από τις καλύτερες εβδομάδες μέσα στη χρονιά για τα προσωπικά σας αλλά και την ισχυρότερη ενδυνάμωση των σχέσεών σας!

Ζυγός

Γενικά: Η επιστροφή της Αφροδίτης στον εργασιακό σας τομέα, σημαίνει ότι θα είστε βυθισμένοι στη δουλειά όλο το σαββατοκύριακο. Ο Ερμής και ο Ήλιος ετοιμάζονται να μπουν κι αυτοί στον ίδιο τομέα σε λίγες μέρες, άρα αντέχετε λίγο ακόμη να μείνετε μακριά από την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα… Η θεά της ισορροπίας συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και σας κάνουν εργασιομανείς, καθώς κάποιες ευκαιρίες εισοδήματος σας αναμένουν στη γωνία να τις αδράξετε!

Σκορπιός

Γενικά : Η Αφροδίτη της αγάπης επιστρέφει, για να αγγίξουν την τελειότητα οι δονήσεις της στον τομέα σας της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας! Αξιοποιήστε το διάστημα πριν την άφιξη του Ήλιου και του Ερμή στον ίδιο Οίκο σας, που θα σας στρέψουν προς τον ρεαλισμό… Πάντως ο Έρωτας θα είναι με το μέρος σας για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τοξότης

Γενικά : Σπιτικό είναι κάθε μέρος που βρίσκεται η καρδιά σας σήμερα, καθώς η Αφροδίτη της αρμονίας αποδεικνύεται η ταχύτερη άφιξη για φέτος στον Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας! Ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα στα θέματα που αφορούν αυτό τον τομέα θα ακολουθήσουν, με την άφιξη εκεί σε λίγες μέρες του Ερμή και του Ήλιου. Προς το παρόν εστιάστε στην αγάπη, τη χαρά και την ομορφιά!

Αιγόκερως

Γενικά : Σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει στον Οίκο σας της επικοινωνίας, με αποστολή να δώσει φωνή στα θέλω της καρδιάς σας! Ταυτόχρονα, η Σελήνη επιστρέφει στον Αιγόκερω και σας κάνει να ανταποκρίνεστε πιο συναισθηματικά. Η θεά του έρωτα δεν θέλει να απασχοληθεί με προβλήματα και εκκρεμότητες, γιατί αυτά θα τα χειριστούν για εσάς ο Ήλιος και ο Ερμής τις επόμενες μέρες. Τώρα η Αφροδίτη σας βοηθά να δείξετε και να επιδείξετε τα αισθήματά σας!

Υδροχόος

Γενικά: Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Οίκο σας των εισοδημάτων αναμένεται να συνοδευτεί με εκπλήξεις, που ίσως να χαρακτηρίσουν τις επόμενες εβδομάδες ως τις πλέον κερδοφόρες για όλη τη χρονιά σας! Στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται από το 2012 ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, που θα συναντηθεί εκεί με την Αφροδίτη ενώ αναμένει και την επίσκεψη του Δία της τύχης μετά από 12 χρόνια! Έχετε περάσει 4 μήνες σωρεύοντας ταχύτητα με ισχυρές επαγγελματικές δονήσεις, γι’ αυτό τώρα είναι η στιγμή να αρχίσετε να βγάζετε χρήμα!

Ιχθύες

Γενικά : Η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα στο ζώδιό σας, μόλις οκτώ μέρες πριν την άφιξη του Ήλιου για την έναρξη του γενέθλιου μήνα σας και της νέας σας ηλιακής χρονιάς! Αν και το 2018 ξεκίνησε με την θεά του έρωτα πίσω από τον Ήλιο, πλέον τον έχει προσπεράσει και έχει αποκτήσει πλεονέκτημα χρόνου. Αυτό θα επιτρέψει στην καρδιά σας να προηγηθεί και να εστιάσει στα θέλω σας γι’ αυτή τη χρονιά, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με τις διαδικαστικές και πρακτικές παραμέτρους