Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Βάλε τα δυνατά σου για να συμμορφωθείς με τις επιθυμίες των άλλων σήμερα, ειδικά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συνεργαστείς, ακόμα κι αν θέλεις να δουλέψεις μόνη σου, έτσι ανεξάρτητη που είσαι. Θα έχεις ανταμοιβές και πλεονεκτήματα από τις ομαδικές προσπάθειες, που δεν μπορούν να ανακαλυφθούν, αν δεν αποφασίσεις να συμμετέχεις.

Ταύρος

Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται σήμερα. Η εκτίμησή σου για την ομορφιά και το στυλ διογκώνεται. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ασκήσεις τη δημιουργικότητά σου ή ακόμα και να φορέσεις απλά ένα καινούργιο φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις ελκυστική.

Δίδυμοι

Θα διασκεδάσεις πολύ σήμερα, γιατί η τρέχουσα ενέργεια, εστιάζει στην ομαδική εργασία. Το να ενώνεις δυνάμεις με τους άλλους, είναι ένα από τα αγαπημένα σου θέματα, καθώς σου επιτρέπει να ανταλλάζεις τις ιδέες σου με τους άλλους. Απόλαυσε τις συζητήσεις, τις ανταλλαγές ιδεών και την ανάπτυξη κάτι πραγματικά δημιουργικού.

Καρκίνος

Επικρατεί ζεστασιά και κοινωνικότητα στον κόσμο σήμερα, γι’ αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να διασκεδάσεις – ακόμα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση. Είναι καλή ιδέα να εμφανιστείς στο πάρτι ενός φίλου ή σε μια χαρούμενη συνάντηση με συναδέλφους, έστω και για λίγα λεπτά χαμογελώντας και κάνοντας λίγη κουβεντούλα. Αμέσως μετά μπορείς να επιστρέψεις στην άνεση του σπιτιού σου.

Λέων

Είναι σημαντικό να ενώσεις δυνάμεις με τους φίλους ή τους συνεργάτες σου, αντί να λειτουργήσεις μόνη σου. Απολαμβάνεις την ηγεσία σε ένα ομαδικό περιβάλλον! Οι δημιουργικές σου ιδέες όπως και το φυσικό σου χάρισμα, ωθούν τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Αυτή είναι η δύναμή σου… και σήμερα, την ενσωματώνεις με φυσικό τρόπο.

Παρθένος

Η ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα σήμερα. Μπορεί να λάβεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές συγκεντρώσεις – και καλό είναι να δεχτείς! Η τρέχουσα επιρροή αφορά την κοινότητα και την ψυχαγωγία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσεις στην άκρη τις ευθύνες σου και να διασκεδάσεις με φίλους και γνωστούς.

Ζυγός

Η ομαδική εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα. Αν σε έφερε σε δύσκολη θέση ένας συνάδελφος ή κάποιος στην προσωπική σου ζωή, είναι ιδανική η στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Το μόνο πρόβλημα είναι η τάση σου να παραιτείσαι από την προσπάθεια, στο όνομα της διατήρησης της ειρήνης. Όμως η υπεράσπιση του εαυτού σου, είναι σωστή επιλογή. Γι’ αυτό κάνε ό,τι μπορείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Σκορπιός

Αναζήτησε ομαδικές καταστάσεις σήμερα. Όπως οι περισσότεροι έτσι κι εσύ, έχεις διάθεση να μαζευτείς με φίλους και συνεργάτες και να ανταλλάξετε ιδέες. Επειδή έχεις ισχυρή προσωπικότητα, είναι σοφό να υπάρχει ένα δούναι και λαβείν στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου, αλλά να αφήνεις χώρο και στους άλλους να πουν τη γνώμη τους, ακόμα κι αν διαφωνείς.

Τοξότης

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάποιος να συμμετέχει σ’ αυτό. Κάτω από την τρέχουσα ενέργεια, οι εμπειρίες προορίζονται να μοιραστούν. Μοιράσου με τους άλλους τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις σου και άκουσέ τους να μιλούν για τις δικές τους. Έλα πιο κοντά με άτομα του περιβάλλοντός σου, μέσω της επικοινωνίας!

Αιγόκερως

Οι συγκεντρώσεις θα είναι ευχάριστες και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις τα πράγματα χαλαρά, επικοινωνώντας συνειδητά. Έχεις από τη φύση σου, μια σταθερή αίσθηση λογικής. Ωστόσο, να είσαι ευγενική και συγκαταβατική με τους άλλους, ακόμα και αν ξέρεις πως έχουν άδικο για κάτι ή αισθάνεσαι πως σπαταλούν άσκοπα, τον χρόνο της ομάδας.

Υδροχόος

Σήμερα θα εστιάσεις στις στενές σου σχέσεις. Θα είναι πολύ όμορφο να περάσεις χρόνο με άτομα που έχετε πολλά κοινά… και μπορεί να συζητάτε για ώρες για τις σκέψεις και τα όνειρά σας. Ιδιαίτερα ομαλές θα είναι σήμερα και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η επικοινωνία είναι ευκολότερη από ό,τι συνήθως, επειδή υπάρχει διάθεση ευγενικής συμπεριφοράς από όλα τα μέλη.

Ιχθύες

Πλανάται έντονη κοινωνικότητα σήμερα στον αέρα. Μπορεί να λάβεις προσκλήσεις για ένα πάρτι ή μια εκδήλωση. Συγκεντρώσου με την ομάδα, αν θέλεις να εξερευνήσεις ενδιαφέρουσες ιδέες. Όμως να έχεις υπόψη σου, πως σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στις συγκρούσεις. Μην μπερδέψεις μια ζωηρή συζήτηση με έναν καβγά. Επίσης, για χάρη της δικής σου διάθεσης, μην αφήσεις τυχόν αιχμηρά λόγια κάποιων, να σε ενοχλήσουν!