Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Απροσδόκητες και ανησυχητικές εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το παιχνίδι. Είτε το θέλεις είτε όχι, αυτό σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου και την έναρξη ενός νέου τρόπου λειτουργίας. Αν κι αυτό μπορεί να φαίνεται άστοχο, θα διαπιστώσεις πως όλα αυτά είναι για το καλό σου.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, σου φέρνει τις ιδανικές συνθήκες για να βάλεις σε εφαρμογή, τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου. Κάτι μεγάλο είναι στα σκαριά και προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε κίνηση.. κάτι που θα σου δώσει μεγαλύτερη αναγνώριση και επιτυχία. Τα επικοινωνιακά κανάλια είναι ανοιχτά και διαπιστώνεις ότι μπορείς να μεταδώσεις εύκολα τις ιδέες σου, να βρεις άξιους συμμάχους και να πάρεις την ανταπόκριση που αναζητάς. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου… κι αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει λίγο πεσμένη που σημαίνει πως το απαισιόδοξο σερί σου, σε κέρδισε. Πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να απαλλαγείς από όλη αυτή την αρνητικότητα που σε περιβάλλει και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να νιώσεις καλύτερα. Ασχολήσου με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν και προσπάθησε να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις καλύτερα και να συνεχίσεις με τα σχέδιά σου.

Καρκίνος

Προβλήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου θα έρθουν στο προσκήνιο και θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σου. Ανεξάρτητα από το πόσο αναστατωμένη και αγχωμένη είσαι, προσπάθησε να μην αντιδράσεις υπερβολικά. Πάνω από όλα, μην τα παρατάς! Πρέπει να σταθείς στο πλευρό των αγαπημένων σου, όπως θα ήθελες να κάνουν κι εκείνοι με σένα.

Λέων

Σήμερα θα είσαι πολύ δραστήρια κι εξαιρετικά αποφασιστική, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Είσαι γεμάτη μεγάλες φιλοδοξίες και υπέροχα όνειρα… και η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να τα υλοποιήσεις.

Παρθένος

Νιώθεις θετική και αποφασιστική σήμερα κι αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να ρισκάρεις και να πετύχεις ορισμένους στόχους που θα φέρουν μεγάλη προσωπική ικανοποίηση και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές για να μην εξαντληθείς. Χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου, όσο προσπαθείς παράλληλα να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων.

Ζυγός

Τα αστέρια σου χαμογελούν ευνοϊκά σήμερα. Ήρθε η ώρα να κάνεις έναν απολογισμό. Επανεξέτασε τη στρατηγική σου και αναθεώρησε τη στάση σου, απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις σημαντικά τη ζωή σου, επιτρέποντάς σου να είσαι πιο θετική και αισιόδοξη… από εδώ και πέρα.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά κι αυτό σε εξαντλεί… τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν είσαι πλέον σε θέση, να χειριστείς τίποτα. Πρέπει επειγόντως να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Βρες χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, γιατί τον χρειάζεσαι πραγματικά. Αυτό θα σε αναζωογονήσει και θα σε δυναμώσει για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου, δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Συνέχισε την καλή δουλειά.

Τοξότης

Πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σήμερα, αν θέλεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση και να βγεις νικήτρια. Το μόνο που χρειάζεται… είναι να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Σύντομα, όλα θα καλυτερεύσουν και θα έχεις τον χρόνο να βάλεις σε εφαρμογή τους φιλόδοξους στόχους και τα όνειρά σου για το μέλλον.

Αιγόκερως

Η καλή διάθεση και η θετική σου αύρα λειτουργούν ως καταλύτες σήμερα, βοηθώντας σε να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα και να βρεις εφαρμόσιμες λύσεις, εύκολα και αβίαστα. Πάρε θάρρος! Αν είσαι θαρραλέα και δυναμική.. και προχωρήσεις με γενναιότητα και αποφασιστικότητα, σύντομα θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Υδροχόος

Επιμένεις να ακολουθείς τακτικές που αποδεδειγμένα πλέον, δεν οδηγούν πουθενά. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις στάση. Η ζωή εξελίσσεται, τα πράγματα αλλάζουν και ήρθε η ώρα να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες της ζωής σου. Προσπάθησε να ανασυνταχθείς και να οργανωθείς, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτές τις νέες συνθήκες και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η ευελιξία, είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να νιώσεις ευχαριστημένη με το ποια είσαι και πού πηγαίνεις!

Ιχθύες

Δείξε προσοχή και επαγρύπνηση στη συμπεριφορά σου σήμερα. Θα είναι πολύ εύκολο να εκτιμήσεις λάθος μια κατάσταση, να κάνεις τη λάθος κίνηση και να βρεθείς σε μια δυσάρεστη θέση. Προσπάθησε να κερδίσεις κάποια απόσταση από τα γεγονότα και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις, για άλλη μέρα. Ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε ασήμαντες, ανούσιες λεπτομέρειες… χωρίς σημαντικό λόγο. Σ