Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Δούλεψες σκληρά και αρχίζεις επιτέλους να απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα… για να την απολαύσεις στο έπακρο. Παρέμεινε πιστή στα ιδανικά σου και μην αφήνεις τους άλλους να σε βγάλουν από την πορεία που ακολουθείς εδώ και καιρό τόσο επιτυχημένα.

Ταύρος

Έχεις πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και είσαι πολύ κουρασμένη, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Έχεις εξαντληθεί, νιώθεις καταπονημένη και δεν αντέχεις άλλο. Κάνε ένα διάλειμμα. Πρέπει πραγματικά να ξεκουραστείς και να αποσυμπιεστείς. Μόλις καθαρίσει το μυαλό σου και επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τυχόν οικογενειακά ζητήματα που έχουν βγει στην επιφάνεια.

Δίδυμοι

Έχεις επιτέλους την ευκαιρία που αναζητούσες για να προχωρήσεις προς την υλοποίηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου. Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα αποδειχθούν υποστηρικτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που έχεις ήδη ξεκινήσει. Θα διαπιστώσεις επίσης ότι οι άνθρωποι γύρω σου θα αποδειχθούν υποστηρικτικοί και θα αποτελέσουν πηγή πολύ καλών συμβουλών όσον αφορά τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις. Μην αφήνεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, αφού φαίνεται πως έχεις όλες τις πιθανότητες να κάνεις μια μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες.. με αποτέλεσμα όταν θέλεις να κάνεις νέα σχέδια για να προχωρήσεις μπροστά, σε πιάνει πανικός για τα πράγματα που έχεις αφήσει ανεκπλήρωτα. Επειδή θα έχεις πολλά έργα σε κίνηση, θα ψοφήσεις στη δουλειά, αλλά θα σημειώσεις ελάχιστη πρόοδο. Το μάθημα? Πριν κάνεις νέα ξεκινήματα, φρόντιζε πρώτα να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που αφήνεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να προχωράς πιο εύκολα και με πολύ λιγότερο άγχος.

Λέων

Ένιωθες κάπως ταραγμένη πρόσφατα και η παθητική σου στάση δυσκόλευε την πρόοδο. Γνωρίζεις καλά ότι αυτή η συμπεριφορά είναι αντιπαραγωγική, επομένως η σημερινή ώθηση ενέργειας και η αποφασιστικότητά σου να αναλάβεις την ευθύνη για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, θα είναι ευπρόσδεκτες. Με ανανεωμένη αίσθηση κατεύθυνσης, θα μπεις σε μια πολύ πιο εποικοδομητική φάση.

Παρθένος

Είσαι σε καλή διάθεση σήμερα και η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη, με αποτέλεσμα κανένας και τίποτε να μην μπορεί να σε αποθαρρύνει. Αξιοποίησε όσο μπορείς την αισιοδοξία και τον δυναμισμό που διαθέτεις τώρα και ξεκίνησε με στόχους και φιλοδοξίες που απαιτούν θάρρος – και που δίσταζες να ακολουθήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Επικεντρώσου στην καριέρα σου τώρα. Σήμερα τα αστέρια λάμπουν καλοπροαίρετα… όμως μπορεί να μην ισχύει αυτό και αύριο.

Ζυγός

Αντιμετωπίζεις πάρα πολλά προβλήματα και δυσκολίες τον τελευταίο καιρό κι αυτό σ’ έχει καταπονήσει, ειδικά ψυχολογικά. Σήμερα όμως τα αστέρια είναι με το μέρος σου! Σου επιφυλάσσουν ανακούφιση καθώς δημιουργούνται νέες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να εξαλείψεις παλιές προκλήσεις. Συνέχισε μ’ αυτόν τον ρυθμό και αντιμετώπισε τα προβλήματα επί τόπου, όπως… και όταν προκύψουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για μην συσσωρευτούν και σε συντρίψουν.

Σκορπιός

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνεις έναν απολογισμό ζωής, καθώς δεν υπάρχει τίποτα τριγύρω που να σου αποσπά την προσοχή. Ώρα για λίγη ενδοσκόπηση. Κοίταξε μέσα στην καρδιά σου, αναθεώρησε και αξιολόγησε πού πηγαίνεις και πόσο μακριά έχεις ήδη φτάσει. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Αυτή είναι κατάλληλη μέρα για να εστιάσεις στον εαυτό σου.

Τοξότης

Αισθάνεσαι σαν να αποσύρεσαι στο καβούκι σου σήμερα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή νιώθεις απογοητευμένη από ορισμένα άτομα και καταστάσεις γύρω σου. Ωστόσο, μην πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις πως δεν σ’ αγαπάει ή δεν ενδιαφέρεται κανείς για σένα… Γιατί δεν θα μπορούσες να κάνεις μεγαλύτερο λάθος! Αν πραγματικά το σκεφτείς πιο καθαρά, χωρίς να είσαι τόσο δραματική και χωρίς να βλέπεις υπερβολικά την κατάσταση, θα δεις ότι όντως κάνεις λάθος. Αδικείς τους αγαπημένους σου… γιατί σε αγαπούν πολύ.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την άποψή σου για ορισμένα άτομα για τα οποία μπορεί να είχες κάνει λάθος στο παρελθόν, αναφορικά με τον χαρακτήρα και τις προθέσεις τους. Αυτό θα σε κάνει να γίνεις πολύ πιο καχύποπτη από εδώ και πέρα. Θα οξύνει όμως παράλληλα την ικανότητά σου να καταλαβαίνεις γρηγορότερα, ποιος αξίζει τον χρόνο και τη φιλία σου… και ποιος όχι.

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα σήμερα και σίγουρα θα νιώσεις την πίεση. Τα σχέδιά σου καθυστερούν συνεχώς και δεν μπορείς παρά να μαλώσεις με τα κοντινά σου άτομα ακόμα και με τον αγαπημένο σου επειδή θέλεις να τα ολοκληρώσεις όλα, κάτι που δεν σε βοηθάει. Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο ήρεμη μπορείς και υιοθέτησε μια πιο διπλωματική στάση για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ιχθύες

Οι ειδήσεις και οι αλλαγές στις συνθήκες, σε απογοητεύουν σήμερα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τον εγκέφαλό σου για να παραμένεις στην κορυφή των γεγονότων. Σκέψου τα πράγματα ορθολογικά και ήρεμα και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση και να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σου και η επιτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.