Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή συνηθισμένα δεν σ’ ενδιαφέρει, τότε γίνε λιγάκι πιο τολμηρή! Μπορεί να έχει οφέλη το να μην παίζεις με τους κανόνες με κάποιο τρόπο. Αν νιώθεις πως πρέπει να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, τότε κι αυτό μπορεί να συμβεί. Όμως ό, τι κι αν επιδιώξεις ή ξεκινήσεις τώρα, μην πιστέψεις με τίποτε πως έχασες το πλοίο της ζωής… ή απομακρύνθηκες απ’ αυτό.

Ταύρος

Κάτι συναρπαστικό και εμπνευσμένο μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις. Γι’ αυτό δεν πρέπει να βλέπεις ένα σενάριο σαν από και προκαθορισμένο. Κάπως έτσι, με κάποιο τρόπο, ένα όριο περιμένει να ξεπεραστεί και είναι σημαντικό να απομακρυνθείς από την πεπατημένη. Έτσι, αν νιώθεις να σε παρασύρει το πνεύμα της περιπέτειας, άφησέ το να αναδυθεί και καθοδηγήσου απ’ αυτό.

Δίδυμοι

Ποιες ιδιότητες σε ξεχωρίζουν από τους άλλους? Κάνε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου με ειλικρίνεια και μην υποτιμάς αυτό που σε κάνει μοναδική. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να επικεντρωθείς σε αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος, μπορείς να εκφράσεις ιδέες που βοηθούν τους άλλους ή μια ομαδική προσπάθεια να γίνει πιο αποτελεσματική ξεφεύγοντας από έναν κανόνα. Τόλμησε λοιπόν να είσαι διαφορετική και κάνε αισθητή την παρουσία σου!

Καρκίνος

Κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί μια πολύ χρήσιμη πηγή πληροφοριών ή συμβουλών θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μπορεί μάλιστα και να εκπλαγείς. Μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο συνήθως δεν έβλεπες με καλό μάτι ή που έχει αντίθετες ή αντικρουόμενες απόψεις με τις δικές σου. Όμως δύο κεφάλια μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά τώρα, ακόμα κι αν πίστευες πως ποτέ δε θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Λέων

Μπορεί να καταργήσεις κάποια θέματα από τη λίστα υποχρεώσεών σου με αποτέλεσμα να είναι πιο χαοτική η κατάσταση από ό, τι συνήθως. Ευτυχώς όμως επειδή είσαι εξαιρετικά αποτελεσματική θα εστιάσεις την προσοχή σου σε μια ευκαιρία που μπορεί να σου τράβηξε το ενδιαφέρον πρόσφατα, αλλά δεν είχες το χρόνο να δώσεις την κατάλληλη προσοχή. Μία συγκεκριμένη προσφορά που έρχεται στο δρόμο σου αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά. Μπορεί να συνοδεύεται κι από ένα ελκυστικό οικονομικό κίνητρο.

Παρθένος

Μπορείς να αντιμετωπίσεις δονήσεις ή ενέργεια πολύ πιο μακριά από το συνηθισμένο. Η Σελήνη φωτίζει την βαθιά οικειότητα, που σημαίνει βαθύ δέσιμο με κάποιον – ό, τι κι αν σημαίνει «βαθύς δεσμός» για σένα! Οποιεσδήποτε επιφανειακές αλληλεπιδράσεις δεν σε ενδιαφέρουν τώρα. Φαίνεται πως θέλεις κάποιον που να ταιριάζει με τη συναισθηματική σου ένταση – και μπορεί να είσαι τυχερή!

Ζυγός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα ρισκάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε συνοδεύει. Αν το να είσαι αυθόρμητα περιπετειώδης δεν σου αρέσει για κάποιο λόγο, το να ξεμπερδέψεις γρήγορα τις δουλειές που σε καθυστερούν, με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα είναι πιο διασκεδαστική από όσο ακούγεται. Ό, τι κι αν σκόπευες να κάνεις σόλο, σκέψου να επιτρέψεις σε κάποιον να σου κάνει παρέα!

Σκορπιός

Οι κουραστικές εργασίες και οι βαρετές ρουτίνες θα δεχτούν μια ένεση κινήτρων τώρα. Θα εκπλαγείς μάλιστα από την ξαφνική έμπνευση. Εφόσον αποφασίσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να είσαι αποτελεσματική, θα εκπλαγείς από το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις, με λιγότερη προσπάθεια από το συνηθισμένο. Έτσι, αξιοποίησε στο έπακρο αυτόν τον κοσμικό «άνεμο» που σε υποστηρίζει.

Τοξότης

Μια μικρή προσαρμογή στάσης από την πλευρά σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει να είσαι πιο αποδοτική και παραγωγική εκεί όπου συνήθως βαριέσαι μέχρι δακρύων ή νιώθεις πως πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει το χρώμα. Ανασκουμπώσου, δούλεψε σκληρά και ίσως τελικά το απολαύσεις. Μην εκπλαγείς αν βρεις έναν νέο και πιο βελτιωμένο τρόπο για να κάνεις κάτι που έχει κολλήσει βαθιά στην παράδοση.

Αιγόκερως

Είτε πρόκειται για μια συγκεκριμένη συζήτηση, μια ευκαιρία ή και τα δύο που προκύπτουν από το πουθενά, είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ευέλικτη και διαθέσιμη. Αν κάποιος θέλει να συζητήσει τη συμμετοχή σου σε ένα σχέδιο, αξίζει να τον ακούσεις. Μην κάνεις υποθέσεις για τις κινήσεις ή την ορμή του. Οι πιθανότητες είναι ότι ήρθε σε σένα, για έναν καλό λόγο.

Υδροχόος

Η πορεία προς την επιτυχία σε έναν συγκεκριμένο τομέα δεν είναι καθόλου απλή. Αυτός είναι ο λόγος που σε συμφέρει να κάνεις μια ήρεμη βόλτα αντί να τρέξεις για να φτάσεις γρήγορα στον τερματισμό. Προχωρώντας αργά μπορείς να κατανοήσεις ρεαλιστικά την κατεύθυνση που βαδίζεις. Προς το παρόν, επικεντρώσου στο να βάλεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, για να ξεκινήσεις. Μόλις η ορμή ανεβάσει το ρυθμό της, το ίδιο θα κάνεις κι εσύ.

Ιχθύες

Πιθανόν την παρέα σου να την προτιμούν όλοι. Ακόμα κι αν δεν αναζητάς κοινό τώρα, θα ανακαλύψεις πως έχεις ένα. Αν ορισμένα άτομα χρειάζονται μια ένεση αυθορμητισμού και διασκέδασης, θα είσαι σε θέση να τους τα παρέχεις. Κι αν κάποιος θέλει σοφές συμβουλές για τον τρόπο που πέτυχες σ’ έναν συγκεκριμένο τομέα, θα ωφεληθείς τόσο εσύ όσο κι αυτός, από τη μετάδοση της σοφίας σου.