Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, πρέπει να σωρεύσατε αρκετή ενέργεια τις τελευταίες επτά εβδομάδες… Βοήθησε σε αυτό ο κυβερνήτης σας ο Άρης, που διέσχιζε την Παρθένο και τη ζώνη σας της υγείας! Τώρα μπορείτε να διοχετεύσετε όλη την ορμή και το πάθος σας σε μια σημαντική σχέση. Ο Άρης περνά στον Ζυγό και τον τομέα σας των δυναμικών διδύμων, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου αποκτούν νέα δυναμική όλες οι «συμμαχίες», τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο προσέξτε να σταθμίζετε συνετά το κάθε άτομο πριν κάνετε το επόμενο βήμα μαζί του – κυριολεκτικά ή/και μεταφορικά!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε περάσει επτά εβδομάδες δράσης… Ο παθιασμένος Άρης ήταν στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της δημιουργικότητας! Πρέπει να έχετε βρει μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τις υποχρεώσεις, που θα την εφαρμόσετε καλύτερα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου: Ο δραστήριος πλανήτης θα φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και της οργάνωσης. Διαμορφώστε κατάλληλα το πρόγραμμά σας, γιατί αυτή η περίοδος θα είναι απαιτητική. Βάλτε την προσεγμένη διατροφή και εξάσκηση στην καθημερινότητά σας, για να βελτιώσετε τη ζωή σας σε πολλά επίπεδα!

Δίδυμοι

Αποχαιρετίστε τα δράματα στον οικογενειακό σας κύκλο, αγαπητοί Δίδυμοι… Ο πιεστικός Άρης αφήνει τον τομέα σας του σπιτιού, όπου πυροδοτούσε «δράσεις και αντιδράσεις» από τις 29 Ιουλίου! Τώρα περνά στον 5ο Οίκο σας του φλερτ και της χαράς, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεται η σχέση σας, να αναμένετε ότι θα αναζωπυρωθεί το συναίσθημα και το πάθος!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εκφραστική σας πτυχή διέπρεψε όσο ο Άρης διέσχιζε την Παρθένο! Από τις 29 Ιουλίου σας ωφέλησε αυτή η εξωστρέφεια, καθώς πολλοί έμαθαν τον τρόπο που σκέφτεστε. Και τώρα ο ορμητικός πλανήτης περνά στον Ζυγό και τον τομέα σας το σπιτιού, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Να ξέρετε ότι πολλά μπορεί να αλλάζουν αίφνης εντός της οικίας, από τη διακόσμηση μέχρι τους συγκατοίκους σας… Αλλά όταν σας πιάσει ο οίστρος για «ανατροπές» ή μια ανακαίνιση, φροντίστε να το συζητήσετε με τους υπόλοιπους!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, περάσατε αναταραχές όσον αφορά τα χρήματα και την ασφάλειά σας τις τελευταίες επτά εβδομάδες… Τις κέντρισε ο υποκινητής Άρης, πιέζοντας θέματα πληρωμών ή/και προϋπολογισμού! Αλλά τώρα μπορείτε να τα αφήσετε όλα πίσω σας, καθώς ο δραστικός πλανήτης περνά στον Ζυγό και τον επικοινωνιακό τομέα σας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις φιλόδοξες σκέψεις σας. Αυτή είναι η στιγμή να αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, για επτά εβδομάδες ο διεκδικητικός Άρης από το ζώδιό σας τόνωσε τα χαρίσματα και την ορμή σας! Τώρα μπορείτε να βάλετε και πάλι τη ζωή σας στη μεθοδική τάξη που προτιμάτε – και δεν αποκλείεται να νιώσετε κάπως ανακουφισμένοι… Είναι αλήθεια ότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν συνάδει στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας. Ο πολεμιστής πλανήτης περνά στον Ζυγό και τον τομέα σας των χρημάτων και της ασφάλειας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Να ξέρετε ότι κάθε σκέψη σας μπορεί να μεταφραστεί σε μετρητά μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, γι’ αυτό τολμήστε να ζητήσετε αύξηση ή να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες ανέλιξής σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τα χαρίσματά σας φωταγωγούνται! Η διαμονή του δραστικού Άρη στην Παρθένο από τις 29 Ιουλίου, αφορούσε τον νωχελικό 12ο Οίκο σας… Αν και σας έκαναν καλό κάποιες συναισθηματικές και πνευματικές διεργασίες, είναι καιρός να σημειώσετε πρόοδο και στον ρεαλιστικό κόσμο. Ο πολεμιστής πλανήτης θα διαμείνει στα δικά σας εδάφη και τον οίκο σας του εγώ, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε προσωπική αλλαγή, βγαίνοντας από την «απομόνωσή» σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε ακόμα και ανανεώσεις, σε όποιον τομέα της ζωής σας τις χρειάζεται!

Σκορπιός

Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία, αγαπητοί Σκορπιοί! Τις τελευταίες επτά εβδομάδες οι φιλίες και οι σχέσεις σας πέρασαν δοκιμασίες, εξαιτίας της παρουσίας του παθιασμένου Άρη στην ομαδική ζώνη σας. Αλλά τώρα ο δραστήριος πλανήτης περνά στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και της διαίσθησης. Πάρτε τον χρόνο σας για να επαναφορτιστείτε και να στραφείτε στη δημιουργικότητα!

Τοξότης

Μπορείτε να εκπνεύσετε με ανακούφιση, αγαπητοί Τοξότες! Ήσασταν σε συνεχή κίνηση από τις 29 Ιουλίου, που ο Άρης διέμενε στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Τώρα ο πολεμιστής πλανήτης περνά στον ισορροπημένο Ζυγό και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η συγκυρία θα σας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι… Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες και επαφές σας για να κάνετε τα πάντα πιο εύκολα και πιο απολαυστικά, τουλάχιστον για τις επόμενες επτά εβδομάδες!

Αιγόκερως

Πόσες περιπέτειες βιώσατε τις τελευταίες επτά εβδομάδες, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αρκετές για να συντηρείτε τη διάθεση για περιπλάνηση, χάρη στον Άρη στην Παρθένο και τον ταξιδιάρη 9ο Οίκο σας! Κάθε επέκταση από όσα είδατε και μάθατε, διεύρυνε τους ορίζοντές σας με συναρπαστικό τρόπο. Τώρα ο διεκδικητικός Άρης περνά στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Είναι βέβαιο ότι έχετε ήδη διαμορφώσει ένα καινούργιο σχέδιο που θέλετε να παρουσιάσετε στον κόσμο!

Υδροχόος

Ένας ιδιαίτερα έντονος κύκλος κλείνει για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Χρειάστηκε να διαχειριστείτε κάποια δυνατά συναισθήματα, προκειμένου να γίνετε πιο δυνατοί… Θα το νιώσετε τώρα που ο σταθεροποιητής Άρης περνά στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Όλος ο κόσμος είναι το δικό σας καβούκι – και είστε πανέτοιμοι να βγείτε σε αυτόν και να δράσετε. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, ο ουρανός θα είναι κυριολεκτικά το όριό σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, οι σχέσεις σας πέρασαν αναταράξεις τελευταία… Από τις 29 Ιουλίου, τις επηρέαζε ο Άρης στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας! Μακάρι να έχετε πάρει τα απαραίτητα μαθήματα και να έχετε γίνει σοφότεροι. Τώρα ο πολεμιστής πλανήτης περνά στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και των δεσμών, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια «επόμενα» βήματα με ένα άτομο, από το να υπάρξει μια πρόταση μέχρι να ενώσετε τα ταμεία σας!