Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην χρονοτριβείτε όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας! Βάλτε τις σε σειρά, επιλέξτε τις τρεις πιο σημαντικές και εστιάστε σε αυτές. Κλείστε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας, σιγάστε κάθε συσκευή και αρχίστε. Ο Ερμής στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της απόδοσης, ευθυγραμμίζεται με τον αλχημιστή Πλούτωνα στην πτυχή σας της καριέρας. Θα είστε ασταμάτητοι, αρκεί να απομακρύνετε από γύρω σας κάθε περισπασμό. Με οξυμένη την προσοχή σας, θα εντοπίσετε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να αποδώσει περισσότερα απ’ όσα νομίζατε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η επιφύλαξη είναι θετική όταν δεν αναστέλλει την αποδοτική πορεία σας! Τώρα μπορείτε να κάνετε θαύματα, καθώς ο Ερμής στην Παρθένο και τη δημιουργική γωνιά σας συμπράττει με τον Πλούτωνα στον μυστικιστικό 8ο Οίκο σας. Έχετε άσους στο μανίκι σας, αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατακτήσετε όποιο κοινό σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται και μια ρομαντική εξέλιξη, γι’ αυτό πείτε «ναι» σε δελεαστικές προσκλήσεις ή βγείτε και φλερτάρετε!

Δίδυμοι

Μην παραμερίζετε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ερμής που σας κυβερνά, συμπράττει με τον Πλούτωνα στις πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Η ατμόσφαιρα μπορεί να πιάσει «εξ απροόπτου» την λογική σκέψη σας, να νιώσετε αβέβαιοι για το πώς να εκφράσετε όσα βιώνετε. Αν και σίγουρα θέλετε να μοιραστείτε όσα νιώθετε, δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή… Καλείστε να τα μελετήσετε, χωρίς ωραιοποιήσεις ή/και συζητήσεις. Η καταγραφή τους ή η συμβουλή από έναν ειδικό, θα κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, νιώθετε ότι μια σχέση έχει φτάσει σε αιχμηρό σημείο; Η συνάντηση του Ερμής στον εκφραστικό 3ο Οίκο σας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον τομέα σας των σχέσεων, θα φροντίζει για το επόμενο βήμα! Με κάποιο τρόπο θα λάβετε μια διαφώτιση, όπως να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει αξία να καταπνίγετε τα αισθήματά σας. Αν είστε έτοιμοι να φύγετε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε από μια ειλικρινή συζήτηση. Ίσως και να αιφνιδιάσετε την άλλη πλευρά, σε σημείο να κάνει τις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες!

Λέων

Απομακρύνετε κάθε περισπασμό από γύρω σας και συγκεντρωθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν δεν κινηθείτε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα ή αν δεν αφαιρείστε. Το διαβεβαιώνει μια αρμονική όψη, ανάμεσα στον δημιουργικό Ερμής με τον διεισδυτικό Πλούτωνα στους τομείς σας της δουλειάς και των χρημάτων. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ένα θέμα τη φορά, αξιοποιήστε όλες τις εργασιακές ώρες. Μελετήστε νούμερα, προχωρήστε ένα εγχείρημα που συνεχώς αναβάλετε. Μετά μπορείτε να επιστρέψετε στον χαλαρό «βασιλικό» ρυθμό σας και να το γιορτάσετε, εντός ή εκτός σπιτιού!

Παρθένος

Δοκιμάστε καινούργιες πρακτικές στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε τον Ερμή που σας κυβερνά στα εδάφη σας, ο οποίος συμπράττει με τον ανατρεπτικό Πλούτωνα από τη δημιουργική πτυχή σας. Αξίζει τον κόπο να ακολουθήσετε διαφορετικές προσεγγίσεις στους συνεργάτες ή τους πελάτες σας… Όποιο άτομο είναι πιθανό να εκφράσει αντιρρήσεις. Το βέβαιο ότι αν εσείς πιέσετε, η άλλη πλευρά θα αντιδράσει. Προτιμήστε να ακούσετε την οπτική της πρώτα, γιατί όποιος νιώθει ότι ακούγεται παύει να είναι αντιδραστικός!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε πιο εσωστρεφείς απ’ όσο συνήθως! Αυτό μπορεί να εκπλήξει τους άλλους, που σας έχουν συνηθίσει χαρωπούς και συνεργάσιμους… Αλλά είναι αποτέλεσμα μιας ευθυγράμμισης του Ερμή στον διανοητικό 12ο Οίκο σας, με τον αλχημιστή Πλούτωνα στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αποφύγετε να εστιάσετε στα πιο προσωπικά σας θέματα, αυτή η ενέργεια μπορεί να σας κάνει οξυδερκείς προς ένα δύσκολο ζήτημα. Ακόμα κι αν είναι δυσάρεστο, πραγματικά αξίζει να ασχοληθείτε με αυτό. Σας χαρακτηρίζει η ισορροπία – και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την πετύχετε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προτιμάτε να κινήστε αυτόνομα για να πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που θέλετε! Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προτίμηση και τα γεγονότα. Ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον κοινοτικό Ερμή με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά, μπορεί να φωταγωγήσει τις ιδανικές συνεργασίες. Και αν φανείτε πρόθυμοι να απομακρύνετε κάθε δισταγμό, αυτές θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Να θυμάστε ότι η μελέτη μιας ιδέας δεν σημαίνει και ότι την αποδέχεστε συνολικά!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, εργάζεστε σκληρά για να βγάζετε τα προς το ζην… Και αλίμονο σε όποιον σας εμποδίσει να τα χαρείτε! Αλλά ο Ερμής στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον συνετό Πλούτωνα στην οικονομική ζώνη σας. Τώρα πρέπει να μελετήσετε πόσα εισπράττετε κάθε μήνα και πόσα ξοδεύετε. Αν το δεύτερο σκέλος υπερτερεί, είναι καιρός να αλλάξετε συνήθειες. Χωρίς να φτάσετε στο σημείο να στερείστε, μπορείτε να κάνετε αλλαγές που τελικά θα αυξήσουν και τις ευκαιρίες σας για έσοδα!

Αιγόκερως

Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει τα όνειρά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Φροντίζει γι’ αυτό μια σύμπραξη του Ερμή στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων, με τον διεισδυτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Επειδή θα πετάτε στα σύννεφα, καλύτερα να αναβάλετε για αύριο τις πιο διανοητικές υποχρεώσεις. Διαθέστε χρόνο και χώρο στη φαντασία, μην κάνετε συναντήσεις, εκτρέψτε τις κλήσεις σας στον τηλεφωνητή. Μόνο ένα μέσο καταγραφής να έχετε για να σημειώνετε τις σκέψεις σας, που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αποφύγετε με κάθε τρόπο τις ομαδικές δραστηριότητες! Μια σύμπραξη του Ερμή με τον αλχημιστή Πλούτωνα στις εσώτερες και διαισθητικές πτυχές σας, απαιτεί να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μπορεί κάποιοι να πιέζουν για τα δικά τους συμφέροντα ή να μην συμπεριφέρονται συνεργατικά… Αλλά επειδή δεν θα έχετε τη διαύγεια να τους παρακολουθείτε, προτιμήστε να κινηθείτε μόνοι. Αφού έχετε το κοινό συμφέρον κατά νου, όλα είναι αποδεκτά!

Ιχθύες

Η κοινωνικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ερμής και ο μάγος Πλούτωνας σχηματίζουν μια μαγνητική όψη, στις ζώνες σας των ανθρωπίνων σχέσεων. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε προσεγγίσεις, προκειμένου να επιστρατεύσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Και έχοντας τον Ήλιο στον Οίκο σας των συμπράξεων, κάποια επαφή μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πλατωνική!