Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε γνωστοί για την δυναμική και περιπετειώδη φύση σας, αγαπητοί Κριοί… Αλλά η επιχειρηματική πτυχή σας είναι αυτή που προάγει το κύρος σας! Μια όψη ενδυνάμωσης ανάμεσα στον Άρη που σας κυβερνά και τον αναλυτικό Ερμή, θα υπογραμμίσει πόσο πολύτιμοι είστε σε κάθε εγχείρημα. Αλλά προσέξτε μια ανταγωνιστική τάση, που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες ευθύνες. Φροντίστε να μην αποκαλύπτετε όλα τα σχέδιά σας και διασφαλίστε την ομαδική εργασία αντί να παραμένετε η δύναμη του ενός!

Ταύρος

Ο γήινος ρεαλισμός είναι το μυστικό σας όπλο πάντα, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά τώρα πρέπει να αναδείξετε την πιο χαρωπή, ακόμα και «υπερβολική» πλευρά σας. Μια σύμπραξη του ορμητικού Άρη με τον Ερμή, φορτίζει τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης. Θα έλξετε περισσότερους συμμάχους που θα αδημονούν να ενταχθούν στην ομάδα σας. Σε έξαρση θα είναι και η ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο και διεκδικήστε τον. Οι δεσμευμένοι μπορούν να πραγματώσουν απόψε μια μυστική φαντασίωση με το ταίρι τους!

Δίδυμοι

Ένα σπάνιο κύμα υπερβολικής ευαισθησίας ενδέχεται να σας σαρώσει, αγαπητοί Δίδυμοι! Το προκαλεί μια ευθυγράμμιση του παθιασμένου Άρη με τον Ερμή που σας κυβερνά, στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της τρυφερότητας. Τώρα η καρδιά σας ανοίγει και έλκει κοντά σας περισσότερους ανθρώπους. Ακούστε τους προβληματισμούς τους και αξιολογήστε τις εμπειρίες τους, λειτουργώντας σας καθρέφτης για τα συναισθήματά τους. Ενίοτε, οι άλλοι ωφελούνται περισσότερο όταν «ξαλαφρώνουν» παρά αν τους παράσχετε συμβουλές!

Καρκίνος

Ευφυείς λύσεις για πολλά θέματα σας προσεγγίζουν, αγαπητοί Καρκίνοι! Να ευχαριστήσετε μια σύμπραξη καινοτομίας του ανατρεπτικού Άρη με τον διανοητικό Ερμή, στον επικοινωνιακό τομέα σας. Θα είναι αδύνατον να μην μοιραστείτε τις ενθουσιώδεις προτάσεις σας, καθώς μόνο «όποιος δεν τολμά, δεν κερδίζει». Ωστόσο, καλύτερα να μην ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας… Κρατήστε κάποια για αργότερα, ώστε να αποτελέσουν τον παράγοντα της έκπληξης!

Λέων

Το χρήμα μπορεί να κάνει άβολες κάποιες σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Αλλά μια αρμονική ευθυγράμμιση του ορμητικού Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή στην οικονομική σας ζώνη, ευνοεί να θίξετε κάποια θέματα. Αν συνήθως πληρώνετε περισσότερα απ’ όσα σας αναλογούν ή δεν χρεώνετε αρκετά τις υπηρεσίες σας, αλλάξτε το άμεσα. Συζητήστε χωρίς θυμό και με προδιάθεση για συμβιβασμούς, κάτι που θα εκτιμήσει η άλλη πλευρά!

Παρθένος

Δεν μπορείτε να κρύψετε τα ειλικρινή σας αισθήματα, αγαπητοί Παρθένοι… Φροντίζει γι’ αυτό μια σύνοδος του τολμηρού Άρη με τον εκφραστικό Ερμή που σας κυβερνά, στα δικά σας εδάφη! Είστε αρκετά διακριτικοί για να λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, για να ικανοποιείτε τις προσδοκίες τους. Αλλά τώρα μιλήστε χωρίς φίλτρα και χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας. Αν κάποιοι δεν εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σας, χαμογελάστε και συνεχίστε τον δρόμο σας… Θα νιώσετε πολύ καλύτερα εν καιρώ!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η κατανόηση είναι άριστη όταν δεν σας μετατρέπει σε «χαλάκι» των άλλων! Κανείς δεν μπορεί να πατά πάνω σας χωρίς την άδειά σας. Τώρα που ο πολεμιστής Άρης συμπράττει με τον εκφραστικό Ερμή στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας, υπερασπιστείτε τα όριά σας. Αν κάποιος κόλακας ή φίλος σε ανάγκη απαιτεί περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να παράσχετε, αρνηθείτε το αίτημα. Το πιστεύετε ή όχι, αυτή η απλή κίνηση μπορεί να περισώσει κάποιες σχέσεις σας!

Σκορπιός

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, αγαπητοί Σκορπιοί! Το υποστηρίζει μια συνάντηση του ζωηρού Άρη με τον εξωστρεφή Ερμή, στον κοινοτικό 11ο Οίκο σας. Είναι η στιγμή να απαρνηθείτε τις «χλιδάτες» συνήθειες και επαφές, να αναζητήσετε προσγειωμένους ομοϊδεάτες σας. Πολλοί θα χαρούν με την προσοχή που θα τους δώσετε, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ανέλπιστους συνεργάτες. Διευρύνετε τους κύκλους σας, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου!

Τοξότης

Οι στόχοι για την καριέρα σας πρωταγωνιστούν, αγαπητοί Τοξότες! Φροντίζει γι’ αυτό μια ευθυγράμμιση του διεκδικητικού Άρη με τον καινοτόμο Ερμή, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Είναι καιρός να ανορθώσετε τα εγχειρήματά σας, να κάνετε περισσότερη έρευνα για τον ανταγωνισμό. Ακόμα και οι προσωπικές διαπραγματεύσεις, απαιτούν να είστε πιο ξεκάθαροι και κάθετοι για τα ζητούμενά σας. Αντί να αναμένετε απαντήσεις, ενημερώστε ότι θα επικοινωνήσετε εσείς για τα όποια αιτήματά σας!

Αιγόκερως

Μην περιορίζετε τις περιπλανήσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι… Θα κερδίσετε περισσότερα με τις αυθόρμητες διαδρομές! Το διαβεβαιώνει μια ευθυγράμμιση του τολμηρού Άρη με τον ερευνητικό Ερμή, στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών. Αναζητήστε την τελευταία στιγμή θέση σε ένα στέκι που άνοιξε πρόσφατα, αλλάξτε τους δρόμους που ακολουθείτε συνήθως. Αφήστε χώρο και χρόνο στο πρόγραμμά σας για φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή κανονίστε ένα δείπνο για λίγους στο σπίτι σας!

Υδροχόος

Εκπροσωπείστε τον εαυτό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Θα είστε ο καλύτερος προωθητής σας, χάρη στη σύμπραξη του ορμητικού Άρη με τον εύγλωττο Ερμή. Είναι καιρός να δημοσιοποιήσετε όσα σας κάνουν περήφανους και ενθουσιώδεις. Μην υποκύψετε στις απαιτήσεις κανενός, αν χρειάζεται να συμβιβάσετε τα οράματά σας. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας: Αν πρέπει να επαναλάβετε ποια είναι τα όριά σας, να το κάνετε ξεκάθαρα αλλά με τρυφερότητα!

Ιχθύες

Οι συνεργασίες μπαίνουν στην εστίασή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Τις ευνοεί μια σύμπραξη του τολμηρού Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή, χρίζοντάς σας άρτιους μεσάζοντες. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι απόλυτα συμβατός ούτε με τους πιο έμπιστούς του. Το ότι ο καθένας έχει διαφορετική άποψη, κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα. Αυτό που τώρα πρέπει να διαχωρίσετε, είναι το αίτημα από την απαίτηση… Και μην ξεχνάτε ότι ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις!