Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, νιώθετε έτοιμοι να αξιοποιήσετε το γοητευτικό σας οπλοστάσιο! Βοηθά σε αυτό η Σελήνη στο ζώδιό σας που συναντά τον ζωηρό Δία. Ποτέ δεν σας σταματούν οι κρίσεις των τρίτων, γιατί να το κάνουν τώρα; Ανταλλάξτε απόψεις από τη θέση ισχύος που βρίσκεστε, όσο κι αν οι άλλοι πιέζονται… Αφήστε τη λάμψη σας να τους αγκαλιάσει, παίρνοντας ηχηρή θέση για όσα πραγματικά πιστεύετε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, όλοι μπορούν να κάνουν μια έρευνα στο διαδίκτυο… Αλλά απαιτείται ένας συνδυασμός ευστροφίας και προσοχής στη λεπτομέρεια, για να βρείτε τα στοιχεία που θα αποδώσουν! Γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει αν έχετε να παρουσιάσετε κάποια δεδομένα, με τη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης να συναντά τον Δία της ειλικρίνειας. Δεν σας αρκεί τίποτα επιφανειακό και πρέπει να στηρίξετε τα στοιχεία σας με αξιόπιστες πηγές!

Δίδυμοι

Η ομαδικότητα χρίζεται πρωταγωνιστής, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στη ζώνη σας των συνεργειών, συναντά τον Δία της εύνοιας στον επεκτατικό 9ο Οίκο σας. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και κάντε τις στρατηγικές προσεγγίσεις που θα τα υλοποιήσουν. Στο μεταξύ, φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις προσδοκίες σας από τους άλλους, όπως και τον τρόπο που θέλετε να συνεργαστείτε. Η παράλληλη πορεία προς την επιτυχία, θα σας φτάσει στη γραμμή τερματισμού!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αποφύγετε να δηλώσετε την άποψή σας για ένα αμφισβητούμενο θέμα! Καλό θα είναι να μην θίξετε ευαίσθητα θέματα, ειδικά αν δεν έχετε συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σας, να δίνετε χρόνο σε κάθε καινούργια έλξη. Την προειδοποίηση εκπέμπει μια συνάντηση της Σελήνης στον σοφιστικέ 10ο Οίκο σας, με τον Δία στον 8ο Οίκο σας της έρευνας. Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την έρευνά σας, η συμβολή σας θα δώσει στα πράγματα ανέλπιστα ευχάριστη τροπή!

Λέων

Είστε οι δυναμικοί υποκινητές, αγαπητοί Λέοντες! Το πάθος σας ξεχειλίζει, χάρη σε ένα εξάγωνο του επεκτατικού Δία από τον τομέα σας των σχέσεων με τη Σελήνη στον Κριό. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με το ταίρι σας ή έναν αγαπημένο φίλο, φροντίσετε περισσότερο την εμφάνισή σας και βγείτε για ένα εκλεπτυσμένο δείπνο ή απολαυστικά κοκτέιλ. Η ανάγκη σας για χαρά θα είναι μεταδοτική, γι’ αυτό ανοίξτε την καρδιά σας… Αυτή η στιγμή έχει τη δυναμική να σας μείνει αξέχαστη!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι επαφές σας μπορούν να γίνουν συγκρουσιακές… Ακόμα κι αν μιλήσετε μόνο για τον καιρό, οι άλλοι ίσως να σας φαντάζουν ελεγκτικοί ή κυριαρχικοί! Η Σελήνη στον εριστικό 8ο Οίκο σας, φορτίζεται από τον ειλικρινή Δία. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για να κάνετε έρευνες αυτόνομα, παρά να μετέχετε σε διαλόγους. Και δεν είναι αγένεια να το επιλέξετε, είναι θέμα αυτοσυντήρησης!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τολμήστε να μειώσετε τις άμυνές σας και να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο… Στο όνομα της αγάπης – ή έστω της λαγνείας! Η Σελήνη στον Κριό φωταγωγεί τον τομέα σας των συμπράξεων, λαμβάνοντας ώθηση από τον περιπετειώδη Δία. Όσο ρομαντική ιδιοσυγκρασία κι αν είστε, έχετε κι εσείς τις παθιασμένες στιγμές σας. Αυτή είναι η στιγμή να δοκιμάσετε ξανά με ένα άτομο που σας έλκει, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αρκεί να κάνετε την πρόταση και θα αρχίσετε το σαββατοκύριακο νωρίτερα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, εστιάστε στο σπιτικό σας! Το απαιτεί η Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της τάξης, που συναντά τον αποδοτικό Δία στον οικιακό τομέα σας. Γνωρίζετε τη σημασία ενός άρτιου περιβάλλοντος στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρου, γιατί δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε διαφορετικά. Ίσως τώρα θελήσετε να αλλάξετε διακόσμηση ή να αλλάξετε χρώμα σε τοίχους. Κάντε ό,τι θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για θαλπωρή και απόδοση!

Τοξότης

Χρειάζεται στρατηγική για να κάνετε «επιστρατεύσεις» για μια ιδέα σας, αγαπητοί Τοξότες! Καθώς η παθιασμένη Σελήνη συντονίζεται με τον επεκτατικό Δία που σας κυβερνά, ενδείκνυται να δείξετε ενθουσιασμό… Μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρει ο ζήλος και απομακρύνετε ή πιέσετε τους υπόλοιπους. Η καλύτερη τακτική είναι να θέσετε μια ποικιλία απόψεων και τα αφήσετε τους άλλους να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει!

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας λαμβάνουν εύνοια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της ασφάλειας, σχηματίζει εξάγωνο με τον ενθαρρυντικό Δία. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ίσως και να προσεγγίσετε άτομα με σχετική επιρροή σε διάφορα μέρη. Σε κάθε περίπτωση, τώρα η αισιοδοξία σας είναι τονωμένη και θα κάνετε καλύτερες οικονομικές επιλογές!

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τον προβολέα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η λαμπερή Σελήνη στον Κριό ευθυγραμμίζεται με τον Δία της εύνοιας στο ζώδιό σας. Φυσικά και σας αρέσει να προβάλλεστε, αρκεί τώρα να ξεπεράσετε το στάδιο της διασκέδασης… Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πνεύμα και τη γοητεία σας, για να κινητοποιήσετε άτομα; Δεν θα χρειαστεί κόπος για να πείσετε, αν έχετε ένα σημαντικό εγχείρημα στο μυαλό σας. Τα περισσότερα χέρια κάνουν πιο εύκολη κάθε δουλειά – κι εσείς λατρεύετε να δουλεύετε με μια «πολύχρωμη» ομάδα!

Ιχθύες

Αξιοποιήστε την πολύπλευρη διαίσθησή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα θα κερδίσετε σε κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και με άτομα που έχουν τα ίδια προσόντα με εσάς. Από το στήσιμο της μουσικής λίστας για μια συνάθροιση μέχρι μια τολμηρή επιλογή στην εμφάνισή σας, θα κάνετε εντύπωση χωρίς να κοπιάσετε. Μην ακούσετε όσους μιλήσουν περί «υπερβολής», το δικό σας αποτέλεσμα θα τους εντυπωσιάσει τελικά!