Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πώς είπατε; Αγαπητοί Κριοί, ο επικοινωνιακός Ερμής πορευόταν ανάδρομος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Γι’ αυτό κάποιες συζητήσεις σας και σχέδια για την τεχνολογία ή τα ταξίδια, πέρασαν δοκιμασίες και εντάσεις. Βέβαια, εσείς πάντα δυσκολεύεστε στο να εξωτερικεύετε όσα νιώθετε και σκέφτεστε. Από την άλλη πλευρά, ίσως αυτό το διάστημα να επανασυνδεθήκατε με έναν παλιό φίλο ή να εξομαλύνατε μια διαφωνία με ένα από τα αδέλφια σας. Πάντως τώρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα εξαλείψει κάθε παρεξήγηση ή ανάχωμα που εμπόδιζε τους στόχους σας. Θα νιώσετε ανακουφισμένοι που επανέρχεστε στην ομαλή ροή της καθημερινότητάς και που ξαναβρήκατε παλιούς φίλους!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ίσως τελευταία βγήκε από τη ζωή σας ό,τι αφορά τη συνεργασία και τους συμβιβασμούς! Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 29 Μαΐου, η σύμπνοια στις λεπτομέρειες αποτέλεσε δοκιμασία. Κάποια οικονομικά θέματα έμειναν σε εκκρεμότητα ή σας αιφνιδίασαν απρόβλεπτες δαπάνες. Τώρα που ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα ξαναβρείτε τη διαύγεια στις συζητήσεις και σε όσα αφορούν τα χρήματά σας. Όχι μόνο μπορείτε πλέον να προοδεύσετε, όσα έπονται θα εξελιχθούν πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

Δίδυμοι

Επαναλάβετε, παρακαλώ! Αγαπητοί Δίδυμοι, ο επικοινωνιακός Ερμής πορευόταν ανάδρομος στο ζώδιό σας. Γι’ αυτό δεν γίνονταν κατανοητά τα μηνύματά σας και ίσως να προέκυψαν κάποιες παρεξηγήσεις. Με τις διαπραγματεύσεις σας να έχουν βαλτώσει, ίσως και να νιώθετε αβέβαιοι για τη θέση που βρίσκεστε. Αλλά τώρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα απομακρυνθεί το χάος και θα αποκτήσετε σταθερή επαφή με το περιβάλλον σας. Η ανακούφιση που θα πάρετε από αυτό το «πράσινο φως» του σύμπαντος, θα βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα σχέδιά σας και την επιστροφή σας στην κοινωνικότητα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, νιώθατε σαν να περιπλανιόσαστε σε μια αίθουσα με καθρέφτες τελευταία; Ο Ερμής πορευόταν ανάδρομος από τις 29 Μαΐου, στον σουρεαλιστικό 12ο Οίκο σας! Αλλά τώρα μπορείτε να πάψετε να κυνηγάτε οφθαλμαπάτες, οι τοίχοι γύρω σας θα αρχίσουν να μετατρέπονται σε ανοικτές πόρτες. Εναπόκειται σ’ εσάς το αν θα τις διασχίσετε ή όχι, καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πάντως η ευφράδειά σας επιστρέφει και θα ενθουσιαστείτε με όσα έπονται!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν υπάρχει «εγώ» μέσα στις ομάδες! Αλλά θα το έχετε καταλάβει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, με τον Ερμή ανάδρομο στη ζώνη σας των συνεργασιών. Οι διαπροσωπικές δυναμικές υπήρξαν προβληματικές, όσο ταραχώδεις νιώθατε και μέσα σας. Αλλά τώρα μπορείτε να αναθαρρήσετε: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και επαναφέρει την αρμονία στη σκέψη σας, την καρδιά αλλά και τις ομάδες σας. Η πρώτη σας κίνηση θα είναι να επιστρατεύσετε τη διπλωματία, για να τονώσετε τη γαλήνη!

Παρθένος

Αποχαιρετίστε τη σύγχυση στην επαγγελματική σας ζώνη, αγαπητοί Παρθένοι! Από τις 29 Μαΐου που ο Ερμής ήταν ανάδρομος, υπήρξαν εργασιακοί δισταγμοί ή αναχαιτίσεις που ίσως επιβάρυναν και την ψυχολογία σας. Αλλά πλέον ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα κανάλια επικοινωνίας σας. Η παραγωγικότητά σας θα πάρει την ανιούσα, γι’ αυτό εστιάστε στη στόχευση όσων πραγματικά λαχταράτε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ήταν δύσκολο να διατηρήσετε την πίστη σας τον τελευταίο καιρό! Ο διανοητικός Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 29 Μαΐου στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, καθυστερώντας ή ακινητοποιώντας κάποια σχέδιά σας. Ακόμα και οι πιο διπλωματικές κινήσεις σας, φάνταζαν στους άλλους σαν χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αλλά τώρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και επαναφέρει τις προοπτικές σας. Ταξιδιωτικά και τεχνολογικά θέματα ξεκαθαρίζουν, άρα μπορείτε να αρχίσετε να συζητάτε το πρόγραμμα των διακοπών σας!

Σκορπιός

Απολαύστε αυτή τη γλυκιά ανακούφιση, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του διάρκειας τριών εβδομάδων, ξεκαθαρίζοντας τους τομείς σας των σχέσεων και της τεχνολογίας. Σας επηρέασε ιδιαίτερα αυτή η διαδρομή στους Διδύμους, που κυβερνούν τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας αλλά και της σαγήνης και των μυστικών. Τώρα θα σας προσεγγίσουν ουσιαστικές ευκαιρίες για επιτυχίες, τόσο σε παλιές όσο και σε νέες «συμπράξεις». Ακόμα και θέματα ζήλιας ή αμφιβολιών θα εξαλειφθούν – και θα ξέρετε αν θέλετε να μείνει ή όχι το πρώην ταίρι που εμφανίστηκε ξανά!

Τοξότης

Το «δύο» δεν ήταν τυχερό νούμερο για εσάς τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες! Οι σχέσεις συνάντησαν δυσκολίες από τις 29 Μαΐου που ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος σε αυτό τον τομέα σας. Αλλά τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και ανορθώνει κάθε τύπου συνέργεια. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε συμφωνίες. Θα αποτελέσει πραγματική ανακούφιση η εξομάλυνση της ατμόσφαιρας με τα άτομα που θέλετε πραγματικά να παραμείνουν κοντά σας!

Αιγόκερως

Καιρός να οργανωθείτε ξανά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τον Ερμή ανάδρομο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ήταν πραγματική δοκιμασία κάθε προσπάθειά σας για προσέγγιση. Αλλά τώρα ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα ξεκαθαρίσει κάθε χάος και αναστάτωση. Είναι καιρός να μειώσετε κι εσείς τις αντιστάσεις σας, για να τονώσετε τη σωματική και πνευματική σας ακμαιότητα. Οι βιταμίνες και κάθε υγιεινή επιλογή, θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα!

Υδροχόος

Υπήρξαν προβλήματα στην αγάπη σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο Ερμής πορευόταν ανάδρομος στους Διδύμους και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Μπορεί ένα πρώην ταίρι να ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία ή κάποιο παλιό δράμα να βγήκε ξανά στην επιφάνεια. Αν έχετε καταφέρει να μην εξαντληθείτε, θα χαρείτε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Θα νιώσετε να απαλλάσσεστε από δεσμά και πιέσεις. Είναι καιρός να ξαναβρείτε την αγάπη και τη σαγήνη σας!

Ιχθύες

Προσεγγίστε ξανά τους κοντινούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 29 Μαΐου, πιέζοντας τις ζώνες σας του φλερτ και της οικογένειας. Μπορεί να νιώθατε πιο επιφυλακτικοί ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων. Αλλά τώρα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και λειαίνει τις αιχμές σε σκάνδαλα και ίντριγκες στις σχέσεις σας. Μόλις γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις συμφιλίωσης, θα δείτε ότι όλα θα αποκτήσουν ξανά θετικό πρόσημο!