Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 
Το να ζήσετε δημιουργικά είναι αυτό που δεν έχετε κάνει σχεδόν ποτέ, ακόμα και αυτό που σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάσατε να κάνετε. Δεν είναι κακό να απασχολείστε με πρακτικά ζητήματα, όμως πρέπει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πραγματικότητας, βουτήξτε στον κόσμο και εκπλήξτε εντελώς τον εαυτό σας.

Ταύρος 
Δώστε προσοχή σε αυτό που παρατηρείτε κατά τη διάρκεια τυχόν διαφωνιών ή χρονοδιαγραμμάτων. Δεν θα είναι απλώς μια ταλαιπωρία. Θα δείτε ότι υπάρχουν ορισμένα ελαττώματα στο σύστημα οργάνωσής σας, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε και να .

Δίδυμοι 
Μπορεί να είστε λίγο πιο ειλικρινής με τον εαυτό σας για αυτό που πραγματικά χρειάζεστε σήμερα και μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε αυτή την κλήση. Δώστε προσοχή σε αυτό που φαίνεται να συμβαίνει τυχαία, διότι κάποια αιτία βρίσκεται πίσω του.

Καρκίνος 
Μικρές ανακαλύψεις μπορούν να σας διδάξουν πολλά. Παρατηρώντας τον εαυτό σας σε φαινομενικά στιγμές ρουτίνας μπορεί να αποκαλύψει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, και να σας κατευθύνει σε ένα μονοπάτι της επούλωσης και αφύπνισης. Να είστε προσεκτικοί τις επόμενες μέρες …

Λέων 
Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα της εσωτερικής σας πραγματικότητας. Τα είδη των αλλαγών, των ευκαιριών και των εξελίξεων που πλησιάζουν σας καλούν να είστε βαθιά συνειδητοποιημένοι και συντονισμένοι στις πιο ιδιωτικές σας σκέψεις. Αποφύγετε περισπασμούς.

Παρθένος 
Εάν ένας στενός συνεργάτης λέει ή κάνει κάτι που φαίνεται να διαταράσσει τη ροή σας ή την αυτοπεποίθησή σας, πάρτε πρωτοβουλίες. Υπάρχει μια σημαντική επένδυση, ακόμα και αν το ανακαλύπτετε με ενοχλητικό τρόπο. Κάποιος μπορεί να έχει δίκιο για κάτι που δεν καταλαβαίνετε …

Ζυγός
Όταν συντονίζετε άλλους, πρέπει να είστε ευαίσθητοι σε όλες τις απόψεις, ιδιαίτερα εκείνες με τις οποίες δεν συμφωνείτε. Εκείνοι που είναι ενοχλητικοί ή ευέξαπτοι μπορεί να είναι ισχυροί αγγελιοφόροι και πρέπει να τους διαχειριστείτε, καθώς θα επωφεληθείτε από την ακρόαση των ιδεών τους.

Σκορπιός 
Αν συντονίσετε τα συναισθήματά σας σήμερα, θα κάνετε μια ανακάλυψη που είναι απροσπέλαστη μέσω μίας συνηθισμένης συνομιλίας ή ακόμα και λογικής. Εάν αισθάνεστε λίγο εκτός της συνειδητοποίησης για κάτι, μπορεί να βρείτε ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε μία χρήσιμη ιδέα.

Τοξότης
Έχετε μεγάλα σχέδια, αν και θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες ενός συνεργάτη ή ενός εραστή. Αυτό δεν σημαίνει αλλοίωση του συνολικού σας σχεδίου, αν και αυτό σημαίνει να ακούτε και να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες κάποιου που σας ενδιαφέρει και μπορεί να εξαρτάται από εσάς.

Αιγόκερως 
Εάν η συνομιλία με έναν συνεργάτη σας παίρνει μια απροσδόκητη στροφή, πηγαίνετε με τη ροή. Μια αναστάτωση ή κούνημα θα μπορούσε να είναι το πράγμα που χρειάζεστε για να φέρετε τη συζήτηση σε ένα απόλυτα ειλικρινές επίπεδο. Αυτό μετρά διπλάσιο όταν πρόκειται για κάποια επένδυση.

Υδροχόος
Ορισμένες από τις πιο σημαντικές σχέσεις σας αφορούν τη δουλειά που κάνετε. Οι άνθρωποι τείνουν να βάζουν τις σχέσεις αυτές στη δεύτερη θέση στις ρομαντικές τους συμμετοχές, αν και για εσάς, είναι εξίσου ζωτικής σημασίας. Έχετε την τάση να ενδιαφέρεστε βαθιά για τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σας.

Ιχθείς 
Αν έχετε μια αυθόρμητη ιδέα είτε για δημιουργικό έργο είτε για οικονομικό ελιγμό, είναι ίσως το σωστό. Θα θελήσετε πρώτα να την δοκιμάσετε και να την αναπτύξετε σε κάτι πιο εξελιγμένο. Ωστόσο, ο σπόρος στον πυρήνα θα παραμείνει ουσιαστικά ο ίδιος.