Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κοιτάξτε πιο δημιουργικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Κριοί! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, της δουλειάς και της πρακτικής πολυτέλειας. Τώρα μπορείτε να προσφέρετε λίγες απολαύσεις στον εαυτό σας, χωρίς πίεση και με περισσότερη έμπνευση. Αξιοποιήστε τα χρήματά σας σε εταιρίες με περιβαλλοντική ηθική ή σε τοπικές επιχειρήσεις που πλήγηκαν από την πανδημία. Επίσης, η ανανέωση των επαγγελματικών διαδικτυακών προφίλ σας μπορεί θα φέρει ανέλπιστες προσφορές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Ταύρος

Υποδεχθείτε την καινούργια αστρολογική χρονιά σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανανεώνει τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Είναι καιρός να μην εμμένετε στις δυσχέρειες, να υιοθετήσετε το σκεπτικό του «τι έχω να μάθω από αυτές». Κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν τώρα ή να πάψετε να απασχολήστε με ένα συγκεκριμένο σημείο τριβής. Φτιάξτε μια λίστα επιθυμιών, τολμώντας να γίνετε και «άπληστοι»: Τι θα θέλατε να παράσχετε στον εαυτό σας τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακόμα κι αν δεν είναι πρακτικό; Επίσης, στήστε ένα εξάμηνο πλάνο στόχων. Μπορεί να υλοποιηθεί επικά μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, που αναμένεται η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας!

Δίδυμοι

Κάντε μια παύση και πάρτε βαθιές ανάσες, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο φορτίζει τον 12ο Οίκο σας της ίασης και των λήξεων. Τιμήστε τις μεταβάσεις στη ζωή σας, ενίοτε το κλείσιμο μιας πόρτας σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας άλλης. Απελευθερωθείτε από κάθε ξεπερασμένη κατάσταση και καλωσορίστε νέες περιπέτειες και εμπειρίες… Ακόμα αν χρειαστούν λίγο χρόνο για να αποκαλυφθούν πλήρως. Αν χρειάζεστε περισσότερη ισορροπία, είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε τον διαλογισμό ή γιόγκα. Αναζητήστε στο διαδίκτυο τις διαδικασίες που μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και στο σαλόνι σας!

Καρκίνος

Διευρύνετε τους ανθρωπιστικούς σας ορίζοντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον 11ο Οίκο σας, ενεργοποιώντας σας να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί μια καινοτόμα ιδέα σας να υποστηρίξει ή να ανοικοδομήσει την κοινότητά σας. Σε επίπεδο καριέρας, μια σύμπραξη μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ομαδικές δράσεις. Μιας και ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, ανανεώστε τον εξοπλισμό σας. Αναβαθμίστε συσκευές και εφαρμογές ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και κερδοφόρα!

Λέων

Στραφείτε στις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Λέοντες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάζει στον 10ο Οίκο σας της καριέρας και της δόμησης. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν αποκλείονται πολλές δελεαστικές προσφορές και ευκαιρίες, που θα φέρουν σταθερότητα στα έσοδά σας. Τα βήματά σας πρέπει να είναι αργά και σταθερά, μιας και θα εξελιχθούν σε έκταση έξι μηνών. Και καθώς θα ανεβαίνετε την κλίμακα της επιτυχίας, φροντίστε να συμπράττετε με ισχυρούς παίκτες στον τομέα σας!

Παρθένος

Μην αντισταθείτε στη παρόρμηση για περιπλανήσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο πυροδοτεί τον ταξιδιωτικό 9ο Οίκο σας, ακόμα κι αν αποτελούν πρόκληση οι μετακινήσεις επί του παρόντος. Μπορείτε να τις κάνετε από την οθόνη σας με άτομα από όλο τον κόσμο, είτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Δείτε ευρωπαϊκές ταινίες, δοκιμάστε συνταγές από άγνωστα μέρη τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με την αισιοδοξία σας να αναπτερώνεται, τολμήστε να οραματιστείτε όσα θα υλοποιήσετε με την επιστροφή στην κανονικότητα!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω, αγαπητοί Ζυγοί; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο κεντρίζει τον αλχημιστή 8ο Οίκο σας, ώστε να μετατρέψετε επίπονες καταστάσεις σε ατόφιο χρυσάφι! Αν και τίποτα δεν γίνεται εν μία νυκτί, μπορείτε να έχετε απτά αποτελέσματα μέχρι τις 19 Νοεμβρίου με την αντίστοιχη Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Δώστε έμφαση σε μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους, σε επενδύσεις και συμπράξεις. Ίσως εντοπίσετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, αρκεί να είστε ρεαλιστές με τον προϋπολογισμό σας. Ρισκάρετε, χωρίς να τον διακινδυνεύσετε!

Σκορπιός

Οι συμπράξεις αποκτούν μαγική διάσταση, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, μπορεί να σας φτάσει μακριά τους επόμενους έξι μήνες… Γι’ αυτό σε επαγγελματικό ή ρομαντικό επίπεδο, μην αναζητάτε μόνο ομοϊδεάτες σας. Μια συμπληρωματική προσωπικότητα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε περισσότερη φροντίδα στη σχέση σας για να την ενδυναμώσετε. Σε κάθε περίπτωση, μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα… Πρέπει να γίνετε καλύτεροι ακροατές και πιο ευαίσθητοι, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Τοξότης

Ετοιμάστε τη φόρμα γυμναστικής σας, αγαπητοί Τοξότες… Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο πυροδοτεί τον 6ο Οίκο σας – και μια αποστολή για την ευημερία σας! Είναι το έναυσμα για να επιστρέψετε στις υγιείς επιλογές και τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Ισορροπήστε με καινούργιες πρακτικές που δεν θα σας αγχώνουν, με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Θα γίνουν συνήθειες που θα ευεργετήσουν τη ζωή σας μακροπρόθεσμα!

Αιγόκερως

Το ρομάντζο σας συνεπαίρνει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας του πάθους, της έκφρασης και της γονιμότητας. Κατασταλάξτε στα προσωπικά σας ζητούμενα και θα τα δείτε να εισρέουν τους επόμενους έξι μήνες. Δεν αποκλείεται μια πρόταση, μια εγκυμοσύνη ή μια «γόνιμη» ιδέα με πολλές προοπτικές. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί οι φίλοι να σας προτείνουν άτομα που θα προσεγγίσετε μέσω διαδικτύου. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος είναι ιδανική για να αναζωπυρώστε τη σχέση σας με περισσότερη ποικιλία!

Υδροχόος

Τα θέματα του σπιτιού απαιτούν την προσοχή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίσει τον 4ο Οίκο σας της οικογένειας και των ριζών. Ανοίξτε μια καινούργια σελίδα στη σχέση με ένα αγαπημένο άτομο, περάστε ποιοτικό χρόνο με γυναίκες συγγενείς. Ίσως και να αποζητήσετε εσείς περισσότερη «μητρική» ενέργεια, γι’ αυτό δώστε σημασία στην προσωπική σας φροντίδα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να εμπνεύσει και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Φορέστε τη φόρμα εργασίας και ανανεώστε τους χώρους σας… Ή κρεμάστε το καλοκαιρινό σας καπέλο κάπου αλλού!

Ιχθύες

Στήστε τα μικρόφωνα, αγαπητοί Ιχθύες! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και οξύνει τα ταλέντα σας. Αν θέλετε να περάσετε μηνύματα ή να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αξιοποιήστε τη συγκυρία. Γράψτε, αναρτήστε, γνωστοποιήστε τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό. Για το επόμενο εξάμηνο θα ανακαλύπτετε νέα πεδία ψυχαγωγίας, έκφρασης και δράσεων. Αν σκεφτόσασταν ένα τοπικό επαγγελματικό εγχείρημα, στήστε το πλάνο σας και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό!