Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πορευτείτε δυναμικά στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη να φορτίζει το ζώδιό σας, εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και μην περιμένετε κανέναν να σας φτάσει. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν κατανοούν το όραμά σας τώρα, θα το αντιληφθούν όταν τους δείξετε το τελικό προϊόν. Γι’ αυτό απομακρύνετε κάθε είδους περισπασμό και κλείστε την «κάλπη» των απόψεων τρίτων!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην χρυσώνετε τα αισθήματά σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον! Με τη Σελήνη στον διαλλακτικό Κριό και τον 12ο Οίκο σας των ορίων, μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε δύσκολη συζήτηση. Πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, πριν προκαλέσουν εντάσεις και πληγωθούν άνθρωποι.. Η διπλωματική προσέγγισή σας θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή. Έτσι θα κατευνάσετε και θα εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα!

Δίδυμοι

Η ομαδική δουλειά θα κλείσει την εβδομάδα σας με θετικά αποτελέσματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη από τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Παρά την ορμή σας να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματα ή τα ζητούμενά σας, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να έχει επιβεβαιωθεί κάθε λεπτομέρεια. Δεν θέλετε να εκτροχιάσετε κάποια συμφωνία όσο είναι σε επεξεργασία. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα νιώσετε ευγνώμονες που φανήκατε συνετοί!

Καρκίνος

Επενδύστε λίγο κόπο επιπλέον στα εργασιακά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στη ζώνη σας της καριέρας, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή επαναρρυθμίσεις στη συνολική εικόνα. Ίσως τα φιλόδοξα σχέδιά σας να γίνουν πιο αποδοτικά αν τα χωρίσετε σε μικρότερα και διαχειρίσιμα βήματα. Στήστε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να καθαρίσει η σκέψη σας… Και μέσα στο σαββατοκύριακο ετοιμάστε τις κινήσεις σας για τη Δευτέρα!

Λέων

Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσή σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, εμπνέει ακόμα και για να πάρετε ρίσκα για τα όνειρά σας. Σπάστε τα όρια που έχετε θέσει στον εαυτό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορείτε να μεταμορφώσετε άρδην τη ζωή σας με λίγες επιδέξιες αλλαγές. Και μετά τις εργασιακές ώρες, δραπετεύστε για λίγο για να καθαρίσει η σκέψη σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι πιθανό να σας παραπλανεί κάποιος για ένα καίριο θέμα; Διερευνήστε το, τώρα που η Σελήνη είναι στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας των μυστικών! Και αν ανακαλύψετε ότι κάποιος σας εξαπατά, μην ανοίξετε έναν αχρείαστο πόλεμο… Αντιμετωπίστε το εν λόγω άτομο ήρεμα, δείξτε τις αποδείξεις και ακούστε τη δική του εκδοχή. Το οφείλετε στον εαυτό σας να είστε ανοικτόμυαλοι, γιατί ενδέχεται να υπάρχουν σημεία που δεν γνωρίζετε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχασε την αρμονία της μια σημαντική σχέση σας; Έχετε το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις, με τη Σελήνη στον Κριό να ισορροπεί τον συνεργατικό τομέα σας! Εντοπίστε την αιτία της διαφωνίας και εστιάστε στην επίλυσή της. Σκεφτείτε υπό ποιες συνθήκες προέκυψε το πρόβλημα, χειριστείτε όλες τις πτυχές του με λεπτότητα. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, ένας συμβιβασμός θα λειτουργήσει για όλες τις πλευρές… Αλλά μην αποδεχθείτε λιγότερα απ’ όσα αξίζετε!

Σκορπιός

Δώστε μία τελευταία ώθηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Το απαιτεί η Σελήνη στον ορμητικό Κριό και τον παραγωγικό 6ο Οίκο σας. Γιατί να αφήσετε εκκρεμότητες, που θα σας προβληματίζουν όλο το σαββατοκύριακο; Μπορείτε να τις κλείσετε με ευέλικτες κινήσεις, όπως να θέσετε προτεραιότητες και να τις ακολουθήσετε πιστά. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να σας επιστραφούν κάποιες χάρες όπου χρειαστείτε ενίσχυση!

Τοξότης

Πάρτε ένα ελεγχόμενο ρίσκο, αγαπητοί Τοξότες! Αν το κάνετε με πάθος θα αποδώσει, με τη Σελήνη να ευνοεί την έξοδο από τη ζώνη άνεσής σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μελετήσετε ενδελεχώς τα στοιχεία πριν κάνετε την κίνησή σας… Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός σας, πρέπει να έχετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Υπολογίστε κόστη και εργασία που απαιτείται, τον διαθέσιμο χρόνο σας από άλλες υποχρεώσεις. Μπορείτε να βάλετε πρακτική μαγεία στα εγχειρήματά σας, σε σημείο να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Αιγόκερως

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται άμεσα εξισορρόπηση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορεί να πρέπει να απομακρυνθείτε για λίγο από ένα αγαπημένο άτομο, καθώς η Σελήνη πυροδοτεί τον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας. Δεν χρειάζεται να γίνετε επιθετικοί με όποιον πιέζει τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο, η διπλωματική έκθεση των ορίων σας θα αποτρέψει τα δράματα. Και μην αποφεύγετε τους άλλους, ειδικά αν θέλετε να επιστρέψουν οι σχέσεις σας στην αρμονία… Είναι καιρός να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε την ατμόσφαιρα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι παράξενο – με καθόλου ευχάριστο τρόπο: Μπορεί να βράζετε μέσα σας από θυμό, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε! Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας να φαίνεστε ψύχραιμοι και συγκροτημένοι, ακόμα κι όταν δεν είστε. Ίσως επειδή προτιμάτε να είστε το «μάτι» του κυκλώνα, αντί για την καταιγίδα καθ’ αυτή. Όποιο δράμα κι αν σας προβληματίζει, η Σελήνη στην επικοινωνιακή ζώνη σας ευνοεί τη συζήτηση. Η επούλωση είναι πιο εύκολη απ’ όσο φαντάζετε, αρκεί να μιλήσετε όσο έχετε λίγη αυτοσυγκράτηση ακόμη!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην περιφέρετε την πιστωτική σας κάρτα αλόγιστα! Η Σελήνη στον Κριό φωτίζει τις διορθωτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στα οικονομικά σας, με την απαίτηση να γίνετε πιο συντηρητικοί. Είναι η ιδανική στιγμή για μια ρεαλιστική επιθεώρηση και δημιουργικές δράσεις. Βρείτε μια δεύτερη απασχόληση, εισπράξτε χρήματα που σας χρωστούν. Και όταν ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας, αλλάξτε τις συνήθειές σας στις δαπάνες!