Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Η ομαδικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Κριοί! Μια αίσια συνάντηση της Σελήνης με τον ανοικτόμυαλο Δία, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας – από μια εργασιακή θέση μέχρι μια ψυχαγωγία – και γνωστοποιήστε τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πληθώρα προτάσεων και εισηγήσεων. Στο μεταξύ, φροντίστε να προωθήσετε και όσα προσφέρετε εσείς για να αρχίσουν να εισρέουν δηλώσεις ενδιαφέροντος!

Ταύρος

Αξιοποιήστε τον χρόνο σας από νωρίς, αγαπητοί Ταύροι! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, κεντρίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Αναμένεται να σας ανοίξουν πόρτες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αρκεί να μην περιμένετε να έρθει η ευκαιρία να σας βρει… Κάντε προσεγγίσεις με άτομα που έχουν επιρροή, το πιο πιθανό είναι να πάρετε θετικές απαντήσεις – ακόμα και με μια μικρή καθυστέρηση. Όταν σέβεστε και αξιοποιείτε τις διεργασίες λήψης αποφάσεων, είναι πιο εύκολο να βρείτε κερδισμένοι!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή είναι η στιγμή του «τώρα ή ποτέ» για εσάς! Η Σελήνη και ο γενναιόδωρος Δίας συναντώνται στον 9ο Οίκο της επέκτασης. Όλος ο κόσμος γίνεται η δική σας αρένα – ακόμα κι αν οι επαφές είναι διαδικτυακές. Οι προσεγγίσεις ατόμων σε διάφορα μέρη του πλανήτη, θα διευρύνουν την οπτική σας και θα επανεξετάσετε κάποιες καίριες πεποιθήσεις σας. Παράλληλα, αυτή η σύμπραξη μπορεί να σας κάνει ριψοκίνδυνους… Γι’ αυτό βγάλτε τα ρόδινα γυαλιά, ώστε να αποφύγετε τις παγίδες!

Καρκίνος

Οι συνέργειες μπορούν να αποδειχθούν το κλειδί για τα κέρδη σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη συναντά τον αποδοτικό Δία στον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων. Σκεφτείτε πόσο θα επωφεληθείτε, αν ενώσετε ικανότητες και πηγές με άλλους. Αρχίστε να γνωστοποιείτε τα τωρινά σας εγχειρήματα ή τα επόμενα που επεξεργάζεστε. Ακόμα κι αν σπαταλήσετε κάποιο χρόνο τώρα, θα σας αποφέρει κέρδη μακροπρόθεσμα… Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα!

Λέων

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη και ο ρεαλιστής Δίας συμπράττουν στον τομέα σας των σχέσεων και απαιτούν ειλικρίνεια. Είναι η στιγμή να εκφράσετε όσα νιώθετε ή σκέφτεστε, για να φτάσετε στη βαθιά κατανόηση. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο στον έρωτα. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση μιλώντας για όσα κρατάτε μέσα σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να συνδεθείτε με ένα άτομο από διαφορετική κουλτούρα ή υπόβαθρο. Παραμείνετε δεκτικοί και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο υγιής τρόπος ζωής δεν πρέπει να είναι επίπονος και δυσάρεστος! Μπορείτε να τον μετατρέψετε σε μια ευχάριστη περιπέτεια, χάρη στην επεκτατική συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στον τομέα σας της ευημερίας. Αυτή θα σας κινητοποιήσει να δημιουργήσετε ευχάριστες συνήθειες: Αναζητήστε διαφορετικές κουζίνες στο διαδίκτυο, πειραματιστείτε με μπαχαρικά και υπερτροφές, εγγραφείτε σε σχετικά εργαστήρια. Αυτή η ατμόσφαιρα «ροής» θα σας ωθήσει να αποβάλετε και την ακαταστασία από τους χώρους σας. Μόνο μην το παρακάνετε, γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να σας φτάσει ασυναίσθητα στην εξουθένωση!

Ζυγός

Δώστε στα συναισθήματά σας χώρο να αναπνεύσουν, αγαπητοί Ζυγοί! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον εκφραστικό Δία στον 5ο Οίκο σας της εξωστρέφειας, απαιτεί διαφάνεια. Δεν αποκλείεται να σας σαρώσουν τα αισθήματα – αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή τους. Να θυμάστε ότι όταν όλα αποκαλύπτονται, δεν έχετε πλέον να προσποιείστε για τίποτα. Μιας και αυτός είναι επίσης ο Οίκος του ρομάντζου, σίγουρα θα νιώσετε τις δονήσεις του φλερτ. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ετοιμάστε μια ιδιαίτερη βραδιά με το ταίρι σας… Θα είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για να κάνετε κάποιες απαραίτητες συζητήσεις!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μήπως το παρακάνετε με την «πολυγνωσία» σας; Είναι καλύτερα να αφήνετε τους ανθρώπους να κάνουν τις δικές τους επιλογές, ειδικά στους κόλπους της οικογένειας. Επειδή θέλετε το καλύτερο για τους αγαπημένους σας, ίσως δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τη συμβουλευτική τάση σας… Αλλά μια σύμπραξη της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία, απαιτεί να ακούτε και να κάνετε ερωτήσεις. Όσο καλύτεροι ακροατές είστε, τόσο περισσότερα θα μάθετε για τα άτομα που νοιάζεστε!

Τοξότης

Βγάλτε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συναντά τον εκφραστικό Δία στον επικοινωνιακό σας τομέα, ζητώντας να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Παραμερίστε την υπερβολική διπλωματία ή την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς υπονοούμενα. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα εκτιμήσουν την αλήθεια σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αλήθεια θα σας απελευθερώσει!

Αιγόκερως

Η Θέα Τύχη είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη συναντά τον Δία στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Δεν αποκλείεται να εντοπίσετε νέες πορείες για τα εγχειρήματα που ονειρεύεστε. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για να προσεγγίσετε μέσω διαδικτύου, άτομα με προοπτικές σε διάφορα μέρη. Μην χάσετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, ακόμα κι αν οι υγειονομικοί κανόνες είναι περιοριστικοί τώρα… Το θέμα είναι να λάβετε την προσφορά και την υλοποιείτε αργότερα. Παράλληλα, προσέξτε τις δαπάνες σας αν αυτή η ενέργεια σας κάνει παρορμητικούς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια καινούργια πρόκληση! Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στο ζώδιό σας, που συναντά τον επεκτατικό Δία και σας στρέφουν στα ρίσκα. Αλλά τώρα πρέπει να παραμερίσετε το μυστήριο, για να μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματά σας στις προσεγγίσεις σας. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Αφήστε τη λάμψη σας να αναδυθεί, η ανθρώπινη πτυχή σας θα κερδίσει πιο γρήγορα την εμπιστοσύνη των άλλων!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, λένε ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε οι άριστοι! Το σύμπαν τάσσεται στο πλευρό σας, αρκεί να του παραδοθείτε και να αντιληφθείτε τις προθέσεις του. Η Σελήνη συναντά τον Δία της προσωπικής ωρίμανσης στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Είναι καιρός να παραμερίσετε το πείσμα και να ανοίξετε τα αφτιά και την καρδιά σας: Παραμείνετε δεκτικοί στη μαγεία του άγνωστου!