Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προτιμήστε να τελειοποιήσετε την τεχνική σας στην παρατήρηση! Με τη Σελήνη στους αναποφάσιστους Διδύμους, δεν χρειάζεται να βιαστείτε για να δώσετε οριστικές απαντήσεις. Μην πιεστείτε να αναλάβετε κάτι, που ακόμη δεν ξέρετε αν θέλετε να δεσμευτείτε. Πριν βάλετε υπογραφές ή συμπληρώσετε τις ανάλογες αιτήσεις, κάντε μια πιο ενδελεχή εξέταση των λεπτομερειών. Αυτή η γνώση μπορεί να σας υποδείξει και άλλες πιθανότητες. Και ίσως βρείτε κάτι που πραγματικά να λαχταράτε να μετάσχετε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, πάρτε θέση στη γραμμή σχεδιασμού! Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας, η παραγωγικότητά σας παίρνει την ανιούσα. Αλλά όσο έτοιμοι κι αν νιώθετε για τα επόμενα βήματα, πρώτα χρειάζεστε μια λίστα προτεραιοτήτων. Η καταγραφή των εκκρεμοτήτων θα ελαχιστοποιήσει κάθε πιθανό ανασταλτικό παράγοντα. Και όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι καιρός να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε… Κλείστε τις ηλεκτρονικές συσκευές όταν είστε μαζί, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο μπορούν να περιμένουν!

Δίδυμοι

Η λάμψη σας γίνεται πιο έντονη, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη μπαίνει στα δικά σας εδάφη και απαιτεί να επιδείξετε τη μεγαλοπρέπειά σας. Να είστε τολμηροί όταν εκθέτετε τις απόψεις σας, δικαιούστε ακόμα και να υπερβάλετε κάπως. Ένας ηγετικός ρόλος θα σας δελεάσει – και αν σας λείπουν γνώσεις ή εμπειρία, αρχίστε και θα μαθαίνετε καθ’ οδόν. Με τη στήριξη των πιστών συμμάχων σας, μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι στη φύση σας να είστε υποστηρικτικοί… Να προσφέρετε έναν συμπονετικό ώμο και να είστε καλοί ακροατές! Αυτή η στάση σας ευνοεί και τη φήμη σας, τόσο στους φιλικούς όσο και τους συνεργατικούς κύκλους σας. Αφήστε την ευαισθησία σας να εκδηλωθεί, αρκεί να διατηρείτε συνειδητά τα απαιτούμενα όρια. Πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους, όχι να τους αποδυναμώνετε με την εμπλοκή σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν είστε άτομα που υποχωρούν για χάρη του συνόλου! Αν πιστεύετε κάτι, θα το εκφράσετε ακόμα κι αν αντιτίθεται στις θέσεις των άλλων. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της τεχνολογίας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται το πιο αποδοτικό εργαλείο για να γνωστοποιήσετε όσα θέλετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι την κυκλοθυμική πτυχή σας: Όσο δικαιολογημένη κι αν είναι μια έξαψή σας, μην χάσετε το κοινό σας από τις παθιασμένες διατριβές σας… Η ήρεμη παράθεση των πραγματικών στοιχείων θα διευρύνει το πιστό κοινό σας!

Παρθένος

Ακόμα και η πιο φιλόδοξη διαδρομή ξεκινά με ένα πρώτο βήμα… Και τώρα μπορείτε να κάνετε πραγματικά άλματα, αγαπητοί Παρθένοι! Χάρη στη Σελήνη στους Διδύμους και τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας, είστε πιο ορμητικοί απ’ όσο συνήθως. Αλλά αν νιώθετε να εστιάζετε στην επιτυχία και μόνο, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί… Μην πατάτε πάνω σε άλλους για να ανελιχθείτε, αναζητήστε τρόπους να συνεργαστείτε. Αυτή η επιλογή θα διασφαλίσει ότι θα έχετε συμμάχους καθώς οδεύετε προς την κορυφή!

Ζυγός

Η ειλικρίνεια είναι η μόνη επιλογή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Την επιβάλλει η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της αλήθειας, με την επισήμανση να «λειάνετε» λίγο τις γωνίες της. Επιστρατεύσετε την απαράμιλλη διπλωματία σας για όσα θέλετε να πείτε, ώστε να μην θίξετε κανέναν. Μην παραμερίσετε κανένα θέμα που απαιτεί προσοχή, απλώς αλλάξτε κάποιες συγκυρίες για να έλξετε περισσότερους συμμάχους. Οι διάλογοί σας θα είναι εποικοδομητικοί, όσο εστιάζουν στην εύρεση λύσεων και όχι στην αναπαραγωγή των προβλημάτων!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η γοητεία σας λαμβάνει επιπλέον ώθηση! Με τη Σελήνη στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, η διαίσθησή σας οξύνεται: Μην αμφισβητείτε τις ερωτικές δονήσεις που λαμβάνετε από ένα ιδιαίτερο άτομο, χωρίς να σας υποχρεώνει κάτι να προχωρήσετε. Σταθμίστε τη χημεία αλλά μην δεσμευτείτε… Η διατήρηση των υγιών αποστάσεων θα διασφαλίσει τα άλματα που μπορούν να γίνουν παρασκηνιακά!

Τοξότης

Σκεφτείτε τα πάντα εις διπλούν, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη φωταγωγεί τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων και σας συντονίζει με πιθανές αποδοτικές συνεργασίες. Για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, τώρα ενεργοποιείται ο νόμος της έλξης των αντιθέτων… Ένα άτομο εντελώς αντίθετο από εσάς, μπορεί τελικά να συμπληρώσει τα ταλέντα σας. Φροντίστε περισσότερο την ενδυνάμωση των σχέσεών σας, ρωτήστε τους ανθρώπους σας αν θέλουν κάτι παραπάνω από εσάς. Να κάνετε και υποχωρήσεις για να τους ευχαριστήσετε, αν αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάθε εικόνα γίνεται συνολική μόνο όταν έχετε όλα τα κομμάτια της! Γι’ αυτό η Σελήνη στον 6ο Οίκο σας των λεπτομερειών, απαιτεί να εμπλακείτε περισσότερο στις διεργασίες της καθημερινότητας. Η επίγνωση για όλους τους τομείς, θα σας κάνει καλύτερο μέλος μιας παραγωγικής ομάδας. Και θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας σηκώνοντας τα μανίκια μαζί τους. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του να δίνετε το καλό παράδειγμα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά! Η Σελήνη στους Διδύμους φορτίζει τον 5ο Οίκο σας του δράματος, γι’ αυτό θα γίνετε κάπως πιο υπερβολικοί… Γι’ αυτό αποφύγετε να σας παρασύρουν τα προβλήματα των άλλων. Αντί να περιφέρεστε σαν να διαχειρίζεστε κρίσεις, επιλέξτε να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με λίγο επιπλέον χιούμορ. Όταν βρίσκετε την εύθυμη πλευρά των πραγμάτων, ενεργοποιείτε την ενέργειά τους και βλέπετε τις πιο καινοτόμες λύσεις!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε ευαίσθητοι σαν «σφουγγάρια» στην ενέργεια που σας περιβάλλει! Με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα απορροφάτε τις δονήσεις όπου βρεθείτε… Γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να αποφύγετε την πολυκοσμία και να αποτραβηχτείτε στην ηρεμία σας. Θα μειώσετε το άγχος αν καταναλώσετε λιγότερη καφεΐνη και ζάχαρη, κάντε υγιείς επιλογές που θα σας εξισορροπήσουν. Να θυμάστε ότι είστε αυτά που τρώτε!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. …

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κριός  Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε ευκαιρίες παντού. Υπάρχουν όμως πολλοί …