Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, δεν είστε ιδιοσυγκρασίες που σας απασχολεί η γνώμη των άλλων για εσάς! Αλλά μπορεί ένα άτομο που σέβεστε και εκτιμάτε τις θέσεις του, να σας κάνει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Αντί να πληγεί η αυτοπεποίθησή σας, δράστε προνοητικά και εκφράστε τα αισθήματά σας. Μπορεί απλώς να παρεξηγήσατε τον τρόπο που εκφράστηκε ή την κριτική του. Αν πραγματικά υπάρχει ένταση ανάμεσά σας, τουλάχιστον γνωρίζετε πλέον πού βαδίζετε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ενίοτε δεν μπορείτε να εκφράσετε λεκτικά την ένταση των συναισθημάτων σας… Αλλά μια συνάντηση της Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή, θα βοηθήσει να καλύψετε το χάσμα! Αν αποφεύγετε να μιλήσετε ανοικτά για να μην πληγώσετε τους άλλους, ίσως πρέπει να σκεφτείτε ξανά τα κίνητρά σας:

Μήπως φοβάστε ότι θα πάψετε να είστε συμπαθείς; Ξεπεράστε το, όσοι σας αγαπούν σας δέχονται όπως είστε. Αν αποζητάτε συμβουλές, στραφείτε σε φίλους που εμπιστεύεστε. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, ίσως βρίσκεται μόλις ένα μήνυμα μακριά!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ποτέ δεν επιλέγετε τα ημίμετρα… Ούτε στη δουλειά ούτε για τα αισθήματά σας! Και τώρα θα συντονιστείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή. Όμως όσο έτοιμοι και αν νιώθετε ακόμα και για το «αλήθεια ή τόλμη», ίσως η άλλη πλευρά να μην είναι σε φάση να μοιραστεί τα πάντα. Γι’ αυτό να την προσεγγίσετε διακριτικά και αρχίζοντας με μια δική σας ειλικρινή αποκάλυψη, για να εξελίξετε αυτή τη σχέση!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αντισταθείτε στην τελειομανία σας! Αντί να γίνεστε εμμονικοί με τις λεπτομέρειες, προτιμήστε να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Είναι εύκολο να βρίσκετε ψεγάδια στους άλλους… Αλλά θα νιώσετε πιο χαλαροί, αν τα προσπεράσετε και εστιάσετε στα στοιχεία τους που αγαπάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, εντοπίστε τι σας εμποδίζει να έχετε μια σχέση με διάρκεια. Ίσως έχετε θέσει υπερβολικά πολλά κριτήρια. Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον κοινωνικό Ερμή, συστήνει να ρίξετε τις άμυνές σας για να αποκαταστήσετε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας!

Λέων

Ανεβάστε την ένταση, αγαπητοί Λέοντες! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή, απαιτεί να επιδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να σας πλήξει, γιατί είστε μοναδικοί και η αυθεντικότητα δεν αντιγράφεται. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να δώσετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Στοχεύστε στην αριστεία αντί για την τελειότητα – και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε πραγματικά τη διαδρομή!

Παρθένος

Η έμπνευσή σας επιστρέφει σαν κεραυνός, αγαπητοί Παρθένοι! Σε καμία περίπτωση μην επαναπαυθείτε στη βολική ρουτίνα, συστήνει μια αίσια γωνία της Σελήνης με τον ερευνητικό Ερμή. Είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείτε και να αναδείξετε την καινοτόμα πτυχή σας. Από την εγγραφή σας σε κάποια σεμινάρια μέχρι τη δοκιμή μιας εξωτικής συνταγής, κάντε κάτι διαφορετικό. Ακόμα και στη ρομαντική αρένα, αυτές οι αλλαγές θα φορτίσουν τις ενεργειακές μπαταρίες σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ίσως προτιμάτε να κρατάτε σε χαλαρό επίπεδο κάποιες επαφές σας… Αλλά μια προωθητική συνάντηση της συναισθηματικής Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή, θα σας σπρώξει βαθύτερα! Πρέπει να δείξετε στον κόσμο ότι έχετε περισσότερες πτυχές από τις εμφανείς. Και αν κάποιοι δεν είναι τόσο εκφραστικοί, προσεγγίστε τους πιο ήρεμα αλλά όχι αργά: Μία πλευρά πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα – και τώρα πρέπει να είστε εσείς!

Σκορπιός

Πάντα θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού πατάτε, αγαπητοί Σκορπιοί… Αλλά αν μια σχέση σας δεν προχωρά, πάψτε να αναρωτιέστε και καθίστε να το συζητήσετε! Το να ξέρετε πού πατάτε, θα ισορροπήσει το μυαλό και την ψυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ένδειξη ενδιαφέροντος. Δώστε στους άλλους το περιθώριο να σας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο… Μια τέτοια αλληλεπίδραση θα αποδείξει και την ακεραιότητά τους!

Τοξότης

Πάντα θέλετε να κερδίζετε τις εντυπώσεις, αγαπητοί Τοξότες! Ωστόσο, ενδέχεται να νιώσετε ευάλωτοι απέναντι στις απαιτήσεις ενός ιδιαίτερου ατόμου ή ενός συνεργάτη… Ειδικά αν δεν ικανοποιείται με τίποτα. Και στην ορμή σας να γίνετε αρεστοί, ίσως παραμερίζετε τα δικά σας σημαντικά σχέδια. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε πως όταν προσφέρετε πολλά, εσείς δεν νιώθετε καλά μακροπρόθεσμα. Τώρα θέστε πιο υγιή όρια, μην ξεπερνάτε αυτά που και οι φίλοι σας θα θεωρούσαν ρεαλιστικά… Αν δεν θέλετε να πείτε κάποια κάθετα «όχι», τουλάχιστον διαπραγματευθείτε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην επιλέξετε πάλι την τηλεόραση και φαγητό απ’ έξω! Αν μια σχέση έχει βαλτώσει, εσείς καλείστε να κάνετε τις απαραίτητες ανατροπές. Αναζητήστε μια ασφαλή διαδρομή για μια μικρή απόδραση, τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες. Ακόμα και οι διαδικτυακές σας επαφές, μπορούν να γίνουν από ένα διαφορετικό περιβάλλον ή φυσικό σκηνικό. Μια μικρή αλλαγή είναι αρκετή, για να τονωθεί η διάθεση και η ανεμελιά όλων!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε πάντα έτοιμοι να προσφέρετε χείρα βοήθειας ή σοφία σε ένα άτομο που σας χρειάζεται! Αλλά πριν ορμήσετε να το σώσετε – πάλι, αναρωτηθείτε μήπως αυτή η πρακτική δεν προάγει την αυτάρκειά του. Αν υπάρχουν πράγματα που δεν έχετε πει, μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να τα αποκαλύψετε. Δεν είστε ιδιαίτερα συναισθηματικές ιδιοσυγκρασίες… Όμως μπορεί η ευάλωτη πτυχή σας να ενισχύσει την προσπάθεια κάποιου να ανοιχτεί!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην βιάζεστε να γίνετε αμυντικοί! Μια συζήτηση με κατανοητική προδιάθεση, θα βοηθήσει περισσότερο μια σχέση σας. Το διαβεβαιώνει μια σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας. Θα κάνετε πιο ουσιαστικές προσεγγίσεις αν κάνετε διευκρινιστικές ερωτήσεις, παραμερίζοντας όλες τις εικασίες σας. Πάντα υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται στην επιφάνεια!