Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, είναι πιθανό να διαταραχτούν κάπως οι δυναμικές στις σχέσεις σας… Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον διαπροσωπικό τομέα σας, με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Μην ανεχτείτε να γίνετε ο «σάκος του μποξ», για κάποιον θρασύδειλο ή μπερδεμένο. Αντιστρέψτε στρατηγικά την ατμόσφαιρα, γιατί μπορεί μια ολομέτωπη επίθεση να εντείνει το πρόβλημα. Ωστόσο, αποθαρρύνετε κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά με την διπλωματική σας αντίδραση. Έτσι η άλλη πλευρά θα αναγκαστεί να κάνει πίσω!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπορείτε να τιμήσετε και ταυτόχρονα να αμφισβητήσετε τις αρχές σας; Όσο αντιφατικό κι αν φαντάζει, είναι εφικτό! Η Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της ευθυκρισίας σας κρατά προσγειωμένους… Αλλά μια αιχμηρή όψη της με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, θα ενθαρρύνει να ανοίξετε το μυαλό σας. Θα δείτε και άλλες οπτικές, ακόμα κι αν θεωρείτε τις δικές σας ορθότατες. Διερευνήστε τις πριν τις απορρίψετε – και μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές. Καλό είναι να εξετάσετε πρώτα όλες τις πλευρές τους! Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Μιλήστε για όσα βλέπετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Η διαίσθησή σας οξύνεται, χάρη σε ένα τετράγωνο της Σελήνη με τον Πλούτωνα… Αλλά είναι βέβαιο ότι βγάζετε το σωστό συμπέρασμα για κάθε κατάσταση; Οι νύξεις του ενστίκτου σας ίσως δεν σκιαγραφούν όλη την εικόνα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να διατυμπανίσετε την άποψή σας. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των άλλων, συζητήστε μαζί τους κατ’ ιδίαν!

Καρκίνος

Προσέξτε τη δυναμική στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τετράγωνο όξυνσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον ύπουλο Πλούτωνα, κεντρίζει τους τομείς σας του σπιτιού και των σχέσεων. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με έναν γονέα – ειδικά τη μητέρα σας, είτε το ταίρι σας. Αντί να αντιδράσετε, κάντε ένα βήμα πίσω. Μπορεί να πρόκειται μόνο για μια αναλαμπή από το παρελθόν!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι δύο ξεχωριστές οντότητες! Αυτό σας υπενθυμίζει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα , στους τομείς σας της σκέψης και της υγείας. Δώστε περισσότερη σημασία στη σύνδεση της φυσικής και της πνευματικής σας ακμαιότητας – ή την έλλειψή τους. Η συνεχής πίεση μπορεί να οδηγήσει σε αδιαθεσίες, αντιστοίχως κάποιες ενοχλήσεις ίσως έχουν ψυχολογικά αίτια. Αν νοιάζεστε για άλλους ανθρώπους, προσεγγίστε τους και μιλήστε από την καρδιά σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αντισταθείτε στην παρόρμηση να σώσετε τους άλλους! Όσο κι αν σας αρέσει να λύνετε προβλήματα, αποφύγετε τον ρόλο του σωτήρα: Ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, προειδοποιεί ότι μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν μόνο να προκαλούν αναταραχές, όχι να βρουν λύσεις. Θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας, αν τώρα εστιάσετε στα δικά σας θέματα και μόνο!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να κόψετε τον ομφάλιο λώρο! Το συστήνει ένα τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας, με τον δραστικό Πλούτωνα στον οικογενειακό τομέα σας. Κάποιοι δεσμοί ίσως είναι υπερβολικά στενοί, πρέπει να απαλλαγείτε από την τάση να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Τολμήστε να εκφραστείτε ή πάρτε τη διαφορετική διαδρομή από αυτή που εγκρίνουν οι «δικοί» σας. Εσείς είστε οι κλειδοκράτορες της ευτυχίας σας, ζήστε τη δική σας ζωή και οι άλλοι τη δική τους!

Σκορπιός

Αποφύγετε τα μισόλογα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάνει ομιχλώδη την ατμόσφαιρα και τα μηνύματά σας. Οι άλλοι θα σας θεωρήσουν κυκλοθυμικούς, ακόμη και αδιάφορους. Δεν έχει σημασία πόσα θέλετε να αποκαλύψετε… Σημασία έχει να έχετε καταλήξει στο τι θέλετε να εκφράσετε, πριν μιλήσετε. Θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε η συζήτηση με ένα έμπιστο άτομο, η γραφή ή ο διαλογισμός!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, χτυπά το καμπανάκι σας της ανασφάλειας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα σας παρασύρει σε μια σύγκριση του εαυτού σας με άλλους. Συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ. Δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Μην μειώνετε την καινοτόμα σκέψη σας για να ταιριάξετε στον ρυθμό του περιβάλλοντος, δεν σας ταιριάζει η «προσαρμογή». Μόλις το συνειδητοποιήσετε, δεν θα σας σταματάει τίποτα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν μπορείτε να είστε πάντα «νομολάγνοι»! Θα σας βοηθήσει η δόλια όψη της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της πειθαρχίας, με τον Πλούτωνα στα εδάφη σας. Δώστε στο πνεύμα σας χώρο να ελιχθεί, χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αποδόμησης. Μπορείτε να μειώσετε κάποιες υποχρεώσεις, προκειμένου να διεκδικήσετε τα όνειρά σας. Είναι καιρός να διαθέσετε αυτό τον επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αποχαιρετίστε τις δυναμικές αλληλεξάρτησης! Με τη Σελήνη στον περιπετειώδη 9ο Οίκο σας, το ελεύθερο πνεύμα σας λαχταρά αυτόνομες περιπλανήσεις. Αλλά προσέξτε τα ενεργειακά βαμπίρ που ίσως προσεγγίσουν, εξαιτίας μιας όψης έντασης του φεγγαριού με τον Πλούτωνα. Να είστε σαφείς για τον χρόνο και το χώρο που θέλετε να διαθέσετε στους άλλους. Δηλώστε το με ευγένεια αν κάρι ή κάποιος δεν σας ενδιαφέρει… Να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση!

Ιχθύες

Κλείστε τη δημοσκόπηση απόψεων, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει νευρικά φλύαρους. Μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε το άγχος σας μιλώντας, γιατί τελικά μόνο θα το εντείνετε. Πάρτε βαθιές ανάσες και συνειδητοποιήστε ότι δεν έχετε λόγο να προσπαθείτε να κερδίσετε τους άλλους. Όσο λιγότερα αποκαλύπτετε για τον εαυτό σας, τόσο περισσότερους θα έλκετε. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη να μιλήσετε, προτιμήστε τους έμπιστους φίλους σας ή έναν ειδικό σύμβουλο!