Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Επιστρατεύστε τη λογική και την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να συγκρούονται στον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, μπορεί εύκολα να θολώσει η οπτική σας. Θα σας κάνει καλό να αλλάξετε σκεπτικό σε κάποιες περιπτώσεις, μιας και δεν είναι πάντα όλα «άσπρο ή μαύρο». Ας αποτραβηχτείτε για λίγο και εστιάστε στα δικά σας θέματα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή να γίνετε οι σωτήρες των άλλων!

Ταύρος

Αφήστε το πνεύμα της εξερεύνησης να σας καθοδηγήσει, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στις δημιουργικές σας πτυχές, θα κάνει την καθημερινότητα να σας φαντάζει βαρετή. Τολμήστε να αναζητήσετε νέες διαδρομές, να καινούργια άτομα για να εμπνευστείτε. Όσο κι αν είστε ιδιοσυγκρασία της συνήθειας, δεν σας αρέσει να βαλτώνετε… Μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ώστε να αποκτήσει η ζωή σας περισσότερη δράση ή/και ρομαντισμό!

Δίδυμοι

Το σπιτικό σας θα είναι τόσο ελκυστικό, που μπορεί να μην θελήσετε καν να το αποχωριστείτε! Αγαπητοί Δίδυμοι, αδράξτε από νωρίς τη μέρα για να μην καταλήξετε να περιφέρεστε βαριεστημένα με τις πιτζάμες. Και αν δεν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε, μπορεί να χάσετε την καλή σας διάθεση… Ειδικά επειδή κάποιο στενό σας άτομο θα είναι επίσης δύσθυμο ή θα χρειάζεται την προσοχή σας. Είναι στο χέρι σας να δραστηριοποιηθείτε, για να κλείσετε την εβδομάδα ακμαίοι!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα άστρα σας καλούν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε… αν προλάβετε! Μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στους εκφραστικούς τομείς σας, θα ωθεί να πείτε την αλήθεια χωρίς φίλτρα. Όσο κι αν η ειλικρίνεια είναι πάντα επιθυμητή, μην φτάσετε στο σημείο να κεντρίσετε ευαίσθητες χορδές. Καλό είναι να «ταρακουνάτε» τους άλλους όταν αξίζει τον κόπο, χωρίς να διαταράσσετε τις ισορροπίες!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, εστιάστε την προσοχή σας στον προϋπολογισμό σας! Μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να υποδείξει τρύπες εκεί. Πριν ενδώσετε σε κάποια παρορμητική αγορά, κοιτάξτε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό σας. Σημασία έχει να χρειάζεστε κάτι πραγματικά, όχι απλά να το θέλετε… Μια συνετή αποταμίευση για να αποκτήσετε το κατιτίς επιπλέον, θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα στο μέλλον!

Παρθένος

Πόσο προσέχετε τα άτομα που βάζετε στη ζωή σας, αγαπητοί Παρθένοι; Μια αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιό σας με τη ρομαντική Αφροδίτη, θα σπείρει αμφιβολίες για τη σύμπνοιά σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητα κάθε προσέγγισης, μέχρι να συνειδητοποιήσετε πού κάνετε λάθος… Μην στρέφεστε στους άλλους για τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η εξισορροπητική φύση σας μπορεί να είναι ευλογία ή κατάρα! Σκέφτεστε το καλύτερο για τους άλλους, γι’ αυτό έχετε υψηλές προσδοκίες από αυτούς… Αλλά μπορούν να αποδώσουν; Μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, θέλει να φωταγωγήσει τη γραμμή ανάμεσα στο ρεαλισμό και τη φαντασία. Εστιάστε στα στοιχεία που αφορούν τα ζητούμενα όλων των πλευρών, για να έχετε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις. Μόνο έτσι θα κάνετε δημιουργική την κάθε σχέση σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, τι παραπάνω να ζητήσετε από γοητεία και σεξαπίλ; Στην ατμόσφαιρα υπάρχει μια ρομαντική ένταση, χάρη στην αντίθεση της Σελήνης με την ερωτική Αφροδίτη. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας, για να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής σας ζωής… Αλλά θέλετε να πείτε «όχι» σε ένα συγκεκριμένο χαμόγελο;

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν αποκλείεται να νιώθετε σαν να σας τραβούν προς δύο διαφορετικές πλευρές! Η φιλόδοξη Σελήνη συγκρούεται με την εύθυμη Αφροδίτη. Θα θέλετε παρορμητικά να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, αν και οι τρέχουσες υποχρεώσεις δεν θα σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να ασχοληθείτε από νωρίς με τα πιο επείγοντα καθήκοντα, ώστε να σταματήσετε μόλις νιώσετε να αποσυντονίζεστε. Δεν πειράζει αν ξεκινήσετε τη χαλάρωση για το σαββατοκύριακο λίγο νωρίτερα, οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον ποιοτικό χρόνο μαζί σας!

Αιγόκερως

Η αίσθηση του χιούμορ σας επιστρέφει, αγαπητοί Αιγόκεροι… Και αυτή θα βοηθήσει να αποφύγετε κόλακες, που έχουν πρόθεση να σας αποσυντονίσουν! Αν πέσετε στην παγίδα τους, ίσως βρεθείτε να φλερτάρετε χωρίς διακρίσεις. Μια σύγκρουση της ονειροπόλας Σελήνης με την ερωτική Αφροδίτη, συστήνει να απολαύσετε την προσοχή χωρίς να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε. Αλλά αν όλες οι πλευρές έχουν συναινέσει, μπορείτε να ξεπεράσετε ακόμα και τα προσωπικά σας όρια!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ποιος είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για μια οικονομική ελευθερία; Να στρέψετε το σκεπτικό σας από τη λιτότητα στην ευημερία! Η δύναμή σας στην είσπραξη είναι απαράμιλλη, αρκεί να την θέσετε ως προτεραιότητα. Όλα μπορεί να τα πετύχει η φαντασία σας, όπως πιστοποιεί μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη στους τομείς σας των χρημάτων και των επενδύσεων. Ενδώσετε στην παρόρμηση του οραματισμού, θα σας οδηγήσει σε ιδιοφυείς επιλογές. Μην διστάσετε να ζητήσετε και τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, θα την παράσχουν με χαρά όπως πάντα!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, τα ετερώνυμα έλκονται! Θα το διαπιστώσετε πάλι, με την παρόρμησή σας να εκφραστείτε πιο ελεύθερα σε όλες τις διαπροσωπικές επαφές. Συνήθως αποφεύγετε να πείτε όσα έχετε μέσα σας, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας. Παράλληλα να ακούτε με προσοχή, για να απαντήσετε και να αντιδράσετε ανάλογα!