Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μείνετε στα γεγονότα όσο οξυμένη κι αν είναι η διαίσθησή σας! Δεν πρέπει να εικάζετε ότι είναι «ναρκισσιστές» ή «αντικοινωνικοί» κάποιοι που σας εκνευρίζουν… Τέτοιοι χαρακτηρισμοί – ακόμα κι αν ισχύουν, μπορεί να φέρουν έριδες με έναν σημαντικό σύμμαχό σας.

Όσο καλό κι αν είναι να υπάρχουν όρια, μην φτάνετε στο σημείο να ορθώσετε τοίχους ανάμεσά σας. Πάντα υπάρχουν τρόποι να συνεργαστείτε, ακόμα κι αν είναι για λίγο. Να προχωράτε με σύνεση και ανοικτό μυαλό!

Ταύρος

Μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια, αγαπητοί Ταύροι; Μια ορμητική σύμπραξη του Άρη με τον υποχθόνιο Πλούτωνα, μπορεί να αποκαλύψει κάποιες δυσχερείς πληροφορίες. Αντί να σοκαριστείτε, αντιμετωπίστε τις με θάρρος. Ίσως χρειαστεί να επισημάνετε σε κάποιον ένα λάθος ή μια παράλειψή του.

Μην κάνετε προσωπικά σχόλια, δώστε την ευκαιρία να επανορθώσει. Η συνέργεια θα επιλύσει το όποιο πρόβλημα. Εξάλλου, τα λάθη είναι ανθρώπινα!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, χαλαρώστε και πάρτε βαθιές ανάσες! Ένα διαισθητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα , θα σας κάνει ταυτόχρονα δημιουργικούς και ενδοσκοπικούς. Αν είστε έτοιμοι να αναρτήσετε προσωπικές φοβίες ή ανασφάλειες για κάποιες στενές σχέσεις, σκεφτείτε ξανά τις προσδοκίες σας: Μήπως προσβλέπετε να καλύψετε κάποιο κενό στη ζωή σας; Αντί να αναζητάτε εξωγενή βοήθεια, προσπαθήστε να το κάνετε από μέσα σας. Αρχίστε να επαναλαμβάνετε εκφράσεις που θα βελτιώσουν τον δεσμό με άλλους… Όπως «θα κάνω πρώτος τις αλλαγές που θέλω να γίνουν στις σχέσεις μου»!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μήπως παραμερίζετε για να προπορευτούν και άλλοι; Σταματήστε το! Μια φορτισμένη συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα, απαιτεί να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Σημασία δεν έχει η απόδοση, έχει η δημιουργική συμμετοχή σε μια ομάδα. Έχετε σπουδαία πράγματα να προσφέρετε, που οι άλλοι θα τα μάθουν όταν ρισκάρετε να τα μοιραστείτε. Αυτή η τόλμη μπορεί να έλξει ένα επίδοξο ταίρι ή μια σημαίνουσα επαγγελματική επαφή!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, νιώθετε να περιφέρεστε σε απόκρυφες περιοχές; Γι’ αυτό ευθύνεται η σύμπραξη του ατρόμητου Άρη με τον ισχυρό Πλούτωνα . Μην ξεχνάτε ότι ανήκετε σε αυτές τις τάξεις… Γι’ αυτό μην απελπίζεστε αν δεν λαμβάνετε την προσοχή που θέλετε. Βελτιώστε την αυτοπροβολή σας, γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας. Λίγη καίρια ταπεινότητα και κάποιες αλληλεπιδράσεις, θα κεντρίσουν την περιέργεια των άλλων. Να δράσετε στρατηγικά αντί για πρακτικά, καλύτερα να δείχνετε την αξία σας παρά να την διατυμπανίζετε!

Παρθένος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον λάγνο Άρη και τον ερωτύλο Πλούτωνα, φορτίζει τις επαφές και τους πικάντικους πειραματισμούς. Ακόμα κι αν οι υγειονομικοί περιορισμοί δεν ευνοούν τις συναντήσεις, ανταλλάξτε τολμηρά μηνύματα… Είναι κι αυτά ικανά να τονώσουν τη δύναμη της έλξης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα ευνοεί την ποικιλία και την περιπέτεια!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν είναι πάντα απαραίτητο να μένετε ουδέτεροι! Μια διπλωματικά άμεση στάση ενδείκνυται, υπό τη συνάντηση του πολεμιστή Άρη με τον διαισθητικό Πλούτωνα. Αν δεν θέλετε να ακουστείτε επικριτικοί ή επιθετικοί, μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις. Έτσι δεν θα επιβληθείτε, ενώ θα ενθαρρύνετε τους άλλους να σκεφτούν περισσότερο. Αυτού του είδους η ενδυνάμωση θα σας χαρίσει συμμάχους!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ταγκό χρειάζεται δύο! Τώρα πρέπει να εξερευνήσετε τη δύναμη της σύμπραξης, καθώς συναντώνται οι Πλούτωνας και Άρης που σας συγκυβερνούν. Μην προδικάζετε τίποτα από κεκτημένη ταχύτητα, ίσως ένα επίδοξο ταίρι να προέρχεται από ανέλπιστο περιβάλλον. Ανοίξτε τον θερμό διάλογο, με ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να σταθεί δίπλα στην ισχυρή σας θέληση!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες! Αν νιώσετε ότι σπρώχνετε ενοχλητικές καταστάσεις κάτω από το χαλί, σταματήστε αμέσως: Αν τις χειριστείτε ευθέως, θα απαλλαγείτε από πολλούς φόβους σας για το μέλλον. Θα νιώσετε πιο ήρεμοι, όταν έχετε πληρώσει τις μηνιαίες υποχρεώσεις και έχετε διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές σας. Να κάνετε ενδιάμεσα διαλείμματα, για λίγη γυμναστική ή έναν σύντομο περίπατο: Η κίνηση θα ενδυναμώσει το σώμα αλλά και το δημιουργικό μυαλό σας!

Αιγόκερως

Επιδείξτε τις χάρες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό επιτάσσει μια πικάντικη σύμπραξη του τολμηρού Άρη με τον ελκυστικό Πλούτωνα. Επειδή δεν είστε και οι πλέον εξωστρεφείς, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα «άλλο εγώ»; Πέτυχε για τους Ντέιβιντ Μπόουι και τον Μέριλιν Μάνσον, που ανήκουν στο ζώδιό σας. Μην σας απασχολήσει αν θα προκαλέσουν οι ιδιαίτερες ιδέες σας… Καλύτερα να ξεχωρίζετε, παρά να χάνεστε μέσα στους πολλούς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, να είστε επιλεκτικοί όταν ανοίγετε την ψυχή σας! Μια αρμονική συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει το θάρρος να γίνετε πιο ευάλωτοι. Συνήθως κρύβετε τα συναισθήματά σας πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας… Αλλά οι σχέσεις σας πλήττονται, όταν προσποιήστε ή πείθετε τον εαυτό σας ότι «όλα είναι καλά». Τολμήστε να συντονιστείτε με όσα νιώθετε, για να μην σωρεύονται μέσα σας και ξεσπάσουν σαν ηφαίστειο κάποια στιγμή!

Ιχθύες

«Όσα δεν μου αρέσουν, τα παραβλέπω. Είναι γνήσια φιλία αυτό;». Αγαπητοί Ιχθύες, αυτό το καίριο ερώτημα της ποιήτριας Αναΐς Νιν σας αφορά… Σας το θέτει μια όψη στήριξης του Άρη με τον Πλούτωνα. Όσο κι αν δεν θέλετε προστριβές με τους αγαπημένους σας, αποτελεί κίνηση καλοσύνης να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας. Διαθέτετε την απαραίτητη κατανόηση, για να προσφέρετε εποικοδομητικές συμβουλές και τη σοφία σας. Κάντε το ιδιωτικά, ώστε να μην νιώσει κανείς ότι εκτίθεται!