Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ενίοτε είναι πιο εύκολο να μιλάτε για υποχωρήσεις παρά να τις κάνετε! Αλλά θα κάνει καλό στην ψυχή σας, με τη Σελήνη στους ονειρικούς Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της άφεσης και συγχώρεσης. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από όσα δεν αποδίδουν, όπως σχέδια που δεν προχωρούν ή «κακές» συνήθειες. Θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση το να μην αντιστέκεστε… Αποχαιρετίστε με αγάπη όσα απομακρύνονται, για να προοδεύσετε με πιο αποδοτικές πρακτικές!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ζητήστε βοήθεια από το περιβάλλον σας αν πιέζεστε! Η Σελήνη στους Ιχθύες φωταγωγεί τώρα τον ομαδικό 11ο Οίκο σας. Αν είχατε απομονωθεί τελευταία, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε επαναπροσεγγίσεις. Η γήινη και σταθερή ιδιοσυγκρασία σας εκτιμά τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας… Και είναι πολύ όμορφο να σας υπενθυμίζουν ενίοτε κι εκείνα πόσο σας στηρίζουν!

Δίδυμοι

Ανεβάστε ταχύτητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε μια ηγετική θέση, χωρίς να το προσπαθήσετε καν. Η φιλόδοξη Σελήνη στους Ιχθύες διεγείρει τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών επιτυχιών. Παραμείνετε ακέραιοι και θα δείτε να έλκετε πολλούς συμμάχους στα οράματά σας. Τολμήστε να γνωστοποιήσετε ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Ακόμα κι αν όλοι πορεύονται βάσει «κανόνων», εσείς μπορείτε να τους εκτοξεύσετε στο επόμενο στάδιο!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν μπορείτε να αποφεύγετε εσαεί ένα άτομο ή μια άβολη συζήτηση! Με την ώθηση της Σελήνη από τους συμπονετικούς Ιχθύες, μπορείτε να γίνετε αυστηροί με τρυφερότητα. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε, ξέρετε ότι η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πρακτική. Οι άνθρωποι πάντα καταλήγουν στο σωστό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… Δεν είναι καλύτερα να τους έχετε στρέψει καλοπροαίρετα προς αυτή την κατεύθυνση;

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, λατρεύετε να προσφέρετε πολλά στους άλλους απλόχερα… Αλλά κάποια στιγμή θα απηυδήσετε, αν κάποιοι μόνο παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν! Δοκιμάστε τώρα να αντισταθείτε στην παρόρμηση να παράσχετε συμβουλές, στήριξη ή χρήματα. Αν και θα δυσκολευτείτε, θα αποφύγετε να μετανιώσετε αργότερα και θα δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να γίνουν αυτάρκεις. Είναι καιρός να πάψουν κάποιοι να είναι τόσο εξαρτώμενοι από εσάς. Η Σελήνη στους θεραπευτικούς Ιχθύες, είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είστε οι πιο ανιδιοτελείς ιδιοσυγκρασίες στον ζωδιακό κύκλο. Γι’ αυτό θέλετε να είναι ισορροπημένες όλες οι σημαντικές σχέσεις σας – και το παλεύετε όποτε ξεφεύγουν! Αλλά μήπως το παρακάνετε με την καλή προαίρεση να σώζετε τους πάντες; Αν κάποιοι δεν αποδίδουν όπως πρέπει, η δική σας επέμβαση τους αφαιρεί και το κίνητρο να το κάνουν. Η Σελήνη στους Ιχθύες και τη ζώνη σας των συμπράξεων, συστήνει να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν όσα τους αναλογούν!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην φτάσετε στην κατάρρευση για να κάνετε ένα διάλειμμα! Όσο φιλόπονοι κι αν είστε, δεν προσφέρετε κάτι στα εγχειρήματά σας αν εξαντλείστε. Η Σελήνη στους θεραπευτικούς Ιχθύες, φωταγωγεί τον 6ο Οίκο σας της κόπωσης και της ευημερίας. Αν δεν φροντίσετε τον εαυτό σας και δεν μειώσετε την πίεση, θα έχετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την προειδοποίηση και μειώστε ταχύτητα ή ζητήστε βοήθεια!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η γοητεία σας αφυπνίζεται! Να ευχαριστήσετε την ποιητική Σελήνη στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Είναι η ιδανική στήριξη για κάθε προσδοκία σας, ειδικά αν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ωστόσο, διατηρήστε την ισορροπία ανάμεσα στην «επίθεση» και την προσέγγιση… Πρέπει να φανείτε άρτιοι, όχι να θεωρείτε αλαζόνες. Φροντίστε να ανταποκρίνεστε στις υποσχέσεις σας και να τις δίνετε με ευχάριστη χροιά!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δώστε σημασία στη συναισθηματική πτυχή των άλλων… Μην μένετε μόνο στην επαγγελματική τους αρτιότητα! Η Σελήνη στους Ιχθύες και τον διαισθητικό 4ο Οίκο σας, τονώνει την ορμή αλλά και το ένστικτό σας. Το μυστικό σας όπλο να «διαβάζετε» όσα δεν λένε οι άλλοι, είναι ένα καίριο πλεονέκτημα. Δώστε έμφαση στην παρουσία παρά στα λόγια… Η κατανόηση της θέσης των άλλων, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας!

Αιγόκερως

Μην εμμένετε στις «περιοριστικές» συνήθειές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, είναι καιρός να απελευθερωθείτε από αυτές. Αρχίστε με την ανατροπή όσων έχουν καταντήσει ρουτίνα. Αντί να ανοίγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας πριν πιάσετε δουλειά, δοκιμάστε να διαλογιστείτε τον αντίστοιχο χρόνο. Ας είναι οι εφαρμογές η ανταμοιβή σας, όταν θα έχετε τελειώσει με τις υποχρεώσεις σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, επιστρέψτε στην παράδοση! Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε ένα άτομο που σας στήριξε… Ακόμα καλύτερα, τολμήστε να στείλετε μια χειρόγραφη κάρτα. Με τη Σελήνη στον παλιομοδίτη 2ο Οίκο σας, θα έχετε ευχάριστη ανταπόκριση σε κάθε τρυφερή κίνησή σας. Προσφέρετε κουλουράκια σε μια συνάντηση, που θα φτάσετε εγκαίρως και θα προτείνετε πιο αποδοτικές πρακτικές. Μικρές χειρονομίες είναι αρκετές για να εκτιμήσουν οι άλλοι την παρουσία σας στη ζωή τους!

Ιχθύες

Οι προβολείς πέφτουν πάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η λαμπερή Σελήνη βρίσκεται στα εδάφη σας – και καλείστε να μοιραστείτε τις αίσιες δονήσεις της. Είναι η ιδανική συγκυρία για να γνωστοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας, καθώς το κοινό σας θα είναι ιδιαίτερα δεκτικό. Επειδή δεν θα είναι όλοι χαρωποί όσο εσείς, να είστε συνετοί με το πόσα αποκαλύπτετε και σε ποιους. Επίσης, ενδώστε σε κάθε παρόρμηση για εθελοντική συμμετοχή σε ανθρωπιστικούς στόχους!