Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το πιστεύετε ή όχι, υπάρχει πολύ κόσμος που θέλει σας τραβήξει την προσοχή, αγαπητοί Κριοί! Ο λαμπερός Ήλιος περνά στον Υδροχόο, απ’ όπου ενισχύει τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας και της τεχνολογίας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Είναι η ιδανική περίοδος να διερευνήσετε καινούργιες ομάδες και κατά πόσο ταιριάζετε με τις απόψεις τους. Αν καμία από αυτές τις εμπειρίες δεν σας ενθουσιάσει, μην διστάσετε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας… Ανοίξτε τον δρόμο και φροντίστε να διαδώσετε τις ιδέες σας σε όσο γίνεται ευρύτερο κοινό!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η περίοδος της νωχελικότητας έφτασε στο τέλος της! Πλέον καλείστε να δράσετε, καθώς ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου να δικτυωθείτε στρατηγικά, για να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα ή/και στο μισθολόγιο. Αν έχετε την πρόθεση να στήσετε κάτι δικό σας, φροντίστε να έχετε διασφαλίσει την εξέλιξή του πριν δηλώσετε παραίτηση… Όσο έτοιμοι κι αν είστε για μια μεγάλη αλλαγή, παραμένετε ιδιοσυγκρασία που αγαπάει την ασφάλεια!

Δίδυμοι

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας για περιπλάνηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος γλιστρά στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Είναι γεγονός ότι οι φετινές συνθήκες δεν ευνοούν την ανάγκη σας για ταξίδια… Αλλά εσείς θα βρείτε ασφαλείς πρακτικές για να διευρύνετε το μυαλό σας και να καλωσορίστε καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου μπορείτε να περιπλανηθείτε εμμέσως, μαθαίνοντας μια ακόμη γλώσσα και αποκτώντας καινούργια πεδία γνώσεων. Από τα διεθνή θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, αναζητήστε τρόπους να κάνετε κι εσείς τη διαφορά!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί να μην είστε οι πλέον ορμητικές ιδιοσυγκρασίες… Αλλά είστε πρωταθλητές στη διερεύνηση των συναισθημάτων! Τώρα ετοιμαστείτε να περάσετε σε νέα βάθη, καθώς ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας της εντατικής σαγήνης. Ξεχάστε τα πολλά λόγια και τα κουτσομπολιά μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Η ψυχή σας θα αποζητά τις πιο στενές επαφές, με άτομα που αγαπάτε και νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Θωρακίστε αυτές τις σημαντικές σχέσεις με ποιοτικό διαπροσωπικό χρόνο… Και μπορεί σε κάποιες να μην χρειαστείτε καν «ένδυμα»!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, κάντε χώρο για δύο στο λημέρι σας! Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, φωταγωγεί τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Αυτή η περίοδος θα ενδυναμώσει όλους τους δεσμούς σας, κάνοντας πιο εύκολη για εσάς την ιδέα της αφοσίωσης. Για τους αδέσμευτους, θα φανεί φυσικό να κάνουν το επιπλέον βήμα σε γνωριμίες που έχουν προοπτική διάρκειας. Οι δεσμευμένοι θα φροντίσετε να γεμίσετε κάθε κενό στο πρόγραμμά σας, με ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας και τρυφερότητας!

Παρθένος

Νιώθετε το έναυσμα να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Παρθένοι; Ευχαριστείστε τον Ήλιο που περνά στον Υδροχόο, φορτίζοντας τον τομέα σας της ευημερίας και της δουλειάς μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Αναζητήστε διαδικτυακά προγράμματα για να ασκηθείτε ή να χορέψετε σε καθημερινή βάση. Χρειάζεστε αυτή την τόνωση, καθώς πλέον θα είστε και επαγγελματικά πιο πολυάσχολοι. Αλλά πριν ορμήσετε, βάλτε προτεραιότητες και στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα. Όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα μόλις χειριστείτε κάθε ακαταστασία, από τους χώρους μέχρι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Αυτοματοποιήστε τις πληρωμές λογαριασμών και άλλες καθημερινές δραστηριότητες… Ο χρόνος σας είναι χρήμα στο εξής!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η επιδεικτική σας πτυχή βγαίνει στη σκηνή! Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και της φήμης. Παρά το ότι πέρασε η εορταστική περίοδος, δεν θα σας λείψουν οι ιδέες για να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις… Και θα παρασύρετε και τους φίλους σας να φορέσουν τα καλά τους, ακόμα και για διαδικτυακές συναθροίσεις. Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα έχετε και την εύνοια του Έρωτα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρείτε το κατάλληλο ταίρι για εσάς. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τώρα την αναζωπύρωση του πάθους με το ταίρι σας!

Σκορπιός

Πού νομίζετε ότι πάτε, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τον Ήλιο να ξεκινά τη διαμονή του στον Υδροχόο, στρέφεστε στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού! Σπιτικό θα αποτελέσει για εσάς κάθε μέρος που βρίσκεται η καρδιά και η θέρμη σας, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Είναι η στιγμή να φροντίσετε τη φωλιά σας, να την στολίσετε με το ιδιαίτερο γούστο σας και να την απολαύσετε. Από τα οικογενειακά δείπνα μέχρι τα επιτραπέζια με τους δικούς σας ανθρώπους, σύντομα δεν θα σκέφτεστε καν ότι είναι χειμώνας!

Τοξότης

Ξεχάστε τις πιθανές σκέψεις σας για χαλάρωση και απομόνωση, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και κεντρίζει τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Ακόμα κι αν η εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία σας περιοριστεί σε διαδικτυακές επαφές, δεν θα παραλείψετε καμία επικοινωνία με τις ομάδες σας. Ενισχύστε όσους χρειάζονται στήριξη, προστρέξτε για όποιον θέλει βοήθεια στην περιοχή σας. Παράλληλα, οι ιδέες σας για κάθε είδους προώθηση θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα… Να είστε έτοιμοι να τις παρουσιάσετε μέσα στις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες!

Αιγόκερως

Επιστρέφετε στους γνωστούς σας ρυθμούς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μετά από έναν μήνα επεκτάσεων και ίσως κάποιων υπερβολών στις απολαύσεις, η ζωή σας γυρίζει στην ομαλότητα. Η γενέθλια περίοδός σας λήγει, γι’ αυτό πιείτε το τελευταίο ποτήρι σαμπάνιας στην υγειά σας. Ο Ήλιος περνά στον λογικό και πραγματιστή 2ο Οίκο σας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Είναι η ιδανική στιγμή να μελετήσετε ποιες από τις ιδέες που σας κατέκλυσαν τον τελευταίο μήνα, είναι υλοποιήσιμες. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε με ένα πολύ προσοδοφόρο σχέδιο!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, στείλτε τη διαδικτυακή διεύθυνση για το ψηφιακό πάρτυ γενεθλίων σας! Η Εποχή του Υδροχόου ξεκινά, με το πέρασμα του Ήλιου στα εδάφη σας μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Μαζί της ξεκινά ένας μήνας ανακάλυψης και εορτασμών για τον εαυτό σας. Βγείτε από τη συναισθηματική δίνη που σας παίδευε από τις 21 Δεκεμβρίου και πάρτε μια ανάσα ανακούφισης. Μην πιεστείτε να κλείσετε τώρα κάθε εκκρεμότητά σας, ενίοτε ενδείκνυται απλώς να προχωράτε ή να αφήνετε τις δυσχέρειες στα χέρια της μοίρας. Εστιάστε στο μέλλον, που πάντα προτιμά η καινοτόμα ιδιοσυγκρασία σας… Εκεί σας αναμένουν ενθουσιώδεις νέες εμπειρίες και καινούργιοι άνθρωποι!

Ιχθύες

Ήρθε η στιγμή να βάλετε τελείες, αγαπητοί Ιχθύες! Με το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, φορτίζετε ο 12ος Οίκος σας της επούλωσης και των λήξεων. Είναι η ευκαιρία σας να χαλαρώσετε και να κλείσετε κάθε επώδυνη εκκρεμότητα. Έχετε τέσσερεις εβδομάδες περιθώριο για να κάνετε νέα ξεκινήματα, όταν θα αρχίσει η δική σας γενέθλια περίοδος μετά τις 18 Φεβρουαρίου. Αξιοποιήστε αυτή τη μεταβατική περίοδο για να τακτοποιήστε τους χώρους σας, να αποτοξινώσετε το σώμα σας, και να αποβάλετε καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν πλέον. Διαθέστε χρόνο για πρακτικές αποκατάστασης, όπως το μασάζ και ο διαλογισμός. Ίσως η πιο δύσκολη αποστολή σας να αποδειχθεί το να θέσετε όρια σε σχέσεις εξάρτησης… Αλλά η πρακτική φέρνει την τελειότητα!