Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ετοιμαστείτε για μια ανάκαμψη! Επιτέλους, ο μεταμορφωτικός Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τομέα σας των οικονομικών. Αφού περάσατε πέντε μήνες περικοπών και προσπάθειας ελέγχου των δαπανών, όλα βελτιώνονται. Σίγουρα έχετε διαμορφώσει μια καθημερινότητα, που επιτρέπει λίγες απολαύσεις χωρίς ενοχές. Αν δεν είστε εκεί ακόμη, φροντίστε να φτάσετε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, νιώθετε μια ώθηση στη δημιουργικότητά σας! Την προσφέρει ο καινοτόμος Ουρανός, που επιστρέφει ορθόδρομος μέσα στο ζώδιό σας. Μετά από πέντε μήνες, θα βρείτε ξανά το μαγικό σας άγγιγμα και μια ορμητική διάθεση. Για την ιδιοσυγκρασία σας, μια εφόρμηση μπορεί να επιφέρει λίγη σύγχυση και επιπλέον δράμα… Αλλά θα απολαύσετε τον ενθουσιασμό, γι’ αυτό μην καθυστερείτε καθόλου να κάνετε ακόμα και ανατροπές!

Δίδυμοι

Αφυπνιστείτε, αγαπητοί Δίδυμοι! Μετά από πέντε μήνες, ο υψηλόφρων Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Ταύρο. Ο 12ος Οίκος της επούλωσης και της πνευματικότητας μπορεί να ήταν σε σχετική αδράνεια, να μην κάνατε σημαντικά βήματα. Αλλά τώρα αποκτάτε ταχύτητα και θέλετε να «χορτάσετε» την ψυχή σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικά εγχειρήματα, με τον διαλογισμό ή την μεταφυσική… Οι εκκαθαρίσεις θα ανοίξουν χώρο για να μπει το καινούργιο στη ζωή σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο στενός σας κύκλος χρειάζεται επιθεώρηση! Πρέπει να διαχωρίσετε τους γνήσιους φίλους από τους πλαστούς… Και θα σας βοηθήσει η επιστροφή του απρόβλεπτου Ουρανού σε ορθή πορεία, στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ακόμα και τα κοινωνικά σας δίκτυα θα ωφεληθούν από αυτή την εκκαθάριση, απομακρύνοντας τα «ζιζάνια» και προσεγγίζοντας νέες επαφές. Η επαναστατική ατμόσφαιρα θα έλξει κοντά σας τα καινοτόμα πνεύματα που αναζητάτε, έχοντας και την εύνοια της τεχνολογίας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα προόδου! Ο ανατρεπτικός Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία, στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Να κάνετε την επίθεσή σας μελετώντας το περιβάλλον, για να αδράξετε κάθε προσφορά με προοπτικές. Γνωστοποιήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας ότι είστε διαθέσιμοι, ανανεώστε το βιογραφικό και την εικόνα των προφίλ σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορείτε να γίνετε πιο αυθόρμητοι! Ο τολμηρός Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και τον τομέα σας της σοφίας και του γνωστικού πεδίου. Με αυτή την ώθηση, μπορείτε να διεκδικήσετε τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας: Είναι η στιγμή να κάνετε μια ριψοκίνδυνη και απρόβλεπτη κίνηση. Θα είναι ιδεώδες να σας καθοδηγήσει ένας ειδήμονας. Και αν είστε εσείς οι κυρίαρχοι του τομέα σας, να αναμένετε την προσέγγιση από πολλούς μαθητές!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τέλειωσαν οι κωλυσιεργίες! Έφτασε η στιγμή να επιδιώξετε τα ενδιαφέροντά σας, στις πιο μύχιες και μυστικιστικές πτυχές: Ο απρόβλεπτος Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος, μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και της εσωτερικότητας. Και ενώ θα αναζητάτε απαντήσεις, αφήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για φλερτ… Με τη λίμπιντό σας να τονώνεται, αυτός ο χειμώνας μπορεί να γίνει εξαιρετικά απολαυστικός. Να ξέρετε ότι ο χορός και κάθε είδους κίνηση, θα επαναφέρει το σώμα σας σε εγρήγορση!

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός σας επιστρέφει, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο ανατρεπτικός Ουρανός λήγει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του στον Ταύρο και τον τομέα σας των σχέσεων. Αν είχατε χάσει την ενεργητικότητά σας, τώρα ανακτάτε ταχύτητα… Και για να αξιοποιήσετε αυτή την ώθηση, πρέπει να πάψετε να διυλίζετε τον κώνωπα: Η αγάπη θα ανθίσει, αν αφήσετε χώρο για το στοιχείο της έκπληξης. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί στο παρόν, θα μπορέσετε να κάνετε την τολμηρή αλλαγή – όσο δύσκολη κι αν είναι!

Τοξότης

Εστιάστε στην καλή φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Τοξότες! Ο μεταμορφωτικός Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία και δίνει ώθηση στη ζώνη σας της ευημερίας. Ό,τι σας φάνταζε βασανιστικό στον τομέα της διατροφής ή της εξάσκησης, τώρα θα αποκτήσει ευχάριστη χροιά. Μόνο φροντίστε να μπείτε σταδιακά σε αυτή τη διαδικασία των αλλαγών, για να μην εξαντληθείτε: Είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, επιστρέψτε στην κοινωνική σας φύση! Αναμένατε πέντε μήνες για αυτή τη στιγμή, όσο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος και ίσως σας έφτασε στα όριά σας… Αλλά τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και αφυπνίζει τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της φήμης. Οι ελεύθεροι θα καλύψετε γρήγορα τον χαμένο χρόνο. Οι δεσμευμένοι θα εστιάσετε στην αναζωπύρωση της σπίθας στη σχέση σας… Και όλοι πρέπει να συντονιστείτε με τη μούσα της έμπνευσης, που σας χτυπά δυνατά την πόρτα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι καιρός να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη! Ο χαοτικός Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας – και φωταγωγεί τον οικιακό σας τομέα. Κυριολεκτικά πρέπει να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε, να κάνετε ακόμα και τις αλλαγές που σκέφτεστε. Μόνο μην ορμήσετε σε ριζικές ανατροπές, πριν στήσετε ένα εφικτό σχέδιο!

Ιχθύες

Η ζωή σας λαμβάνει μια πολυαναμενόμενη φόρτιση, αγαπητοί Ιχθύες! Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας, ο ευφυής Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος στον Ταύρο και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας. Θα μπορούσατε να φτάσετε και στην άκρη του κόσμου για χάρη ενός ατόμου, ακόμα κι αν γνωρίζεστε μόνο διαδικτυακά… Και μπορεί να μην εκτιμούν όλοι την τόση μεγαλοψυχία – αλλά κάποιοι το κάνουν. Αρχίστε να προσφέρετε πλέον τη «μερίδα του λέοντος», σε αυτούς που έχουν κερδίσει τον τίτλο των δικών σας ανθρώπων!