Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Οραματιστείτε τη λωρίδα της γρήγορης ταχύτητας, αγαπητοί Κριοί… Αρκεί να θυμάστε ότι δεν έχει τόσο σημασία το τι γνωρίζετε αλλά το ποιον! Η Σελήνη φλερτάρει με τον διαισθητικό Ποσειδώνα και τον δραστικό Ήλιο, στη ζώνη σας της καριέρας. Είναι καιρός να αξιοποιήσετε όλα τα άτομα με επιρροή στη λίστα επαφών σας. Δεν θα ζητήσετε άμεση προώθηση, μόνο μια σύσταση ως ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Ορμήστε και γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας!

Ταύρος

Διευρύνετε την οπτική σας για τα πάντα και τους πάντες, αγαπητοί Ταύροι! Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, έξω από τους οικείους τέσσερεις τοίχους σας. Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον τολμηρό Ήλιο, σας καλεί να κοιτάξετε πολύ παραπέρα: Διαβάστε φιλοσοφία, μελετήστε κοινωνικά θέματα, κάντε μια διαδικτυακή περιήγηση σε μουσεία ανά τον κόσμο. Δεν χρειάζεστε αφορμή ή αιτία για να δράσετε, κάντε το για τη δράση. Απλά ακολουθήστε την έμπνευση της ατμόσφαιρας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορείτε να εξομαλύνετε κάθε δυσχέρεια στις επικοινωνίες σας! Το επιτρέπει μια όψη «άφεσης», ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Ακόμα κι αν πρέπει να παραμερίσετε την περηφάνια σας για να επέλθει η γαλήνη, είναι μια θυσία που αξίζει τον κόπο. Αν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο αμυντικός μηχανισμός μίας πλευράς, θέστε ως όρο να μιλάει ο καθένας χωρίς να τον διακόπτει ο άλλος. Μπορεί να μην επιλύσετε τα πάντα σε μία συζήτηση… Αλλά θα ανοίξετε τον δρόμο για μια αμοιβαία επωφελή λύση!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην αποποιείστε την ευάλωτη πτυχή σας! Η επαφή με τα πιο γνήσια και ωμά συναισθήματά σας, είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Σκεφτείτε πως ό,τι καταπιέζετε, θα εκραγεί την πιο απρόβλεπτη στιγμή και θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Μια σύμπραξη κατανόησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, βοηθά να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε – χωρίς να αυτολογοκρίνεστε. Όσοι νοιάζονται για εσάς, δεν θα τρομάξουν από την αλήθεια σας. Ίσως μάλιστα να έρθουν πιο κοντά σας!

Λέων

Επιβληθείτε στον εαυτό σας, αγαπητοί Λέοντες! Τη στιγμή που νομίζετε ότι είστε σε καλή πορεία, μια συναισθηματική αναταραχή μπορεί να σας βγάλει εκτός. Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Όσο καλά κι αν ξέρετε την αρένα του δράματος, ίσως έχετε την αίσθηση ότι κάποιος «κέντρισε» την ευαισθησία σας όταν δεν κοιτούσατε… Επειδή δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε, αποφύγετε καταστάσεις που σας πιέζουν. Ίσως η γιόγκα να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια!

Παρθένος

Η αγάπη πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα, στους τομείς σας του ρομάντζου και των σχέσεων. Έχετε επιλογή: Μια εκρηκτική εμπειρία που ίσως καταλήξει εφήμερη, είτε να κοπιάσετε συναισθηματικά για να διατηρήσετε έναν δεσμό… Τα ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν νέες ερωτικές προοπτικές. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να κρίνετε κάποιο άτομο από την εμφάνιση και μόνο. Φυσικά χρειάζεται η χημεία, όμως και η πνευματική διέγερση μπορεί να κάνει θαύματα!

Ζυγός

Θέστε προτεραιότητες, αγαπητοί Ζυγοί! Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, ένας δικός σας άνθρωπος μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σας. Μια συναισθηματική σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προτείνει να προστρέξετε, αν δεν λήγει άμεσα μια πιεστική προθεσμία σας. Το πιο πιθανό είναι απλά να θέλει να «ξαλαφρώσει» αυτός ο άνθρωπος. Γι’ αυτό υπάρχουν οι σωστοί φίλοι!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προσέξτε τους κόλακες που σας περιτριγυρίζουν! Είτε πρόκειται για μια συναισθηματική προσέγγιση είτε για έναν πωλητή, εσείς δεν θα κερδίσετε από αυτήν. Μια νεφελώδη συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα αποσυντονίσει τις «κεραίες» σας. Αν το λογύδριο κάποιου ενέχει και χρήματα, θεωρήστε το ένδειξη για περαιτέρω έρευνα. Οποιοσδήποτε σας κάνει να νιώσετε άβολα, απομακρυνθείτε άμεσα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην προσπαθήσετε καν να ταιριάξετε χρήματα με φιλίες ή σχέσεις! Δεν θα τα καταφέρετε, εξαιτίας μιας θολής σύμπραξης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Κρατήστε τα οικονομικά σας έξω από τα επαγγελματικά και τα προσωπικά θέματα, ειδικά σε μια καινούργια γνωριμία. Λίγες ευγενικές χειρονομίες δεν βλάπτουν… Αλλά οι γαλαντόμες από πλευράς σας, θα ραγίσουν το πορτοφόλι και την καρδιά σας. Μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας με ένα δείπνο στο σπίτι και με ευχάριστη διάθεση!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν προτιμάτε να είστε ψυχροί και ευθείς στις συζητήσεις σας… Αλλά μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει να υπερβάλετε και να «διανθίσετε» την αλήθεια! Ξέρετε ότι οι άλλοι στρέφονται σε εσάς στα δύσκολα, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μην πείτε τίποτα παραπάνω από τα απαραίτητα – και ας αποφασίσουν αν θα μείνουν ή θα φύγουν. Μόνο τα δεδομένα σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πότε θα φανείτε μεγαλόψυχοι με τον εαυτό σας; Δεν είναι απαραίτητο να προστρέχετε συνεχώς για να σώσετε τους πάντες! Και υπό την ομιχλώδη σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να χάσετε τη γραμμή των ορίων. Είναι πολύ πιο απλό να αφήσετε τους άλλους να σας προσεγγίσουν, αν χρειαστούν τη βοήθειά σας. Και πάλι, φροντίστε να τους ενδυναμώσετε για να βρουν τις δικές τους λύσεις!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Δεν είναι κακό να μοιράζεστε τη σκηνή και να έχετε κόσμο γύρω σας: Αυτή την πτυχή σας καλεί να δείτε, μια συνεργατική συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Κάθε είδους ανταλλαγή ιδεών θα βοηθήσει τη δημιουργική ροή, γι’ αυτό ακολουθήστε τον οίστρο της ατμόσφαιρας. Και αν δυσκολεύονται κάποιοι να συμμετέχουν, σπάστε τον πάγο με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!