Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Διαχωρίστε τη φιλία από το κάτι παραπάνω, αγαπητοί Κριοί! Θα δελεαστείτε να δείτε ένα φλερτ ως ρομαντική προοπτική, υπό ένα τολμηρό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία… Αλλά σκεφτείτε το σοβαρά πριν περάσετε αυτή τη γραμμή: Είστε πραγματικά έτοιμοι να πάτε αυτή την επαφή στο επόμενο στάδιο; Όταν βγείτε από τη φιλική ζώνη, δεν υπάρχει επιστροφή. Αν είστε βέβαιοι ότι είναι το σωστό, να το κάνετε. Αλλά αν διστάζετε, ας περιμένετε λίγο ακόμη. Και αν είστε δεσμευμένοι, αυτή η δυναμική στιγμή της αλήθειας δεν ενδείκνυται για σοβαρές συζητήσεις!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά! Η φιλάνθρωπη πτυχή σας λαμβάνει μια συμπαντική ώθηση, χάρη στο μεγαλόψυχο τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία. Μπορείτε να επιφέρετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο, μέσα από κοινοτικές δράσεις και εράνους ή προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση έχει σημασία: Ακούστε έναν φίλο που έχει προβλήματα, χωρίς κανένα σκεπτικό κριτικής ή παροχής κατευθυντηρίων

Δίδυμοι

Ηγηθείτε με αυτοπεποίθηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια τολμηρή σύμπραξη της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, σας καλεί να πάρετε τα ηνία σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Ακόμα και σε προβληματικά σημεία, θα προτείνετε τις πιο καινοτόμες λύσεις για να σημειωθεί πρόοδος. Μπορούν να υλοποιηθούν τα συλλογικά σας σχέδια, καθώς οι άλλοι θα ακολουθούν τα βήματά σας. Μην αφήσετε τους αμφισβητίες να επηρεάσουν τον δυναμισμό σας, θα τα καταφέρετε ακολουθώντας το ένστικτό σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ακόμα και οι πιο δομημένες σχέσεις χάνουν την ισορροπία τους ενίοτε! Αλλά ένα τρυφερό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, σας παράσχει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε. Αφήστε τις ομαδικές διαδικτυακές επαφές, προτιμήστε τις έναν προς έναν. Ακόμα καλύτερα, να τις κάνετε τηλεφωνικά ενώ κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ή τον περίπατό σας. Είναι μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας, γι’ αυτό αφήστε τις τυπικότητες και μιλήστε από καρδιάς!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν μπορείτε να κρύψετε τη φύση σας του φλερτ ούτε κάτω από τη μάσκα! Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στους τομείς σας της επικοινωνίας και των σχέσεων, κερδίζετε με την πρώτη ματιά. Αν είστε αδέσμευτοι, με την ακαταμάχητη γοητεία σας θα πάτε τη συζήτηση εκεί που σας ενδιαφέρει. Και αν είστε δεσμευμένοι, κοινές δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα ή ένα επιτραπέζιο θα αποδειχθούν θαυματουργές!

Παρθένος

Μπορεί να βρέξει χρήματα για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι; Οι πιθανότητες είναι πολλές, χάρη σε μια «λογιστική» σύμπραξη της Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία! Λαμβάνετε μια ώθηση ευημερίας που ευνοεί κάθε μεγαλεπήβολο στόχο, ειδικά σε θέματα καριέρας. Μια παράλληλη ενασχόλησή σας μπορεί να αναβαθμιστεί, είτε να λάβετε μια προαγωγή και αύξηση. Αν είστε ευχαριστημένοι με τα δεδομένα, ίσως εξελιχθείτε εντός του εργασιακού χώρου σας

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, πάρτε θέση στο κέντρο της σκηνής! Η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον επιδεικτικό Δία, για να κάνει ευρύτερα γνωστό κάθε μήνυμά σας. Επειδή όλοι θα συντονιστούν μαζί σας, μην κάνετε συμβιβασμούς στα οράματά σας. Αν προσβλέπετε σε ένα εγχείρημα ή μια σημαίνουσα επαφή, γνωστοποιήστε το και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας να πάρετε το πράσινο φως. Και αν θέλετε να μεταμορφωθείτε το 2021, αυτές οι δονήσεις ομορφιάς υπόσχονται ότι θα λάμψετε!

Σκορπιός

Να είστε γενναιόδωροι με κάθε ειλικρινή προσέγγιση, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι προσωπικές σας επαφές λαμβάνουν ώθηση, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον Δία. Επιλέξτε τους ανθρώπους που θέλετε στο περιβάλλον σας για το 2021 και εκφράστε τους τον θαυμασμό σας, ακόμα και μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων. Επιτρέπεται να δείξετε και την ευάλωτη πλευρά σας όταν κάνετε φιλοφρονήσεις ή δείχνετε τρυφερότητα. Ωστόσο, μην το παρακάνετε σε καινούργιες επαφές, για να μην παρεξηγηθεί η πρόθεσή σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σκεφτείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε την επαγγελματική σας στάση! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον αισιόδοξο Δία που σας κυβερνά, προτείνει να ζητήσετε τη συμβουλή ειδημόνων. Ίσως η ομάδα σας να ωφεληθεί από κάποιες προσθήκες, αρκεί να μην τις κάνετε με προσωπικά/φιλικά κριτήρια. Προτιμήστε επαγγελματίες που θα εξελίξουν τα εγχειρήματά σας μέσα από καινοτόμες δράσεις. Ζητήστε σχετικές συστάσεις από άτομα που εμπιστεύεστε το κριτήριό τους!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αξιοποιήστε τη δυναμική σας στη δικτύωση! Αυτό απαιτεί η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στους τομείς σας του χρήματος. Ελάτε σε επαφή με άτομα που έχουν επιρροή ή μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας. Ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα χαρτογραφημένες, θα τους τραβήξετε το ενδιαφέρον. Αν δεν γνωρίζετε τα κατάλληλα άτομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που έχετε κοινά σχέδια και φιλοδοξίες. Να θυμάστε ότι μια παλίρροια μετακινεί όλες τις βάρκες!

Υδροχόος

Μην κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αγαπητοί Υδροχόοι! Ενίοτε, ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να φέρει πιο κοντά τα όνειρά σας. Αξιοποιήστε την αρμονική σύμπραξη της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία από το ζώδιό σας. Αυτό δεν σημαίνει να πηδήξετε χωρίς αλεξίπτωτο, σημαίνει να έχετε ακόμα και εναλλακτικό σχέδιο πριν κάνετε την κίνησή σας. Η συγκυρία μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες από τις απρόβλεπτες γωνιές του κόσμου, γι’ αυτό παραμείνετε δεκτικοί… Μπορεί να γίνετε διεθνείς πριν καν το καταλάβετε!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μοιραστείτε τη σοφία σας! Ακολουθήστε την κατεύθυνση που λέει η διαίσθησή σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Ακούστε έναν φίλο που έχει δυσκολίες, από τη θέση του ακροατή και όχι του συμβούλου. Ίσως θέλει μόνο να ανακουφιστεί και να ισορροπήσει, πριν να είναι σε θέση να ακούσει… Πρέπει να είναι έτοιμη και η άλλη πλευρά, για να έχει αποτέλεσμα η συμβουλευτική σας